Tatil Bavulu Nasıl Hazırlanır?

Tüm dünyayı sarsan ve hayatlarımızı alt üst eden pandemi sürecinin sonuna geldik. Pandemi sürecinin üzerimizde yarattığı stresi, şehir hayatının yorgunluğunu üzerimizden atacağımız sıcak yaz günleri geldi çattı.  Hatta yorucu ve kasvetli günleri geride bırakmak için tatil rotalarını belirlemeye başladık bile! Ancak önümüzde aşmamız gereken bir engel daha var. O da tatil bavulu hazırlama süreci mi dersin? Tatil için bavul hazırlama seremonisi her ne kadar eğlenceli gibi görünse de doğru parçaları seçmek bazen işkence olabiliyor. Peki tatil bavulu nasıl hazırlanır?

Tatil bavulu hazırlama sürecinde dikkat etmen gereken en önemli şeyin planlama olduğunu baştan söyleyelim. Eğer detaylı bir tatil planın yoksa keyifle başlayan bu süreç gerekli gereksiz tüm kıyafetlerini yanına almaya çalışmanla son bulabilir.  Daha zahmetsiz bir hazırlık süreci için gündüz ve gece planlarını detaylandırarak kıyafetlerini kategorize edebilirsin. Bununla birlikte hava durumunu da kontrol etmeni şiddetle tavsiye ediyoruz. Tatil bavulu nasıl hazırlanır? sorusunun yanıtı elbette bunlarla sınırlı değil ancak planların dahilinde hareket edersen, tatil bavulunu eksiksiz şekilde hazırlayarak sen de anın tadını çıkarabilirsin.

Sevdiklerinle birlikte tatilin tadını çıkarıp, hafızana unutulmaz anılar eklerken; yanında getirmediklerin için üzülme diye Dagi Blog olarak “tatil bavulu nasıl hazırlanır?” konusunu senin için radarımıza aldık! Keşke onu da yanıma alsaydım dedirtmeyecek bu yazı tam senlik! İşte hazırsan başlıyoruz! 

 

Tatil Bavuluna Eklenecekler Listesi

Tatil bavulu hazırlığı eğer senin için de zor bir süreç oluyorsa kendine bir check list hazırlamanın vakti gelmiş demektir! Unutanlar, birkaç gerekli parça almak yerine tüm gardırobu yanında taşıyanlar ve tatil bavulu hazırlarken stres yapanlar… Tatil bavuluna eklenecekler listesi tüm detaylarıyla seni bekliyor!

Tatil Bavuluna Eklenecek Pratik Parçalar

Tatil bavuluna eklenecek parçaları programına göre seçerek sen de enerjini ve ışıltını sokağa yansıtabilirsin. Yine “ladies first” diyerek kadınların bavulunda olması gerekenleri sağ baştan sayalım.  Mevsimlere meydan okumayı seven ve trendlerden düşmeyen crop bluzlar bu yazın da as parçası! Şortlarından, jogger’larına; klasik görünümlerden spor kombinlerine kadar her parçayla uyumlu crop bluzları tatil bavuluna eklenecekler listesinin ilk sırasına yazabilirsin. Yazın resmi üniforması unvanını sonuna kadar hak eden crop bluzlarla cesur tavrını ortaya koyabilirsin.

Giy çık akımının as parçası olan elbiseler, tatilin de vazgeçilmezi… Tek parçayla zahmetsiz kombinler yaparken adımlarına özgürlük kazandırabilirsin. Seni gündüzden geceye taşıyacak şık elbise modelleri ile göz kamaştıran görünümler elde edebilirsin.

Bu arada tişört ve atlet gibi basic parçalar da tatil bavulunun yolunu tutabilir.  Hem gündüz gezmelerinde hem de gece eğlencelerinde hayatını kolaylaştıracak düz ya da çizgili tişört ve atletlerle kombinlerini zenginleştirebilirsin. Tatil modunu tamamen üzerinde hissetmek için bu parçaları flare paça keten pantolonlarla tamamlayabilirsin.

Hem kadın hem erkek koleksiyonunda yer alan keten şort ve gömlek takımları ile güneşe göz kırpabilir, adımlarını özgürleştirerek yaz tatilinin tadını sonuna kadar çıkarabilirsin. Enerjik tavrını ortaya koymak ve modunu yükseltmek istersen desenli keten gömlek ve şort modellerine bir şans verebilirsin.

