Erkek İç Giyimin Vazgeçilmez Parçası Boxer!

Her erkek gibi senin de dış giyimine özen gösterdiğine eminiz. Dikkat çekici olmayı, tarzıyla adından söz ettirmeyi kim sevmez ki! Dış görünümünün her detayına tepeden tırnağa dikkat ederken göz ardı edemeyeceğin kadar önemli olan bir giyim grubu daha var. O da erkek iç giyim modelleri mi dersin? Özellikle erkek iç giyimin vazgeçilmez parçası boxer modelleri farklı renk ve model seçenekleriyle her daim favoriler arasında desek pek de abartmış sayılmayız.

Erkek gardırobunun gizli kahramanı olma unvanını sonuna kadar hak eden boxer modelleri ile sen de modunu yükseltebilir, güçlü stilinle göz kamaştırabilirsin. Boxer seçimi yaparken beden ölçülerine uygun modellere yönelerek cool tavrını perçinleyebilirsin. Yalnızca estetik bir görünüm sağlamakla sınırlı kalmayan boxer modelleri vücudunla doğrudan temas halinde olduğu için boxer seçimi konusunda hassas davranarak sağlığına özen gösterebilir, çıkması muhtemel olası problemlerin önüne geçebilirsin.

Dagi Blog olarak erkek iç giyim denildiğinde akla gelen ilk parça olan ‘’erkek iç giyiminin vazgeçilmez parçası boxer’’ konusunu senin için mercek altına aldık. Hazırsan, işte başlıyoruz!

Estetik Bir Görünüm Yakalayacağınız Boxer Modelleri

 

Erkek gardırobunun vazgeçilmez parçaları olan boxer modelleri ile kendi tarzını konuşturman mümkün! Sağlık ve konfor açısından büyük önem taşıyan erkek boxer modelleri ile şık görünümler yakalayarak kendini daha iyi hissedebilirsin. Estetik bir görünüm yakalayacağınız boxer modelleri nelerdir diye merak ediyorsan, nihai cevaba kendine birkaç soru sorarak ulaşabilirsin.

Estetik bir görünüm denildiğinde aklına basic parçalar mı geliyor yoksa modunu yükselten renkli parçalar mı? Eğer sen de sadelikten yanaysan basic erkek boxer modelleri senin için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Siyah, beyaz, lacivert gibi ana renklerin hakim olduğu basic boxer modellerini tercih ederek sen de kombinlerini tamamlayabilirsin.

Senin için estetik görünüm canlı renge sahip desenler ile eş anlamlıysa baskılı ve desenli boxer modelleri iç giyim alışverişinde isabetli seçim olabilir. Kareli, çizgili ve puantiyeli desene sahip boxerlar ile sıradanlıktan sıyrılıp farklı görünümler elde edebilirsin. Klasik desenlerin yanında üzerinde sevilen popüler kültür kahramanlarının veya esprili yazıların olduğu boxer modelleriyle enerjini yükselterek özgün tarzınla bir adım öne çıkabilirsin.

‘’Tek bir boxer bana yetmez’’ diyenlerdensen kutulu boxer setleri ile iç çamaşırı çekmecene birden fazla boxer modeli ekleyebilirsin. İç giyim ürünü olduğu için hijyen bakımından sıklıkla değiştirilmesi gereken ürünlerden olan boxer modellerini elinin altında çoklu bulundurarak hem bakteri oluşumunu engelleyebilir hem de seçim sürecini minimuma indirerek vakitten tasarruf edebilirsin.

Her yaştan erkeğin ihtiyaç duyduğu bir iç çamaşırı modeli olan boxerlar çocukların da gardırobunda bulunması gereken iç giyim ürünleri arasında yer alıyor. Çizgi film kahramanlarından yiyecek desenlerine kadar geniş bir skalaya sahip eğlenceli desenlerin bulunduğu erkek çocuk boxer modelleri arasından seçimini yapabilirsin. Ancak konu çocuklar olduğunda her ne kadar eğlenceli görünüm bir adım önde olsa da, tekstil boyası ilerde geri dönülmez sağlık sorunlarına yol açabileceğinden satın alacağın ürünlerin içeriğine her zamankinden daha fazla dikkat etmeye özen gösterebilirsin.

Boxer Seçimi Yaparken Beden Ölçülerinin Önemi

 

Boxer satın alırken modelin sana ve tarzına hitap etmesi kadar doğru beden seçimi yapman da büyük önem taşıyor. Bedenine uygun olmayan bir boxer gün boyu kendini rahatsız hissetmene ve modunun düşmesine neden olabilir. Ancak bedenine tam uygun olan bir boxer ile hareket kabiliyetini artırarak konfor alanını maksimuma çıkarabilirsin. Bu nedenle boxer seçimi yaparken beden ölçülerinin önemi konusuna daha özenli yaklaşarak kendini özgüvenli hissedebilirsin.

