PLAJIN GÖZDESİ RENKLİ BİKİNİLER

Sabırsızlıkla beklenen güneşli günler sahilleri kasıp kavururken, plaj stilini tamamlayacak iddialı parçalar her geçen gün kendini güncelleyerek tutunduğu yeri perçinliyor. Peki plaj stiline renk katacak bikini, mayo ve mayokiniler tatil bavuluna dahil olmaya hazır mı? 

Dagi Blog olarak 90-60-90 vücut hatlarından atletik vücut tipine kadar tüm vücut tiplerine uygun renkli bikini modellerini senin için yakın markaja aldık ve seni “fit-girl” mertebesine ulaştıracak o joker parçayı bulabilmen için ipuçlarını sıraladık. Hazırsan, başlıyoruz! 

Renkli Bikinilerle Yazın Trendini Yakalayın!

Renkli bikinilerin, tarzını ve kişiliğini özgürce ifade etmenin en etkili yollarından biri olduğunu söylesek pek de abartmış sayılmayız. Sen de onlarca farklı renk seçeneği arasından tarzına uygun tonları ve desenleri bularak bedenine uygun kesimlerle vücut hatlarını en iyi şekilde ortaya koyabilirsin. Canlı ve enerjik renklerle tasarlanmış bikinileri kombinlerine dahil ederek, plajda da pozitif enerjinle göz kamaştırabilirsin. 

Renkli bikinileri tatil bavuluna dahil ederek bu yaz stilini güncelleyebilir, eğlenceli ve cesur bir duruş sergileyerek plaj modasına yön verebilirsin. Yazın keyfini sonuna kadar çıkarırken, tarzından da ödün vermek istemiyorsan renkli bikinilerin gücünü arkana alabilirsin. Unutulmaz bir yaz tatili için sen de kendini renklerin büyülü dünyasına bırakarak bikinilerinle trend görünümler elde edebilirsin. Rüya gibi bir yaz için renkli bikiniler www.dagi.com.tr ‘de senin olmayı bekliyor!

Renkli Bikinilerle Vücut Tipine Uygun Kesimler

Plajda da güçlü bir duruş sergileyebilmek için vücut tipine uygun bikini kesimi tercihi yapmak önemli ancak vücut tipine uygun bikini seçerken öncelikle vücudunu çok iyi tanıman gerektiğini baştan söyleyelim. Vücut hatlarını doğru analiz ederek vurgulamak istediğin bölgeleri öne çıkarabilir, kamufle edeceğin alanlar konusunda uzmanlaşarak plajda da iddialı bir duruş sergileyebilirsin. Peki renkli bikinilerde vücut tipine uygun kesimler nelerdir?

  • Kum Saati Vücut Tipine Uygun Renkli Bikini Kesimleri


Kum saati vücut tipine sahipsen, vücut ölçülerin 90-60-90 demektir. Vücudun kum saati şekline benzediği bu vücut tipine her şeyin yakıştığı bir gerçek… Yapman gereken tek şey, feminen görünümüne vurgu yapacak bikini modellerine yönelmek… Seksapelin dozunu artırmak istiyorsan, straplez bikini ve üçgen bikini modellerini radarına alabilir, göğsüne baskı yapan modellerle arana mesafe koyabilirsin. Belinin inceliğine vurgu yapmak için yüksek bel bikini altı modelleri ile aşk yaşayabilir, üst kısımda dar askılı parçaları kullanarak göğüslerini ön plana çıkarabilirsin. Yazın favorisi siyah bikini modellerini tatil bavuluna ekleyerek ikonik görünümlere imza atabilirsin.

  • Armut Vücut Tipine Uygun Renkli Bikini Kesimleri

 

Armut vücut tipine sahipsen, kalçan ve baldırların daha kıvrımlı hatlara sahipken, vücudunun üst kısmı alt bedenine göre daha küçük kalıyor demektir. Sen de vücut hatlarını daha orantılı göstermek istiyorsan, kalça ve basenin üst bölgene göre daha geniş olduğundan bu bölgeyi kamufle ederek ilk adımı atabilirsin. 

Bel ve basen bölgendeki fazlalıkları gizlemek için etekli bikini modelleri gibi hareketli modeller yerine daha sade modellere yönelebilirsin. Kadın mayo ya da mayokini gibi tek parça modeller bacak boyunu kısaltıp olduğundan daha kalın görünmesine sebep olacağından bu modelleri radarından çıkarabilirsin. 

Doğru bölgeleri ön plana çıkartarak kusurlarını gizlemek istiyorsan, kısa şortlu bikini çeşitleri, fırfırlı, fazla renkli ya da kat kat modellerle de aranı açmalısın. Hareketli parçalar olmazsa olmazınsa, yakası fırfırlı ya da desenli bikini üstlerini tatil bavuluna ekleyebilirsin. 

