SICAK YAZ ETKİSİ İLE STİLİNDE FARK YARAT!

Yoğun bir yılı geride bıraktığımıza göre dört gözle beklediğimiz “deniz, güneş, kum” üçlüsü için geri sayım başlamış demektir! Uzun yaz yolculuklarının ufukta görünmeye başladığı bu günlerde rotayı nereye çevireceğimize dair sorular üst üste gelirken ne giyeceğimize dair sorular da ardı ardına sıralanır durur! Ancak paniğe gerek yok. Çünkü keyifli bir tatil için belki de aradığın yanıt çok uzaklarında olmayabilir. Eğer sen de “tüm yazı pijamalarım ve terliklerimle geçirebilirim” diyenlerdensen; seni gündüzden geceye, plajdan şehre taşıyacak pijamalara yer açma zamanı gelmiş demektir.

Tek kombinle evde rahat, sahilde cool olmanı sağlayacak parçaları keşfetmek için yeni sezon koleksiyonuna göz atabilir, eğlenceli kişiliğini ön plana çıkaran pijamalarla imaj tazeleyebilirsin.

Bırak güneş içini ısıtsın, topraklanmış kahveler turuncularla buluşsun, doğanın yeşili mavilerde huzur bulsun. Pijamaların uzun yollarda yanında, plajda en yakın arkadaşın olsun!

EVDE DE PLAJDA DA SÖZ SAHİBİ ERKEK STİLİ İÇİN KOMBİN ÖNERİLERİ

Mevsimler yaza döndüğünde ve rotalar sahil kesimlerini işaret ettiğinde vakit geçirmekten en çok keyif aldığımız yerlerin başında plajlar geliyor... Güneşten iyice ısınan vücudunu kızgın kumlardan serin sulara bırakmanın verdiği huzur, gün batımını sonuna kadar izleyebilmenin yarattığı hafiflikle birleşiyor. Geriye sadece gün boyu bu huzuru devam ettirecek plaj kombinlerini tamamlamak kalıyor! Evde de plajda da söz sahibi erkek stili için derlediğimiz kombin önerileri senin için geliyor! İşte başlıyoruz…

Tek Kombin, Çok Destinasyon!

Hem evde hem de plajda giyilebilen poker yüzlü pijamaları ister takım istersen de ayrı ayrı kullanarak yaz stilini güncelleyebilirsin. Sezonun parlayan yıldızı desenli erkek gömlek ve desenli erkek şort modellerini takım halinde kullanarak sokağın da plajın da nabzını tutabilirsin. Kombinini tamamlamak için parmak arası terlikleri ya da kombininle uyumlu spor ayakkabılarını iş birliğine davet edebilirsin. Çünkü tek kombinle çok destinasyon senin işin!

  1. Somon Mercan Desenli Viskon Gömlek
    Somon Mercan Desenli Viskon Gömlek
    En düşük ₺749,98 Normal fiyat ₺1.499,95
    Net %50 İndirim
  2. Somon Mercan Desenli Orta Deniz Şortu
    Somon Mercan Desenli Orta Deniz Şortu
    En düşük ₺549,98 Normal fiyat ₺1.099,95
    Net %50 İndirim
  3. Açık Mavi Kılçık Balık Desenli Viskon Gömlek
    Açık Mavi Kılçık Balık Desenli Viskon Gömlek
    En düşük ₺749,98 Normal fiyat ₺1.499,95
    Net %50 İndirim
  4. Mavi Kılçık Balık Desenli Orta Deniz Şortu
    Mavi Kılçık Balık Desenli Orta Deniz Şortu
    En düşük ₺549,98 Normal fiyat ₺1.099,95
    Net %50 İndirim

Desenli erkek şort modelini baskılı sıfır yaka tişört modelleri ile bir araya getirerek de daha sade görünümler elde edebilirsin. Kombinini tamamlamak için güneş gözlüklerinden, zincir kolyelerinden ve şapkalarından yardım alabilirsin. Beach party’lerde de şehir turlarında da hayatına renk katacak parçaları yaz stiline adapte ederek her destinasyonda ilgi odağı haline gelebilirsin!

