Son Zamanların Trendi: Spor Şıklık

Rahatlığı zahmetsiz parçalarla bir araya getiren spor şıklık, son yılların en çok tercih edilen giyim trendlerinden biri olarak öne çıkıyor. Eskiden şıklık denince akla gösterişli ve klasik giyim parçaları gelirken şimdilerde bu kavram daha doğal ve sade görünümlerle tanımlanıyor. Yani “yeni cool”, spor şıklık olarak şekil değiştiriyor. Sen de kadın tişört, sweatshirt, tayt ve pantolon modellerinden oluşan rahat giyim ürünleriyle şık kombinler yaratarak zevkli seçimlerini ortaya koyabilirsin.

Hem günlük kombinlerinde hem de özel davetlerde sana eşlik edecek spor şık parçaları Dagi Blog olarak senin için yakın markaja aldık. Sen de “yeni cool” unvanını kazanmak istiyorsan doğru yerdesin. İşte hazırsan, başlıyoruz!

Şık Bir Davette Bile Seni Farklı Gösterecek Spor Şıklık!

Spor şıklık denince aklına sadece arkadaşlarınla buluşmaya giderken, yürüyüşe çıkarken ya da spora yaparken tercih ettiğin rahat ve hoş görünen günlük kombinler geliyor olabilir. Ancak spor şıklık sadece bunlarla sınırlı değil! Evet, yanlış duymadın! Şık bir davete katılmak için klasik bir ceket pantolon ikilisine ya da abiye bir elbiseye gerek yok! “Yeni cool” stilinle doğru spor parçaları bir araya getirerek şık davetlerde de boy gösterebilirsin. Yapman gereken tek şey, konforun dozunu artırmak!

Konfor alanını genişletirken adımlarını özgürleştirecek kadın tişört ve pantolon modelleri ile yaratacağın spor şık kombinlerle tüm dikkatleri üzerinde toplayabilirsin. Hem spor hem de şık görünmeni sağlayacak polo yaka tişört modelleri ile keten pantolon modellerini bir araya getirerek trend görünümler elde edebilirsin. Klasik giyimden rol çalan bu ikiliyle şehrin yeni cool’u sen olabilirsin. Sıcak havalara meydan okuyacak kombinler peşindeysen polo yaka tişörtlerle şortlu etek modellerini bir araya getirebilir, stiline sınıf atlatabilirsin. Etek yerine alternatif bir parça arıyorsan denim pantolon modellerini işbirliğine davet edebilirsin. Attığın her adımda özgür hissetmek için snekar’larınla ya da spor ayakkabılarınla aranı sıkı tutabilirsin. 

Klasik ve rahat seçenekler olarak öne çıkan kumaş pantolon ve kanvas pantolon modelleri ile crop tişörtlerini bir araya getirebilir, cool ve asi tavrınla girdiğin her ortamda ilgi odağı haline gelebilirsin. Klasik giyimin vazgeçilmez parçalarından biri olan kumaş pantolon modelleri ile büstiyerlerini eşleştirebilir, üzerine alacağın şık bir blazer ceket ile seksapeli yüksek görünümler elde edebilirsin. Cool tavrını desteklemek için topuklu ayakkabılar yerine snekaerlarını bu stil oyununa dahil edebilirsin.

Hem Davete Hem Kahve İçmeye Gidebileceğin Parçalar ile Zamansız Ol!

Son zamanlarda spor şıklığın bu kadar revaçta olması, doğal ve sade bir görünüm sunduğu kadar çok yönlü olmasından da kaynaklanıyor. Parçaların rahatlığı her ortamda tercih edilebilecek konforlu bir kullanım sağlarken; hoş görünümleri, özel davetler için de bir alternatif yaratıyor. Rahat ve şık parçaların bir araya geldiği bu göz kamaştırıcı kombinleri, ister özel bir davette istersen de arkadaşlarınla kahve içmeye giderken değerlendirebilirsin. Tercih senin!

