BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ

Düğün organizasyonu, çeyiz hazırlıkları, balayı rezervasyonu… Evlilik yolunda uzun süredir gündemini meşgul eden planlamalarla ilgilenirken çok yorulduğunu tahmin edebiliyoruz. Tek odak noktan düğün gününken üzerinde büyük bir yük varmış gibi hissedebilirsin. Heyecanlı olduğu kadar yer yer stresli de olabilen evlilik aşamalarında, sıra son sürat eğlenebileceğin o adıma geldi! Evet evet, bekarlığa veda partisinden bahsediyoruz! Tüm yakın kız arkadaşlarını nedimelerin olarak bir araya topladığın partiyle evlilik öncesi stres atabilir, çok özlediğin yakınlarınla arayı kapatırken rahatça eğlenebilirsin.

En az yapılan parti organizasyonunun kusursuz işleyişi kadar senin ve kız arkadaşlarının tercih edeceği kıyafetlerin de bu noktada büyük bir önem taşıdığını baştan söyleyelim. Özellikle bu kareleri ölümsüzleştirmek için Instagram’da paylaşacağını düşündüğümüzde, konunun ne denli hassas olduğunu anlıyoruz. İşte tam da bu nedenle nedimelerinle tam uyumu yakaladığınız an sosyal medyada tüm gün siz konuşulacaksınız desek pek de abartmış sayılmayız.

Dagi Blog olarak ‘bekârlığa veda partisi’ konusunu senin için yakın markaja aldık! Eğer senin de aklını “bekarlığa veda partisinde ne giyilir?” “en iddialı bekârlığa veda partisi kombinleri nasıl yapılır?” gibi sorular kurcalıyorsa doğru yerdesin demektir! Hazırsan, işte başlıyoruz!

Bekarlığa Veda Partisinde Ne Giyilir?

Kız kıza yapılan eğlencenin yerini başka hiçbir şeyin tutamayacağının farkındayız. Özellikle bu eğlence kahkahası bol ve neşeli sohbetlere bırakan bekârlığa veda partisi organizasyonlarıysa, tadı bir başka!

Şimdiden heyecanlanmaya başladıysan, en yakın arkadaşlarını etrafında toplamanın ve doyasıya eğlencenin dibine vurmanın tam zamanı! Peki bekarlığa veda partisinde ne giyilir?

Öncelikle bekârlığa veda partisinde mekân sınırlamasının olmadığını söyleyelim! İster dış mekânda ister iç mekânda organize edebileceğin bir partiyle, bu geceyi ihtişamlı bir şölene dönüştürebilirsin. Yani bu gecenin yıldızı sensin, limiti de senin hayallerin! Seçtiğin ortama uygun parçalarla “bride to be” yani nam-ı diğer gelin olmanın hakkını verebilir, gün boyu ışıldayarak etrafına mutluluk bulaştırabilirsin. “Bekârlığa veda partisinde ne giyilir?” sorusunun yanıtının da seçtiğin mekâna göre şekilleneceğini belirtelim.

Teknede Bekarlığa Veda Partisi


“Gelin olarak ihtişamlı bir partiyi hak ediyorum!” diyorsan, teknede bekarlığa veda partisi yaparak açık havanın tadını çıkarabilirsin! Kız arkadaşlarınla beraber tekne kiralayabilir, denizin mavisi ve koyların yeşilliği ile stresi ardında bırakarak dinginliğe merhaba diyebilirsin. İhtiyacına göre mayo modelleri veya bikini modelleri arasından seçim yaparak teknede yaptığın bekarlığa veda partisinin tadını çıkarabilirsin. Gelin olduğunu vurgulamak istiyorsan üzerinde ‘’bride’’ yazan mayoları tercih edebilirsin. Plaj giyim ürünleri arasında bulunan hasır şapka ve parmak arası terlik gibi aksesuarlarla plaj stilini tamamlayabilirsin.

