Kendinizi Daha İyi Hissedeceğiniz Parça Babydoll

Kadın gardırobundaki iç çamaşırı modelleri düşünüldüğünde seksapeli en yüksek parçaların babydoll modelleri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Hem uyku sırasında konforlu bir şekilde uyumana imkan veren hem de fantezi giyim ürünü olarak kullanabileceğin babydoll modellerini dolabına dahil ederek kendi sınırlarını yeniden çizebilir, içindeki dişil enerjiyi açığa çıkartabilirsin.

Sen de birçok model alternatifi bulunan babydoll çeşitleri arasından tarzına hitap eden modeli bularak seksapelin dozunu artırabilirsin. Babydoll alırken dikkat etmen gerekenleri göz önünde bulundurarak nokta atışı tercihler yapabilirsin. Seksapeli yüksek bu parçaları en özel anlarında iş birliğine davet ederek hem kendini hem de partnerini göz alıcı görünümünle büyüleyebilirsin.

Dagi Blog olarak ‘’babydoll modelleri nelerdir?’’, “babydoll alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?”, “babydoll nasıl temizlenir?” gibi en çok merak edilen konuları senin için yakın markaja aldık. Dişil enerjini maksimuma çıkarmak ve seksapelin dozunu artırmak için hazırsan, başlayalım!

 

Babydoll Modelleri Nelerdir?

İster uyku sırasında giyeceğin gecelik olarak tercih ediyor ol, ister özel bir geceyi daha heyecanlı kılmayı düşündüğünde… Her kadının vücut yapısına ve tarzına uygun olarak gardırobunun iç çamaşırı çekmecesine dahil edebileceği babydoll modelleri arasından senin de beklentini karşılayan bir babydoll modeli mutlaka var! Peki babydoll modelleri nelerdir?

Babydoll modellerini sıralamaya bu küçük ama oldukça seksi parçaya en çok yakışan kumaşın kullanıldığı saten babydoll modelleri ile başlayabiliriz. Saten babydoll modellerinin vücuduna oturan yapısı ile hatlarını belirginleştirebilir, verdiği parlak görünüm ile gece boyu ışıldayabilirsin. Daha gösterişli görünümler peşindeysen cazibesini işlemelerinden alan dantelli babydoll modelleri ile çekiciliğine mertebe atlatabilirsin. Özellikle göğüs ve sırt bölgesindeki dantel işlemeleri ile üst bedenine zarafet katabilir, dekoltelerinin çekiciliğini detaylarla yükseltebilirsin.

Partnerinle baş başa bir gece geçirmeyi planlıyorsan, özel anlarını daha çekici hale getirmeyi garantileyen tül babydoll ve transparan babydoll modelleri tam sana göre desek çok da abartmış olmayız. Tül ve transparan kumaşın vücuduna gizem katan yapısıyla partnerini iddialı ve cesur görünümünle etkileyebilir, kullanacağın babydoll’ün sırt veya göğüs dekoltesiyle kıvrımlarının çekiciliğini ortaya çıkarabilirsin.

 

Tül veya transparan babydoll gecelik modeline uygun külot modelleri ile bu takım oyununu kusursuzlaştırabilir, zevkli seçimlerinle iddialı bir duruş sergileyebilirsin. Tanga veya string külot modelleri ile karşı konulmaz uyumu yakalayabilir, alımlı görünümünü muhteşem bir şekilde tamamlayabilirsin.

Göğüslerinin küçük olduğunu düşünüyorsan destekli babydoll modellerini tercih ederek daha dolgun görünümler elde edebilir, kıvrımlı vücut hatlarını belirginleştirerek ortamın ısısını yükseltebilirsin.

Babydoll modelleri nelerdir? sorusunun yanıtı bunlarla sınırlı değil! Babydoll’ler gece kullanımı için kusursuz bir seçim olsa da onların konforunu günlük hayatında hissedemeyeceksin diye bir kural elbette yok! Elbiselerinin altına kullanabileceğin ve kumaşla tam uyum yakalayarak gün boyunca kıyafetinin üzerinde toplanmadan durmasını sağlayan kombinezon / jüpon modelleri ile göz alıcı kombinlere imza atabilirsin.