  • Kare/Dikdörtgen Vücut Tipine Uygun Renkli Bikini Kesimleri

Kare ya da dikdörtgen vücut tipine sahipsen atletik bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Burada dikkat etmen gereken en önemli konuysa bel bölgende kıvrım ve oyuntu olmadığından, bu bölgede sanki bir bel oyuntusu varmış gibi gösterecek illüzyonist parçalarla iş birliği yapmak! Daha oyuntulu ve feminen görünümler elde etmek için kapalı mayo ve bikini modelleri yerine cut out detaylı bikini modellerine göz kırpabilirsin. 

Dikdörtgen gibi düz inen vücuduna biraz hareket katmak ve daha kıvrımlı bir görünüm elde etmek için fırfırlı, büzgülü, taşlı ya da desenli modelleri plaj stiline adapte edebilirsin. Son olarak seçtiğin bikini altın ne kadar küçük olursa, kalçanın bir o kadar dolgun görüneceğini de notlarımıza ekleyelim.

Cilt Alt Tonuna Uygun Renkli Bikini Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bikini tercihi yaparken kendini içinde rahat ve güzel hissettiğin trend modellere yöneliyor olabilirsin ancak en az bunlar kadar önemli bir konu daha var! Sen de cilt alt tonuna uygun bikinileri radarına alarak iddialı ve göz kamaştırıcı görünümler elde edebilirsin. Peki cilt alt tonuna uygun bikini seçimi yaparken nelere dikkat edilmeli? 

  • Bikini seçerken cilt alt tonunu göz önünde bulundurarak doğru renk seçimi yapabilir, böylece cildinin daha sağlıklı ve canlı görünmesini sağlayabilirsin. Doğru renk seçimi yapabilmek içinse cilt alt tonunun tipini doğru analiz etmelisin. 
  • Sıcak alt tonlu bir ciltler, bakır, turuncu, mercan ve yeşil gibi sıcak renkleri daha iyi yansıtır. Bununla birlikte cildine sıcaklık ve canlılık katarak daha iyi görünmene yardımcı olur. Cildini mat ve solgun gösteren soğuk renkli bikinilerle arana mesafe koyarak tercihini sıcak renklerden yana kullanabilirsin.
  • Soğuk alt tonlu ciltlerse, mavi, mor, lavanta, fuşya ve zümrüt yeşili gibi soğuk renkleri üzerinde daha iyi taşır. Cildine tazelik ve parlaklık katan soğuk renkleri tercih ederek sen de iddialı tavrını plajlara da taşıyabilir, güçlü görünümümle göz kamaştırabilirsin. Sıcak renkler cildini kızarık ve yorgun göstereceğinden, bu renkte bikinilerle vedalaşabilirsin.
  • Eğer nötr alt tonlu bir cilde sahipsen, cildinin hem sıcak hem de soğuk renkleri iyi yansıtacağını söyleyelim. İşte tam da bu sebeple, bikini renk seçimi konusunda özgürsün. Ancak cilt tonunu daha ön plana çıkarmak istiyorsan karışık renkler yerine sıcak ya da soğuk renkleri tercih edebilirsin. 
  • Cilt tonuna uygun renkli bikini seçimi yaparken dikkat etmen gereken bir diğer konu da bikininin kesimi… Sen de vücut proporsiyonuna uygun bikinileri tercih ederek güçlü yanlarına dikkat çekebilirsin. Eğer ince bir bele sahipsen, yüksek bel bikini modellerine yönelebilirsin. Kalçaların genişse, tüm dikkati bedeninin üzerine çekecek boyundan bağlamalı bikini modelleriyle aranı sıkı tutabilirsin. Göğüslerin büyükse toparlayıcı bikini modellerine yönelebilir, ultra seksi görünümler için mikro bikini modelleri ile girdiğin her ortamın ısısını yükseltebilirsin. Vücudunun hiçbir yerinin görünmesini istemiyorsan tesettür mayo modellerine göz atabilirsin. 

Cilt alt tonuna uygun bikini seçimi yaparken nelere dikkat edilmeli? konusunu tüm detaylarıyla ele aldık! Senin için hazırladığımız ipuçlarını göz önünde bulundurarak cilt alt tonuna uygun bikini altı ve bikini üstü modellerini plaj kombinlerine dahil edebilir, zevkli seçimlerinle tüm yaz ilgi odağı sen olabilirsin. Dagi koleksiyonunda yer alan onlarca farklı bikini modelleri arasından sen de cilt tonuna, tarzına ve vücut tipine en uygun modelleri seçerek bu yaza damganı vurabilirsin!