Rahat ve şık görünümün olmazsa olmazlarından biri olan bol paça pantolon modellerini crop top’larla birleştirerek zarif bir çekicilik yakalayabilir, girdiğin her ortamda dikkatleri üzerinde toplayabilirsin. Geçtiğimiz sezondan beri önlenemez yükselişini sürdüren bol paça pantolon modelleri ile braletlerini bir araya getirerek iddialı ve cesur tavrını ortaya koyabilirsin. Kombinine son dokunuşu blazer ceketlerinle yaparak rafine zevklerinle göz kamaştırabilirsin. 

Sıcak yaz günlerinin şık ve rahat parçalarından biri olan şort modelleri le oversize tişörtlerini kombinleyebilir, stilini tamamlamak için sneaker’larından yardım alabilirsin. Konforun dozunu artırmak için için oversize tişört modelleri ile tayt modellerini tek potada eritebilir, üzerine rahat bir sweatshirt ya da ceket alarak kombinini tamamlayabilirsin. Kış aylarında ise cool bir görünüm sunan deri tayt modellerinin üzerine uzun bir gömlek ve triko tercih ederek zevkli seçimlerini ortaya koyabilirsin. 

Spor Şıklık Yakalamaya Çalışırken Seni Kurtaracak Parçalar!

Hem konfor alanından hem de iddialı görünümünden ödün vermek istemiyorsan her ortamda ve etkinlikte değerlendirebileceğin parçaları keşfetme zamanı gelmiş demektir! Bu durumda çabasız şıklık elde etmene yardımcı olacak bazı temel kurtarıcı parçaların gardırobunda bulunması gerekir. Peki spor şıklık yakalamaya çalışırken seni kurtaracak parçalar nelerdir? dediğini duyar gibiyiz. 

Spor şıklık yakalamaya çalışırken seni kurtaracak en trend parçalardan birinin bol pantolon modelleri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Eğer sen de “ne giyeceğim?” stresinden kurtulmak istiyorsan bol pantolon modellerine göz kırpabilirsin. Üstelik gardırobun poker yüzlü parçası olan bu pantolonlarla hem şık hem de spor görünümler elde etmen sandığın kadar zor değil! Daha feminen görünümler için crop tişörtler ve braletlerle işbirliğini seven bu pantolonları, sweatshirt modelleri ile birleştirerek daha spor görünümler elde edebilirsin.

Rahat ve cool bir görünüm sunması sebebiyle oldukça tercih edilen jogger pantolon modelleri de spor şıklık yakalamanı sağlayacak parçalar arasında üst sıralarda yerini alıyor. Kapüşonlu sweatshirt ve oversize tişört modelleri ile arası sıkı olan jogger pantolonlar ile trend görünümler elde edebilirsin. Seksapeli yüksek görünümler peşindeysen crop sweatshirt modelleri ile jogger pantolonlarını bir araya getirebilirsin. Gardırobun joker parçası unvanını elden bırakmaya niyeti olmayan kargo pantolon modelleri ile crop top tişörtlerini ve gömleklerini kombinleyerek çabasız şıklık elde edebilirsin. 

Spor şıklık yakalamana yardımcı olacak diğer bir parçanın şüphesiz tayt modelleri olduğunu söylesek çok da abartmış sayılmayız! Sağladığı konfor ile bir adım öne çıkan tayt modelleri ile sen de hareket kabiliyetini artırabilir, hem spor hem de şık kombinler yaparak cool görünümler elde edebilirsin. Tayt yerine güçlü bir alternatif arıyorsan en az onun kadar rahat eşofman altı modellerini tercih ederek cool tavrından ödün vermeden sokak modasına yön verebilirsin. Eşofman altı modellerini aynı aileye mensup sweatshitlerle bir araya getirerek cool tavrını ortaya koyabilirsin. Soğuk havalara meydan okumak için renkli berelerinden ve çoraplarından yardım alarak tüm meraklı bakışları üzerinde toplayabilirsin.