  1. Mavi Baskılı Bisiklet Yaka Pamuklu T-Shirt
    Mavi Baskılı Bisiklet Yaka Pamuklu T-Shirt
    En düşük ₺349,98 Normal fiyat ₺699,95
    Net %50 İndirim
  2. Lila Bisiklet Yaka Baskılı T-Shirt
    Lila Bisiklet Yaka Baskılı T-Shirt
    En düşük ₺349,98 Normal fiyat ₺699,95
    Net %50 İndirim
  3. Somon Baskılı Bisiklet Yaka T-Shirt
    Somon Baskılı Bisiklet Yaka T-Shirt
    En düşük ₺349,98 Normal fiyat ₺699,95
    Net %50 İndirim
  4. Antrasit Baskılı Bisiklet Yaka T-Shirt
    Antrasit Baskılı Bisiklet Yaka T-Shirt
    En düşük ₺349,98 Normal fiyat ₺699,95
    Net %50 İndirim

Daha renkli ve eğlenceli bir tavır takınmak için senin yerine konuşan baskılı erkek tişörtleri ile yollarını kesiştirebilirsin. Kombininde dengeyi sağlamak için düz renkli şortlarla baskılı tişörtlerini bir araya getirebilirsin. Tüm yazı birlikte geçirebileceğin bu rahat parçalarla sen de unutulmayacak anılar biriktirebilirsin!

Plajda da Evde de Retro Rüzgârı Estiren Ekoseler!

90’ların kolej silueti kendini pijamaların rahatlığına, plajlar da kendini pijamalara teslim ediyor desek yeridir! Sen de 90’ların enerjisini üzerinde hissetmek istiyorsan, zaman makinasının icadını beklemeden kendini plajda da evde de retro rüzgârı estiren ekoselerin güvenli kollarına bırakabilirsin. Risksiz, eforsuz ve cool bir stil peşindeysen ekoseli erkek pijama takımlarını günlük hayatına adapte ederek hedefine ulaş!

Ancak onları yalnız plajda ya da evde giyebileceğini düşünmen bizi üzer. 90’ların kıpır kıpır havasına kendini teslim etmek istiyorsan, jean’lerine, kargo pantolonlarına ya da renkli şortlarınla da tamamlamak güzel bir fikir. Ekoseli gömleğini en iyi şekilde taşıyacak olan bu parçalara asi bir tavır eklemek istersen kolsuz atlet ile kombinini tamamlamak harika olabilir. 90’lar ruhunu tam anlamıyla hissettirecek şapka, bileklik, kolye ve saatlerle kombinine son dokunuşu yapabilirsin.

Çizgiler, çizgiler, çizgiler!

Erkek pijama modelleri arasında en az kareli pijama modelleri kadar popüler olan çizgili pijama takımlarını tatil bavuluna dahil ederek “bu oyunda ben de varım!” diyebilirsin. Desenli pijama pantolonunu ister V yaka basic tişörtlerinle istersen de sıfır yaka tişörtlerinle kombinleyerek eğlenceli ve iddialı görünümler yakalayabilirsin. Hem plajda hem de evde terletmeyen yapılarıyla bir adım öne çıkan, yumuşak dokulu pamuklu ya da modal tişörtleri tercih ederek sıcak havalara meydan okuyabilirsin.

  1. Bordo Gömlek Yaka Çizgili Örme Pijama Takım
    Bordo Gömlek Yaka Çizgili Örme Pijama Takım
    En düşük ₺1.199,97 Normal fiyat ₺1.999,95
    Net %40 İndirim

EV KONFORUNU PLAJ STİLİNE TAŞIYACAK 4 ERKEK KOMBİN ÖNERİSİ

Sabah erkenden doğan ve tenini ısıtan güneş, yanında sevdiklerin, doğa ile iç içe olmak, kendini müziğin ritmine kaptırmak ve mavinin sonsuzluğunda yüzmek tatilde yapabileceğin en güzel aktiviteler desek çok da abartmış sayılmayız. Ancak tüm bunları hayal ederken düşünmen gereken ufak bir detay daha var! O da ev konforunu plaj stiline taşıyacak kombinlerin! Hazırsan, kombin önerilerimize hemen başlıyoruz.

