HAMİLE İÇ GİYİM ÜRÜNLERİ İLE RAHATLIĞIN TADINA VARIYORUZ!

Hamilelik, kadınlar için zor ama bir o kadar da heyecan verici bir süreç! Hayatının en güzel deneyimlerinden biri olan bu dönemde yediklerin ve içtiklerinden giydiğin kıyafetlere kadar her şeyin ne kadar önemli olduğunu söylememize gerek bile yok! Ancak bir konuda aşırı hassas davranman gerektiğini hatırlatmakta fayda var. O da hamile iç giyim ürünleri mi dersin? Özellikle gün boyu üzerinde olan ve vücuduna doğrudan temas eden iç giyim ürünlerini hem hamilelik hem de lohusa döneminde özenle seçmen gerekiyor.

Hamilelik döneminde değişen vücut tipi göz önünde bulundurularak tasarlanmış olan hamile iç giyim modelleri ile bu süreci çok daha rahat geçirebilir, belki de gittikçe büyüyen vücudunla pek de barışık olmadığın bu dönemde şık görünümünle kendini daha özgüvenli hissedebilirsin. Sadece hamilelikte değil, lohusa döneminde de rahatlıkla kullanabileceğin hamile iç çamaşırı modelleri ile konforun dozunu ikiye katlayabilirsin.

İster doğum öncesi bebeğini bekleme heyecanı içerisinde ol ister doğum sonrası bebeğini kucağına aldığın o büyülü anlarda… Hiç fark etmez! Biliyoruz ki bu uzun süreçte düşündüğün pek çok şeyin yanında biraz da ‘’oh, dünya varmış’’ demeye ihtiyacın var. İşte tam da bu sebeple Dagi Blog olarak rahatlığın tadına varacağın hamile iç giyim ürünlerini senin için yakın markaja aldık. Konfor alanını genişletip daha rahat hissetmeni sağlayacak hamile iç giyim modelleri ile ilgili ipuçları almak için hazırsan, işte başlıyoruz! 

Hamile İç Giyim Modelleri Nelerdir?

Anne adaylarının ve yeni annelerin en az hamile ev giyim ve hamile günlük giyim kadar dikkat etmesi gereken hamile giyim parçalarından biri olan hamile iç çamaşırı modelleri, kadınların hamilelik döneminde değişen vücutlarına özel olarak rahat bir kullanım sağlayacak şekilde tasarlanıyor. Hamile iç çamaşırlarını düşündüğünde aklına sadece rahatlığın ağır bastığı parçalar geliyorsa, durumun pek de öyle olmadığını söyleyelim. Rahat hissettirmenin yanında çeşitli modelleriyle şıklığa da göz kırpan hamile iç çamaşırları bu dönemde en yakın arkadaşların olacak desek çok da abartmış sayılmayız. Peki “hamile iç giyim modelleri nelerdir?” dediğini duyar gibiyiz. 

Hamile iç çamaşırı modelleri arasında hem üst hem de alt beden için oldukça rahat ve şık parçalar bulunuyor. Kadınların göğüslerinin en hassas olduğu bu dönemde hamile sütyen modelleri, kurtarıcı parçalar olarak öne çıkıyor. Hem hamilelikte hem de lohusa döneminde kullanabileceğin emzirme sütyeni modelleri ile ağırlaşan göğüslerini rahat ettirebilir, emzirme işlemini kendin için daha kolay hale getirebilirsin. Kolaylıkla açılıp kapanan modelleriyle pratik kullanım avantajı sunan emzirme sütyenleri ile her an, her yerde bebeğinin ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilirsin.

Hamile sütyen modellerine başka bir alternatif olarak çok yönlü bir kullanım sağlayan emzirme atletlerini tercih edebilirsin. Hem iç hem de dış giyim kombinlerine dahil edebileceğin emzirme atletlerini lohusa döneminde bebeğini kolaylıkla emzirmek için kullanabileceğin gibi göbek kısmını rahat ettiren tasarımları sayesinde hamilelik döneminde de tercih ederek konfor alanını genişletebilirsin.

“Hamile iç giyim modelleri nelerdir?” sorusunun yanıtları elbette bunlarla sınırlı değil! Hamilelere özel tasarlanan hamile külot modelleri ile aranı sıkı tutarak normal külotların göbek kısmını rahatsız etmesini engelleyebilirsin. Farklı renk ve desen seçenekleri bulunan hamile külot modellerini incelemek için Dagi hamile iç giyim koleksiyonuna hemen göz atabilir, hamile külot fiyatları ile ilgili fikir sahibi olabilirsin.

