GARDIROBUNU YAZA, YÜZÜNÜ GÜNEŞE ÇEVİRİYORUZ!

Takvimler 21 Mart’ı gösteriyorsa tatlı bir telaş sarar içimizi… Bu telaş baharın gelişini simgelerken, değişimin habercisidir aynı zamanda. İşte tam da bu sebeple sanki yeni bir kitaba başlar gibi, sanki yeni bir şehre gider gibi, sanki yeni bir insan tanır gibi bakarız hayata… İşte bahar böyledir… Sanki bir bayram sabahı gibi estirir içimizde yeniden bir yaşam sevinci... Şiir gibi akıp giderken hayat, havalar da değiştirir bizi. Ve sıra gardırop değişikliğine gelir ki… İşte burada gardırobu yenilemenin verdiği haz bir başka eğlencelidir! Peki “Yeni sezonda gardırobuma hangi parçaları dâhil etmeliyim?” dediğini duyar gibiyiz.

Moda dünyasında trendlerin de sıklıkla değiştiği bir gerçek. Ancak özgürlük hiç olmadığı kadar revaçta! Yeni sezonun en büyük sürprizi ise gardıroplara yüklenen yenilikçi misyonda! Peki nedir bu yenilikçi misyon? Bu söylemi ev rahatlığını sokaklara taşıyan parçaların aynı şekilde sokaklardaki cool tavrı da eve taşıması şeklinde açıklayabiliriz. Ancak bu özgürlüğün tek savunucusu onlar değil elbette!

Hani hep deriz ya, ne kadar özgürsek o kadar rahatız diye! 2023 İlkbahar-Yaz Ev & Uyku Giyim Koleksiyonu’muzda yer alan parçalar da işte tam olarak böyle… İlhamını ev rahatlığından, parlak gün batımından ve uzak yerlerin çekiciliğinden alan koleksiyon; romantik tavrını, içinde tamamıyla özgür hissedeceğin ve hareket kabiliyeti sağlayan parçalarla bütünleştiriyor. Tam anlamıyla özgürlük savunucusu pijamalar, gökyüzünün tılsımlı enerjisini üzerinde taşıyan erkek iç giyim ürünleri, sokağın ritmini yakalamana yardımcı edecek “olmazsa olmaz” parçalar ve kült mertebesine ulaşmış uyku takımları şimdiden sıcak yazı selamlıyor.

Gardırobunu yaza, yüzünü güneşe çeviren parçaları keşfetmek için sen de Dagi’nin 2023 İlkbahar-Yaz Ev & Uyku Giyim hemen göz atabilir, sokağın ritmine heyecan katacak ürünlerle iddialı tavrını ortaya koyabilirsin! İster evde istersen de sokakta giyebileceğin parçaları bir araya getirerek şık görünümler elde ederken özgürlüğünün sınırlarını yeniden çizebilirsin.

EV KONFORUNU SOKAĞA TAŞIYAN ŞIK PARÇALARI KEŞFET!

  1. Pijamaların Yeni Hedefi Sokaklar!

Eğer sen de hala pijamaların yalnızca evde ya da uyku esnasında giyildiğine inanan özgürlükçü ruhlardansan, stil manifestonu güncelleme zamanı gelmiş demektir! Çünkü erkek pijama altı yeni sezonda kesinlikle yön değiştirip evin yolunu şaşırıyor ve rotasını sokaklara çeviriyor! “Peki nasıl?” dediğini duyar gibiyiz.

İlhamını güneş motiflerinden ve çöllerde rüzgarların oluşturduğu yüzey şekillerinden alan, soyut zebra desenlerinin sıcak nötr tonlarıyla çalışıldığı, doğal yaşam döngüsüne vurgu yapan pijamaları ister takım olarak istersen de ayrı ayrı kullanabilir, yenilikçi tavrınla stiline mertebe atlatabilirsin. Hem kadın hem de erkek koleksiyonunda yer alan cool parçaları günlük kombinlerine dahil ederek pijamalara bakış açını baştan aşağı değiştirebilirsin.  

Pijamalarını ister hafta sonu arkadaş buluşmalarında, istersen de ofise giderken kullanabilir, özgürlüğün sınırlarını yeniden çizebilirsin. Renkli gömlek erkek pijama üstü; İspanyol paça, mom fit ya da slim fit jean’lerinle bir araya getirerek sokağın ritmini yakalayabilirsin.

Desenli pijama altlarını, V yaka basic tişörtlerinle kombinleyerek zevkli seçimlerini ortaya koyabilirsin. Kombinini tamamlamak için beyaz sneaker’larından ya da spor ayakkabılarından yardım alabilirsin. Akşamüzeri programlarına dahil olacaksan, deri ceketleri iş birliğine davet edebilirsin.

“Takım işi tam benlik” diyorsan desenli pijama takımlarınla sokak modasına yön verebilir, iddialı parçalarla tüm meraklı bakışları üzerinde toplayabilirsin. Kombinini tamamlayarak yazı selamlamak için bandana ve güneş gözlüğü ikilisini erkek pijama takımına dahil edebilirsin.

Erkek koleksiyonunda yer alan desenli gömlekleri aynı desene sahip şort ve pantolon modelleri ile bir araya getirerek sıcak havalara meydan okuyabilirsin. Kombinini tamamlamak için snekaer’larından ve fitilli çoraplardan yardım alabilirsin. Cool görünümler için güneş gözlüğünü ve spor şapkanı bu stil oyununa dahil edebilirsin.

