KADINLARA HEDİYE ALMANIN PÜF NOKTALARI NELERDİR?

Hayatındaki kadın kim olursa olsun, sevgini davranışlarına yansıtmanın yanında alacağın hediyeyle ona verdiğin değeri somutlaştırabilirsin desek pek de abartmış sayılmayız. İster sevgiliye hediye ister anneye hediye alıyor ol kadına hediye seçim süreci içerisindeysen onun ruhuna hitap eden bazı detaylar ile seçim sürecini daha güvenli hale getirebilirsin. Peki kadınlara hediye almanın püf noktaları nelerdir?

Kadına alınacak hediye konusu bazen stresli olabildiği gibi, yarattığı endişe de heves kaçırıcı olabiliyor. Ancak kadın hediye fikirleri arasında kaybolmana, sayısız seçenek içinde kendini kararsız hissetmene hiç gerek yok! Çünkü hayatındaki kadına hediye almaya niyetlendiysen, ona uygun hediyeye giden yolda adımlarını güvenli şekilde atmana yardımcı olabilecek ipuçlarına çoktan sahip olabilirsin.

İpuçlarını doğru yakalamak için ihtiyacın olan tek şey onun kişisel zevklerini daha iyi anlamak ve hatırlamak için düşüneceğin ‘’en çok sevdiği renk ne?’’, ‘’nelerden hoşlanır?’’, ‘’şu an onu ne mutlu ederdi?’’ gibi sorulara vereceğin cevaplar… Böylece ona düşünce süzgecinden geçirdiğin ve verdiğin değeri hissettireceğin bir hediye alabilirsin.

Kadınlar için hediyeler denildiğinde akla gelenlerden biri de hediyenin pahalı olması gerektiği. Ancak bu konunun fısıltı gazetesi haberi olduğunu söyleyelim. Pahalı hediyeler her ne kadar fiyatından dolayı karşındaki kadını mutlu edebilecek kusursuz bir hediye gibi görünse de, kadınlar için hediye anlamı fiyatından çok daha büyük bir önem taşıyor.

Konuşmalarınızda şaka unsuru olmuş veya ilişkinizde anlam ifade eden bir hediye onun için en pahalı hediyeden çok daha değerli olabilir. Böylece kadınlara hediye almanın püf noktaları nelerdir? sorusunda dikkat edeceğin bu detayla hem onunla ilgili ayrıntıları hatırladığını hem de ilişkinize verdiğin önemi bir kez daha karşındaki kişiye hissettirebilirsin. Uzun lafın kısası, en güzel hediye düşünülmüş hediyedir!

Dagi Blog olarak ‘’kadınlara ne hediye alınır?’’, ‘’kadın ruhuna hitap eden hediyeler nelerdir?’’ ve ‘’kadınlara hediye alırken nelere dikkat edilmeli?’’ sorularını senin için mercek altına aldık. Hazırsan, başlıyoruz!

Kadınlara Ne Hediye Alınır?

Her insan özel olduğu gibi, kişisel zevkleri de kendine özgü! Bir kadına hediye almayı düşünüyorsan, onun zevklerini iyi analiz etmeli ve sınırsız seçenek içerisinde seni yanılgıya sürükleyecek olan yanlış tercihlerden kaçınmalısın. Bu noktada kadınlara alınabilecek hediyeler konusunda ister eşe alınacak hediyeler ister sevgiliye alınacak hediyeler kadın fikirlerine göz atıyor ol, onun özelliklerini düşünerek mükemmel hediyeye ulaşabilirsin. Peki kadınlara ne hediye alınır?

Hediye alacağın kadının gardırobuna yönelik bir hediye seçimi yapmayı düşünüyorsan kadın giyim ürünlerine göz atabilirsin. Hediye fikirleri kadın önerileri içinde konforlu ve risksiz seçenekler olarak öne çıkan pijama takımı modellerini güvenli liman olarak radarına alabilirsin. Hem anne doğum günü hediyesi hem de sevgiliye özel hediye için sıklıkla tercih edilen pijamalar ile ona hem rahat edebileceği hem de sıcaklığıyla sevgini her an hissedebileceği bir hediye verebilirsin. Pijamaların yumuşacık yapısına kim hayır diyebilir ki!

Birçok model ve desen alternatifi sunan pijamalarda hayatındaki kadının kişisel beğenilerine göre nihai karara varabilirsin. Klasik desenlere tutkusu olduğunu bildiğin bir kadına çoktan kült mertebesine ulaşmış ekoseli veya kareli pijama takımları hediye ederek onun zevklerinin senin için de önemli olduğunu gösterebilirsin. Eğlenceli desenlerle arası iyi olan bir kadın için çiçek, hayvan veya emoji desenli pijama takımlarını sepetine ekleyebilir, her yeni güne yaptığı neşeli başlangıçlarla seni hatırlamasını sağlayabilirsin.

Kadınlara ne hediye alınır? sorusunun yanıtı elbette bunlarla sınırlı değil! Hediyeni detaylandırmak için pijama takımlarına ek olarak sabahlık modellerini iş birliğine davet edebilirsin. Özellikle günün ilk saatlerinin epey soğuk geçtiği kış aylarında polar sabahlık modelleri ile annenin, sevgilinin veya eşinin vücut sıcaklığını korumasına yardımcı olabilir; onun için en az sevgin kadar içini ısıtacak bir seçim yapabilirsin.