Hamile İç Giyim Ürünleri Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Baştan sona kadar her adımı yeniliklerle dolu olan hamilelik döneminde hem hormonal hem de bedensel değişimlere maruz kalacağın için hamile iç giyim seçimini bu değişikliklere paralel yapman, sorunsuz bir hamilelik ve lohusa dönemi geçirmen için oldukça faydalı olacaktır. İşte tam da bu nedenle hamile iç giyim seçimi yaparken bazı noktaları göz önünde bulundurmalısın. “Hamile iç giyim ürünleri alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?” konusunu senin için yakın markaja aldık! 

  • Genellikle hamileliğin 3. ayından sonra kilo artışı, karın büyümesi ve vücutta şişmeler oluşmaya başlayacağından; bu zaman diliminde giyeceğin iç giyim ürünlerinin fazla dar ve sert lastikli olmamasına dikkat etmeli, daha bol ve geniş hamile iç çamaşırı modellerini tercih etmelisin.
  • Gün boyu üzerinde olan ve vücuduna doğrudan temas eden hamile iç giyim ürünlerinin kaliteli kumaşlara sahip olduklarından emin olmalısın. Cildi tahriş eden ve terleten kumaşlar yerine organik pamuklu iç çamaşırlarını tercih edebilirsin.
  • Hamile sütyeni seçerken göğüslerine rahatsızlık vermeyecek balensiz ve dikişsiz modellere yönelmelisin. Göğüslerin ağırlaşacağı için ince askılı sütyenler yerine kalın askılı ve yumuşak modelleri tercih etmelisin.
  • Hamile külot seçimini yaparken göbek kısmının rahat etmesi için külodun yüksek bel ve hava alabilen bir kumaş yapısına sahip olduğundan emin olmalısın.
  • Hamile iç giyim ürünlerinde beden seçimi yaparken vücudunun sürekli değiştiğini göz önünde bulundurmalısın. Hamile sütyen, külot ve atlet modellerini 1 beden büyük alman, bu noktada doğru bir karar olacaktır.

Hamile İç Giyim Beden Ölçüleri Nasıl Hesaplanmalıdır?

Hamile iç giyimde anne adayının rahatlığı ve konforu açısından en dikkat etmesi gereken konu iç çamaşırının bedenidir desek çok da abartmış sayılmayız! Hem anne adayının hem de bebeğin sağlığını direkt olarak etkileyeceğinden “ne çok dar ne de fazla bol” olması gereken hamile iç çamaşırlarında beden ölçüsünü doğru bir şekilde hesaplamak oldukça önemli. Özellikle hamile iç giyim ürünlerinde beden seçimi yaparken bu dönemde vücudunun sürekli değişim gösterdiğini göz önünde bulundurarak hareket etmelisin. Peki hamile iç giyim beden ölçüleri nasıl hesaplanmalıdır?

Sürekli değişim gösteren bir vücut tipi için hamile iç çamaşırı seçimi yaparken genellikle ürünü 1 beden büyük almak mantıklı bir karardır. Ancak hamileliğin ilerleyen dönemlerinde bu beden seçimi de geçersiz olabilir. O yüzden belirli dönemlerde beden ölçünü hesaplamanda fayda var. Bu durumda hamile beden ölçüleri nasıl hesaplanır? dediğini duyar gibiyiz. 

Bu noktada vücuttaki en önemli kısım, şüphesiz göğüsler! Sürekli büyüyen ve ağırlaşan göğüslerine uygun sütyeni seçmek için göğüs ölçünü doğru bir şekilde alman gerekiyor. Ancak bu işlem için gözünün korkmasına gerek yok çünkü sadece birkaç dakikanı ayırarak göğüs ölçünü hemen öğrenebilirsin. Bu işlem için ihtiyacın olan tek şeyse sadece bir mezura! Göğsünün altını mezurayla çevreledikten sonra çıkan sayıyla beden ölçünü, göğüslerinin üzerinden çevrelediğinde ise cup ölçünü öğrenmiş olacaksın. İşte bu kadar basit!

Hamile külot bedenini belirlemek için ise basen ve bel ölçünü hesaplamalısın. Basen ölçünü baseninin en kalın kısmından, bel ölçünü ise göbek deliğinin altından alarak doğru bir sonuca ulaşabilirsin.

Bedenine ve zevkine göre bir hamile iç çamaşırı modeli seçmek için hemen Dagi hamile iç giyim koleksiyonunu inceleyebilirsin. Yapacağın kaliteli, konforlu ve sağlıklı seçimlerle senin için sıra dışı olan bu deneyimi, daha rahat bir sürece dönüştürebilirsin.