 

Desenli gömleklerini jean pantolonlarınla bir araya getirerek oyun alanını genişletebilir, mevsim geçişlerindeki hava değişikliklerine karşı önlemini deri ceketlere tutunarak alabilirsin. Seçim senin!

  1. “Tatildeymiş Gibi” Hissettiren Şortlu Takımlar

Yaza sayılı günler kaldığını biliyoruz. İşte tam da gardırobunda değişim rüzgarı eserken sıcak havalara karşı önlemini alarak şimdiden yazın tadını çıkarmaya başlayabilirsin. İster evde istersen de sokakta giyebileceğin şortlu takımları kombinlerine dahil ederek rahat bir nefes alabilirsin.

Hem erkek hem de kadın koleksiyonunda yer alan şortlu takımlarla tatil ruhunu şehre taşıyabilir, çöl sıcaklarından ve güneş ışığından ilham alan sıcak tonları kombinlerine dahil ederek yazı hiç bitmeyecek gibi yaşayabilirsin.

 

2023 İlkbahar-Yaz Ev & Uyku Giyim Koleksiyonu’nda yer alan salaş, ince askılı ve desenli kadın bluz modelleri ile aynı desene sahip şortları bir araya getirerek konfor alanını genişletebilir, takım görünümünle güçlü bir duruş sergileyebilirsin. Takım giyinmek senin tarzın değilse, bluzunu eteklerinle ya da kot pantolonlarınla bir araya getirerek kombinlerini çeşitlendirebilirsin. Desenli şortunu basic tişört modelleri ile bir araya getirerek kombininin renk dengesini ayarlayabilir, ya da şortunu bralet modelleri ile kullanarak seksapelin dozunu artırabilirsin.

“Uykuda da şık tavrımdan ödün vermem” diyenlerdensen, hava sıcaklarının kendini hissettirdiği dönemlerde bu ikiliyle iş birliği yaparak enerjini yükseltebilirsin.

Erkek koleksiyonunda yer alan desenli şortları basic tişört ve düz gömleklerinle bir araya getirerek yaza harika bir başlangıç yapabilirsin. İmajını tazelemek ve gardırobuna yeni bir soluk kazandırmak için desenli gömleklerinle şortlarını tek potada eritebilir, güçlü duruşunu aksesuarlarla destekleyebilirsin.

Uyku esnasında yaz sıcaklarıyla nasıl baş edeceğini bilmiyorsan, basic tişörtlerinle şortlarını bir pijama gibi kullanarak mışıl mışıl uyuyabilirsin.

 

  1. Yaz Sıcaklarını Sevdiren Elbiseler ve Kimonolar

Kışın soğuğundan bir an önce kurtulup kendini yazın sıcak kollarına bırakmak istiyor olabilirsin. Ancak kışın dört gözle beklediğimiz yaz sıcakları ortalığı kasıp kavurmaya başladığında duygu durumun değişiklik gösterebilir. Güneş de yaz da bana kalsın diyorsan, sen de gardırobuna bunaltıcı sıcakları dahi sevdiren elbise ve kimonoları dâhil ederek ilk adımı atabilirsin.

Seni “ne giyeceğim?” stresinden kurtarırken, tek parça ile şık görünümler etmene yardımcı olacak parçalarla gün boyu rahat hissetmek gibisi var mı? Günlük kombinlerine dahil edebileceğin elbiselerle sneaker’larını bir araya getirerek spor görünümlere imza atarken, onu topuklu ayakkabılarınla birleştirerek daha feminen bir duruş sergileyebilirsin.

Sıcak havalarla arası iyi olan kimono modellerini hasır sandaletlerle bir araya getirerek cool kombinlere imza atabilirsin. Hem trend, hem de ışıltısı yüksek bir eşlikçi olan zamansız kimonoları plaj stiline dahil ederek ikonik stilini ortaya koyabilirsin. Eğer onları dışarıda giymek istemiyorsan, kimononla sabah kahvenin tadını çıkarabilirsin.

2023 İlkbahar-Yaz Ev & Uyku Giyim Koleksiyonu’nda yer alan ve gökyüzünün tılsımlı enerjisini üzerinde taşıyan kimonoları gardırobuna dâhil ederek stil dozunu maksimuma çıkarabilirsin.

  1. Zamansız ve Vurdumduymaz Basic Parçalar

Bazı parçalar vardır ki, onlarsız bütün gardıroplar biraz eksik kalır! Evet, evet basic parçalardan bahsediyoruz! Hayat kurtaran tişörtler, hem uykuda hem dışarıda giyilebilecek şortlar, rahat formuyla neredeyse her kombine ayak uydurabilen pantolonlar zamansız duruşlarıyla gardıropların olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Hem tek başlarına hem de diğer parçalarla kombinlendiklerinde cool duruşlarından ödün vermeyen bu parçalar, bu yaz da bizi terk etmiyor!

Özgürlük manifestonu yeni baştan yazmana yardımcı olacak basic parçalar, 2023 İlkbahar-Yaz Ev & Uyku Giyim Koleksiyonu’nda kendine yer buluyor. Sen de yeni koleksiyonda yer alan zamansız parçalara hemen göz atarak gardırobunu yaza, yüzünü güneşe çevirebilirsin.