Bol bol yüzmenin keyfini çıkarırken en güzel anlarını tüm detaylarıyla hatırlamak için kaydetmek isteyeceğini düşünürsek, teknolojik aletlerini korumak adına su geçirmez kılıfları da çantana ekleyebilirsin. Fotoğraf çekimlerinde kullanmak için ‘’bride’’ yazılı taçlar ya da ‘’bride to be’’ yazan kuşaklar kullanarak eğlencenin dozunu artırabilirsin.

Teknede sana ve nedimelerine müzikleriyle eşlik etmesi için DJ tutabilir ya da modunu yükselten favori şarkılarından oluşturduğun bir Spotify çalma listesi hazırlayabilirsin. Şarkıların birleştirici etkisinden yararlanarak yakın kız arkadaş grubunla dilediğince dans edebilir, unutulmaz anlarını çoğaltabilirsin!

 

Tatil Beldelerinde Bekarlığa Veda Partisi

Partiyi tatile dönüştürmeyi düşünüyorsan Çeşme veya Bodrum gibi tatil beldelerindeki otellerde hafta sonu rezervasyonu yaptırabilirsin. Tüm günün sadece sana ve nedimelerine ait olduğu spa organizasyonu ayarlayabilir, tatilde yoğun masaj ile şehrin ve düğünün stresini arkanda bırakabilirsin. Alternatif organizasyonlar peşindeysen arkadaşlarınla otellerde bulunan yoga ve meditasyon sınıflarına kayıt yaptırarak ruhani bir yolculuğa çıkabilirsiniz.


Konfor alanını genişletmek ve daha rahat hareket edebilmek için Dagi Active Spor Koleksiyonu’nda yer alan tayt modelleri ve sporcu sütyeni modelleri arasından proporsiyonuna uygun seçimler yapabilirsin. Bekarlığa veda için çıktığın bu keyifli yolculukta bir adım önde olmak istiyorsan, mor, pembe, fuşya gibi soft renklere göz kırpabilirsin!

Otelde Bekarlığa Veda Partisi


Otelde nedimelerinle yer alabileceğiniz büyüklükte süit oda kiralamayı düşünüyorsan, gecelik modelleri ve sabahlık modelleri bu özel gününe eşlik ederek modunuzu yükseltebilir. “Bu durumda bekârlığa veda partisinde ne giyilir?” sorusuna verilecek en güzel yanıt da tam olarak aşağıdaki gibi olabilir.

Gelin olarak sen beyazlara bürünürken, nedimelerin için de farklı renklerde saten gecelik ve saten sabahlık modellerini bu konsepte dahil edebilirsin. Geriye sadece oda servisi ile anlaşarak en sevdiğiniz yemekleri yemek, içeceklerinizi keyifle yudumlamak ve deliler gibi eğlenmek kalıyor!

Evde Bekarlığa Veda Partisi

 

Ev konforunu bekarlığa veda partisi kutlamanda bile terk etmek istemiyorsan, nedimelerini evine davet ettiğin bir organizasyon yapabilirsin. Evinin salonuna karaoke seti kurabilir, şarkı söyleyip dans ederken eğlenceli dakikaları kayıt altına alabilirsin.

Yüz maskeleri yapıp çeşitli konular üzerinde konuşurken arkadaşlık bağlarınızın ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha birbirinize hatırlatabilir, duygu yüklü anları da bu geceye dahil edebilirsiniz.

Bir bakıma pijama partisini de andıran bu konseptte viskon pijama takımı modelleri ya da uzun gecelik modelleri tercih edebileceğin parçalar arasında! Kombinini tüylü terlik modelleri ile tamamlayarak kendini düğününe hazırlanan prenses gibi hissedebilirsin!

 

Sen de en yakın kız arkadaşların olan nedimelerinle unutulmaz bir bekarlığa veda partisi organize etmek istiyorsan; Dagi Gelin Koleksiyonu içerisinde yer alan parçalara hemen göz atabilir, özel bir konsept belirleyerek eğlencenin dozunu ikiye katlayabilirsin.