Babydoll Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Dikkat çekici tasarımlarıyla öne çıkan babydoll çeşitleri arasından geceleri sana eşlik edecek olan modele karar vermiş olabilirsin. Ancak seçimine son kararı vermeden önce göz önünde bulundurman gereken bazı detayların olduğunu ve bu detayların oldukça büyük bir önem taşıdığını söylesek? Evet, tam olarak öyle! Peki babydoll alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

  • Babydoll modeline karar vermeden önce beden tercihi doğru yapman gerektiğini hatırlatalım! Vücuduna uygun olmayan babydoll modelleri gece boyu seni rahatsız edeceği gibi, özel anlarını da kabusa çevirerek sende hayal kırıklığı yaratabilir. İşte tam da bu nedenle beden seçimini doğru belirlemen oldukça önemli!
  • Doğru bedeni seçebilmek için XXS ve XXXL aralığında geniş bir beden skalasına sahip olan babydoll çeşitleri arasında üst bedenine uygun olan modeli göğüs ve bel ölçülerini bir mezura yardımıyla alarak belirleyebilirsin. Göğüs ölçün sütyen bedeninde 89 cm’ye ve bel ölçün 73 cm’ye denk geliyorsa M beden senin için uygun demektir. “Babydoll alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?” sorusunun yanıtı elbette bunlarla sınırlı değil!
  • Babydoll seçimlerinde gece konforu eşittir kumaş kalitesi desek pek de abartmış olmayız. Bu nedenle terletmeyen ve kaşındırmayan kumaş tercihlerinde bulunmalısın. Saten ve ipek gibi kumaşlar hafif olduğu kadar hava alan bir yapıya da sahip olduğu için teninle tam uyumu yakalayarak gece boyu konforlu anlar geçirmeni sağlayabilir. Sen de doğru babydoll seçimi yaparak güzel bir uyku deneyimi yaşayabileceğin gibi sabah da zinde bir güne merhaba diyebilirsin.
  • Babydoll alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? sorusunun bir diğer yanıtı ise tarzın! Daha seksi görünümler peşinde misin yoksa masumiyet müzesini andıracak kadar sade bir tarz peşinde mi? Eğer masumiyetten yanaysan, bej ve toz pembe gibi soft renklere göz kırpabilir, ince askılı babydoll modelleri ile omuzlarının zarafetini öne çıkarabilirsin. Seksapelin dozunu artırarak gecenin ritmini yakalamak istiyorsan, kırmızı ve bordo renkleri gardırobuna dahil ederek derin göğüs ve sırt dekoltenle göz doldurabilirsin.

Sen de babydoll almadan önce dikkat etmen gerekenleri göz önünde bulundurarak bedenine ve tarzına en uygun modeli bulabilirsin. Dagi kadın iç giyim koleksiyonunda yer alan babydoll modellerine göz atarak gardırobuna gecelerini daha özel kılacak parçalar ekleyebilirsin.

Babydoll Nasıl Temizlenir?

Genellikle tül, transparan ve saten gibi hassas kumaşlardan üretilen ve dantel gibi işlemelere sahip olan babydoll modellerinin temizlenmeleri sırasında özel hassasiyet gerektirdiği bir gerçek! Babydoll modelinin hem kumaşının zarar görmemesi hem de yapısının bozulmaması için dikkat etmen gereken bazı püf noktalar bulunuyor. Peki babydoll nasıl temizlenir?

Aldığın babydoll modelinin iç etiketinde bulunan yıkama talimatlarına mutlaka dikkat etmelisin. Üretildiği kumaşa göre farklı yıkama gereksinimlerine uyulması gerekiyor olsa da genel bir görüş olarak babydoll modellerinin temizlenmesinde elde yıkama yapmanın daha iyi bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz. Babydoll’lerinin kumaşının zarar görmemesi ve bedeninin çekmemesi için soğuk suyla yıkamaya özen gösterebilir, siyah renge sahip bir babydoll modelin varsa siyahlara özel deterjan kullanarak renk solmalarının önüne geçebilirsin.

Babydoll nasıl temizlenir? sorusuna bir diğer yanıt olarak, babydoll modelini çamaşır makinesinde temizlemeye daha yatkınsan, hassas yıkama seçeneğini tercih ettiğine emin olmalısın. 30 derece gibi düşük bir sıcaklığı tercih etmen babydoll modelinin kumaş yapısında tüylenme gibi sorunlara neden olmayacağı için ideal olabilir. Narin sıkma programıyla babydoll modelinin sütyen formunun bozulmasını engelleyebilir, dantel gibi ince işlemelerinin zarar görmesini minimuma indirebilirsin.


İddialı seçimlerinle modunu yükseltebileceğin babydoll modellerini keşfetmek için dagi.com.tr’yi ziyaret edebilir, seksapelin dozunu artırarak özel anlarını unutulmaz kılabilirsin.