Boxerları uzun ve kısa olmasının yanında dar ve bol olarak ayırabiliriz. Seçimini, giyeceğin kıyafetlere uygun olan boxer modellerine öncelik vererek yapabilirsin. Pantolon giymeyi tercih ettiğin bir günündeysen, uzun boxer modelleri bacağının üst kısmını saracağından gün içinde rahatça hareket etmenin konforunu yaşayabilirsin. Özellikle yaz aylarında şort giymek vazgeçilmezlerin arasındaysa kıyafetinin altında belli olmayan kısa boxer modelleri ile aranı sıkı tutabilirsin.

Yine yaz aylarının sıcak günlerinde iç giyiminde kurtarıcı görevi gören dar boxer modelleri esnek yapısıyla bacak aranda oluşabilecek tahrişi engelleyeceğinden ideal bir seçim olabilir. Rahat bir kalıba sahip olan bol boxer modellerini ise dört mevsim kullanabilir, her kıyafetinin altına tercih ederek mevsimlere meydan okuyabilirsin.

Boxer seçimi yaparken beden ölçülerinin önemi konusu yalnızca boxer modellerinin formları ile sınırlı kalmıyor. Alışverişini tamamlamadan önce boxer modelinin fazla bol ya da fazla dar olmadığından emin olmalısın. Bu nedenle, bir mezura yardımıyla bel ve basen ölçünü aldıktan sonra vücut ölçülerini beden tablosu ile karşılaştırabilirsin.

XS ve 5XL’a kadar geniş bir beden aralığına sahip olan erkek iç çamaşırı modellerinden kendin için en uygun olan bedeni bulabilirsin. Bel ölçün 79-85 cm arasında ve basen ölçün 101-107 cm aralığındaysa L beden senin için ideal demektir. Sen de Dagi koleksiyonunda yer alan erkek iç çamaşırı modelleri arasından bedenine en uygun olan boxer modellerini seçerek konfor alanını genişletebilirsin.

Boxer ve Cinsel Sağlık 

Vücuda direkt temas eden bir giyim ürünü olduğu için boxer ve cinsel sağlık arasında doğrudan bir bağlantı bulunduğunu inkar etmek imkansız. Dış giyim ürünlerinde ne kadar titiz davranıyorsan sağlık sorunları yaşamamak için boxer modeli seçerken de belli kriterlere özen göstermen gerektiği bir gerçek! Peki boxer modelleri ile cinsel sağlık durumu arasında nasıl bir bağlantı var? Boxer seçimi cinsel sağlığı etkiler mi?

  • Boxer modelin çok sıkıysa terlemeye neden olacağı için nemi hapsedebilir ve bu durum mantar enfeksiyonları ile karşılaşmana yol açabilir. Genital bölgendeki enfeksiyonlardan kaçınmak için boxer modelinin yeterince bol olduğundan ve doğru kumaş türüne sahip olduğundan emin olmalısın. Nemi vücudundan çeken ve cildini tahriş etmeden nemin hızlıca buharlaşmasına yardımcı olan polymaid ve spandex karışımlı esnek kumaşları tercih ederek rahatlığın keyfini çıkarabilirsin.
  • Dar bir boxerın sebep olabileceği en büyük sorunlardan bir diğeri ise düşük sperm sayısı. Genital bölgende terlemeye ve sıcaklığa neden olan dar boxerlar aşırı sıcaklık sonucu sperm sayında düşüşe neden olabilir. Nefes alabilen ve serin tutan bir yapıya sahip oldukları için koku yapmayan pamuklu erkek boxer modellerini tercih ederek bu sorunu engelleyebilirsin.

 

  • Alt bedenine tam oturmayan bir sport boxer hareketli günlerinde veya spor yaparken sürtünmeye bağlı tahrişe neden olabilir. Bol boxerlar giydiğinde genital bölgende kasık aşınmasına bağlı yanma hissi veren kızarıklık sorunlarıyla karşılaşabilirsin. Vücuduna oturan ve nem emici özelliğe sahip boxer modellerini tercih ederek bu problemin önüne geçebilirsin. Hafif ve ipeksi yapısıyla neme karşı dayanıklı olan modal kumaşlar özellikle spor salonlarında kullanım için ideal tercihin olabilir.
  • Gün içindeki ihtiyaçlarına göre boxer modellerini tercih ederken uyku sırasında komando uyumak olarak da bilinen boxer giymeden uyumayı tercih edebilirsin. Komando uyumak iç çamaşırında oluşabilecek bakteri üretiminden kaçınmanı ve alt bedeninin uygun sıcaklığa ulaşmasını sağlarken, ulaşılan ideal sıcaklık sperm üretimini optimize eder ve sperm kalitenin yükselmesine yardımcı olur. İç çamaşırınla uyuman gerekiyorsa nefes alan ve bedenine uygun bir boxer modeli seçtiğinden emin olmalısın.

Eğer sen de erkek iç çamaşırı modelleri arasında kendine en uygun boxer modelini bulmak ve seçimlerinle özgüvenli duruşuna mertebe atlatmak istiyorsan, Dagi erkek iç giyim koleksiyonunda yer alan parçalara göz atabilirsin.