Erkek modasının vazgeçilmezi polo yaka tişört modellerini şortlarla birleştirerek rahat tavrını ön planda tutabilirsin. Plaj şortlarınla keten gömleklerini kombinleyerek özgür yanını ortaya koyabilirsin. Desenli polo yaka tişört modelleri yanında düz basic tişörtleri de tatil bavuluna ekleyerek rahatlığın dozunu artırabilirsin.

Plajın Vazgeçilmezleri Tatil Bavulunda Yerlerini Alsın!

Yaz tatilini keyifli ve huzurlu hale getiren deniz, kum ve güneş üçlüsünü biraz renklendirmek gerek!  Sabahın ilk ışıklarından gün batımına kadar denizin ve havuzun keyfini sürdüğümüzü hesaba katarsak tatil bavuluna ilk yerleştirmeniz gereken parçaların tercihine göre mayo, bikini, pareo, elbise ve şort olduğu aşikar! Ancak en çok unutulan parçaların da plajın olmazsa olmazları olduğunu söylesek çok da abartmış sayılmayız!

Modunu yükseltecek renkli bikini ve mayo modelleri ile seksapeli yüksek mayokinilerini tatil bavuluna ekleyerek plajın ısısını yükseltebilirsin. Dagi mix & match koleksiyonunda yer alan bikini modellerinden istediğin parçaları bir araya getirerek güneşin tadını çıkarabilirsin. Hem plaja giderken hem de sahildeyken kullanabileceğin pareolarla güçlü bir stil hamlesi yapabilirsin.

Dagi erkek plaj koleksiyonunda yer alan renkli ve desenli deniz şortları ile en az onlar kadar eğlenceli gömlek modellerini bir araya getirerek modunu yükseltebilirsin.

Plajda kullanacağın havluları sadece bir havlu olarak görüyorsan çok şey kaçırıyor olabilirsin.  Plaj stilini tamamlayacak havluları ve çantaları tercih ederek zevkli seçimlerini ortaya koyabilirsin.

PS: Bu arada koruyucu güneş kremlerini, bronzlaştırıcılarını ve nemlendiricilerini tatil bavuluna atmayı unutma!

Rahat Bir Uyku İçin Pijama Takımları

Rahat bir uyku için pijama takımları tatil bavuluna eklenecekler listesi denilince akla ilk gelen parçalar arasında yerini alıyor. Şehir ve iş hayatının yorgunluğunu atmanın yanında sıcak yaz tatilini de keyifle geçirebilmen için rahat bir uyku şart. Bunun için seni terletmeyen rahat kesimli pijama takımları, şort takımları, gecelik modelleri, şık sabahlıklar tatil bavulunun olmazsa olmazı!

Seksapeli yüksek dantelli sabahlıklarla feminen görünümler elde ederken, şortlu takımlarla sıcak havalara meydan okuyabilirsin. Daha sade görünümler için pamuklu pijama takımlarını tatil bavuluna dahil edebilirsin.

Sen de konfor alanını genişletirken rahat bir uyku için Dagi’nin kadın pijama ve erkek pijama koleksiyonuna göz atabilir, hem evde hem de tatilde kullanabileceğin parçalarla özgürlüğün tadını çıkarabilirsin.

Aksesuarlar Olmadan Asla!

Tatil bavulu hazırlığını kolaylaştıracak ipuçlarının sonuna doğru geldik. Dagi plaj koleksiyonu yanında yaz tatilinin keyfini ikiye katlayacak kilit parçalarla aksesuarlarını bir araya getirerek stilini güçlendirebilirsin. Özgür ruhuna vurgu yapacak bandanalarını, stilinle uyumlu güneş gözlüklerini, hasır şapkalarını ve terlik modellerini hiç bitmeyecekmiş gibi yaşayacağın yaz tatiline dahil edebilirsin. 

Sen de hiç bitmeyecekmiş gibi yaşayacağın bu yaz tatilinde bavulunun eksik parçalarını tamamlamak ve iddialı tatil kombinleri yapmak için yenilenen Dagi koleksiyonuna göz atabilir, stilini bir üst seviyeye taşıyarak tüm meraklı bakışları üzerinde toplayabilirsin.

Bu yazı sen de hiç bitmeyecekmiş gibi yaşa diye “tatil bavuluna eklenecekler listesi” yazısını Dagi Blog olarak senin için detaylandırdık!