  1. Floral Desenleri Ev ve Plaj Kombinlerine Dahil Et!

Sezonun yükselen yıldızı floral desenli parçaları kombinlerine dâhil ederek daha enerjik ve dinamik görünümler elde edebilirsin. Bütün gözler deniz şortlarında toplanmışken sen trend desenlerin yer aldığı pijamalarla hedef şaşırt!

Floral etkiyi artırmak istiyorsan erkek gömlek pijama modelleri ile şortlarını bir araya getirebilirsin.

Gömlekleri beach party’lere daha uygun buluyorsan, pamuklu ya da modal tişörtler ile şortlarını destekle. Rahat, nefes alan ve terletmeyen yapılarıyla yazın gözdesi olan baskılı ya da düz tişörtlerle de desenli şortlarını tamamlayabilirsin.

  1. Takım Oyununun Gücüne İnan!

“Ben buradayım” diyerek tüm dikkatleri üzerinde toplamak istiyorsan desenli gömleklerini aynı desene sahip pijama pantolonlarla kombinleyerek şehri adımlayabilirsin. Takım oyunu demişken, onlardan bahsetmezsek şehir turu da plaj saati de biraz eksik kalır… Hasır şapka, güneş gözlüğü ve stilinle uyumlu plaj havlusu gibi güçlü aksesuarları iş birliğine davet ederek yazın ve güneşin tadını sonuna kadar çıkarabilirsin. Çünkü bu tatili çoktan hak ettin!

Eğer pantolonlar senlik değilse, yaz sıcaklarına meydan okuyan desenli şort ve gömlek pijama çeşitlerini tek potada eriterek takım oyunu oynayabilirsin. Kombinini tamamlamak için parmak arası terliklerinden ya da spor ayakkabılarından yardım alabilirsin.

  1. Sweat Şort ile Her Yere!

Evde keyif yaparken, sabah soft bir koşu antrenmanına çıktığında ya da akşam yürüyüşlerinde sana eşlik edecek “must have” bir parça tanıyoruz.

Zamansız ve zahmetsiz ev ve sokak stili peşindeysen gardırobuna mutlaka dahil etmen gereken parçaların başında şüphesiz tek parça ile konforun dozunu artıran erkek sweat şort modelleri geliyor. Tişörtlerinle olduğu kadar hava serinlediğinde sweatshirt’lerinle de eküri olan şortları tatil bavuluna ekleyebilir ya da seyahate direkt olarak onunla başlayabilirsin.

Sen de ister uyurken istersen de dışarı çıkarken bir çırpıda giyebileceğin fonksiyonel cepli sweat şortlarını tatil bavuluna ekleyerek ultra cool bir görünüm elde et.

  1. Basic Parçalar ile Dengeyi Yakala!

Desenli parçaların yaz enerjisini üzerinde taşıdığı bir gerçek ancak bu enerjiyi dengelemek için basic parçalar yardıma dünden hazır! Yaz sıcağının bunaltıcı etkisinden korunmak istiyorsan hem evde hem de plajda rahat nefes alan pamuklu, keten ya da modal karışımlı tişört ve şortları tercih edebilirsin. Daha sade görünümler peşindeysen desensiz parçalara göz kırpabilirsin.

Sen de yeni başlangıçlara imza atmak ve yaz sezonuna iddialı bir giriş yapmak için plaj gardırobunu yenileyebilir, ev stilini plaja taşıyacak joker parçalarla bu yazı unutulmaz kılabilirsin. Şimdi, uzun yolculuklara çıkma zamanı!