Sen de Dagi kadın ev giyim koleksiyonunun birçok model ve renk alternatifi sunan modelleri arasından hediye alacağın kadına en uygun parçayı seçerek onun uykularını daha konforlu ve huzurlu bir hale getirebilirsin!

Kadın Ruhuna Hitap Eden Hediyeler Nelerdir?

Aşk, sevgi, tutku… Eğer sevgiliye hediye önerileri odağındaysa, eşinin veya sevgilinin ruhuna dokunmanın onu mutlu etmek için artı puan olduğunu söyleyelim! İşte tam da bu noktada aşkı ve tutkuyu buluşturan romantik hediyeler ilk durağın olmalı desek? Evet, tam olarak öyle! Peki kadın ruhuna hitap eden hediyeler nelerdir?

Eşin veya sevgiline aldığın hediyede aşkını yansıtmanın yanında ona duyduğun tutkuya da vurgu yapmak istiyorsan kadın iç çamaşırı modellerine göz kırpabilirsin. Ona hem günlük kullanım için çekmecesinde vazgeçilmez bir parça olarak bulundurabileceği hem de özel anlarınızı daha anlamlı kılacak iç giyim modelleri arasından seçtiğin bir hediye verebilirsin.

Çoğunlukla saten ve ipek gibi pürüzsüz kumaşlardan üretilen babydoll modelleri rahatlığın yanında feminen görünümü de desteklemesiyle kadın ruhuna hitap eden parçalar arasında! Seksapel dozu yüksek babydoll modelleri ile onun kendisini içinde iyi hissedebileceği iddialı bir seçim yapabilirsin.

Kadın ruhuna hitap eden hediyeler nelerdir? sorusunda sıra şimdi sütyen ve külotlarda! Tek parça bir ürünle hediyenin eksik kalacağını düşünüyorsan sütyen modellerini külotlarla tamamlayabilirsin. İster set olarak ister farklı renk ve modelleri bir araya getirdiğin seçimlerinle onu şaşırtabileceğin gibi, bu göz kamaştırıcı ikiliyle onu şımartabilirsin!

Konforlu ve şık kadın iç giyim ürünleri mükemmel hediyeyi bulman için Dagi’de seni bekliyor! Sen de www.dagi.com.tr’yi ziyaret ederek eşin veya sevgilin için onun dişil enerjisini maksimum seviyeye ulaştıracak seçimler yapabilirsin!

Kadınlara Hediye Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Gözüne güzel gelen ve içine sinen hediyeyi bulmuş olabilirsin. Tam bu noktada, hediye seçim sürecinin büyük bir bölümünü tamamladığını düşünsen de durum pek öyle değil. Çünkü hediyenin sana hitap etmesi kadar onu kullanacak kişiye de uygun olması gerekiyor. Peki kadınlara hediye alırken nelere dikkat edilmeli?

 

  • Eğer alacağın hediye kadın ev giyim ürünlerinden biriyse, mutlaka bedenine dikkat etmelisin. Eşime hediye olarak gecelik almayı düşünüyorum diyorsan, onun gardırobundaki diğer ürünlerle karşılaştırma yapabilirsin. Dolabında gecelik bedenine karar vermeni sağlayacak bir parça bulamıyorsan, sürprizi kaçırmadan eşinin bedenini tahmin etme yoluna gitmelisin. Eşin ideal kilosunda olan bir kadınsa, göğüs ölçüsü 89 cm ve bel ölçüsü 73 cm’e denk gelen M beden bir geceliği sepetine ekleyebilirsin.
  • Hayatındaki kadına alacağın hediyede ona değer verdiğini uzun süre kullanabileceği kumaşlardan üretilmiş ürünlerle gösterebilirsin. İşte tam da bu nedenle dört mevsim kullanıma uygun olan ve yazları serin tuttuğu gibi kışları da vücut sıcaklığını dengeleyen pamuklu kumaşlara yönelebilirsin. Lüks tercihler yapmak istiyorsan ipek ve saten gibi uzun ömürlü ve hassas kumaşları radarına alabilirsin.
  • Kadınlara hediye alırken nelere dikkat edilmeli? sorusu için bir yanıtımız daha var! Söz konusu kadınlara hediye olduğunda farklı olmak adına değişik hediyeler ile onu şaşırtmayı istiyor olabilirsin. Risk almak bazen heyecan verici olsa da hayal kırıklığı ile sonuçlanma ihtimalini göz önünde bulundurmalısın. Ne de olsa karşındaki kadını mutlu etmek isterken yüzünde memnuniyetsizlik ifadesi görmek istemezsin, değil mi? Bu yüzden marjinal hediyelerdense günlük kullanıma uygun olan kadın ev giyim ve kadın iç giyim parçaları arasından tercih yapabilirsin.

 

Sen de aradığın özel parçayı www.dagi.com.tr ‘de keşfedebilir, hayatındaki kadın için nokta atışı hediye seçimlerinle onun kalbini bir kez daha fethedebilirsin!