Spor Giyim Rehberi

Hayatı tam anlamında sağlıklı olarak yaşamak ancak sporla mümkündür. Spor demek kaliteli yaşam demektir. Maksimum verimi elde edebilmek için de düzenli olarak yapmak gereklidir. Düzenli spor sadece fiziksel değil, ruhsal olarak da sağlığınıza büyük katkıda bulunabilirsiniz.
Peki spor yaparken nasıl giyinmek gerekir?
 
Spor giyim kıyafetleri son zamanlarda trendlerden biri haline geldi. Sonuçta modaya uygun görünürken kim rahat hissetmek istemez ki? Spor yapmak giyecek güzel egzersiz kıyafetleriniz olduğunda kesinlikle daha çekici.

Spor yapmak için seçeceğiniz kıyafetler şık olmasının yanı sıra günlük kıyafetlerle ile spor yapmamak, spora uygun giyinmek verimliliğe ulaşmak açısından büyük önem taşıyor. 
 
Koşuya çıkarken veya spor salonuna giderken, en iyi şekilde görünmek ve hissetmek istiyoruz. Fakat spor kıyafetler; kadın ve erkeklerin fiziksel özelliklerine, spor dallarına ve farklı hareket durumlarına göre üretilir. Her spor kıyafet, her sporda kullanılmayabilir. Fitness aktivitelerinden, tenise kadar uzanan geniş spor dünyasında; yapacağınız spor için tasarlanan, değişik özellikleri ön plana çıkarılan giysileri tercih etmelisiniz.

Spor Giyimi Vazgeçilmez Kılın

SPORCU SÜTYENİ
Şık ve Esnek

Spor sütyenleri her antrenman için gereklidir. Geleneksel sütyenler yalnızca aşağı doğru hareketi azaltmak için tasarlanmıştır. Sporcu sütyenleri ise her yönden hareketi azaltmak için tasarlanmıştır. Günlük sütyen kullanmak yerine destekli ve dikişsiz sporcu sütyenleri tercih ederek istemsiz göğüs hareketleri önleyerek toparlayıcılık sağlamak çok daha kolaydır.

Nefes alan kumaş özelliği ile ter tutmayan sporcu sütyenleri hareket özgürlüğünün yanı sıra bakteri oluşumunu önleyerek ter kokusuna sebep olmaz.

TAYT

Fit ve Konfor

Giydiğiniz taytın içinde hareket ederken kendinizi rahat hissetmek, egzersizlere konsantre olabilmek adına oldukça önemli.

Taytların dar kesimi, antreman sırasında bol giysilerin cildinize neden olabileceği sürtünmeyi ortadan kaldırarak rahatlık ve hareket özgürlüğü sağlayan esnek kumaşlardan tasarlanmıştır. Nefes alabilen, hızlı kuruyan kumaş yapısı ile ter tutmayan dikişsiz taytlar kuru kalarak antreman sırasında rahat etmenizi sağlar.

Ayrıca bu taytlar, vücudunuzu sıkmadan şekillendireceği için özgüveninizi yükseltecek bir görünüm elde edersiniz.

T-SHIRT
Günlük ve Özgür

Sıkı antrenmanlar için performanslı spor tişörtler gerekir. İşte bu yüzden antrenmanlarınız için dayanıklı, esnek ve rahat kumaşları tercih etmelisiniz.

Sporcu tişörtleri rahat, esnek, hareket edilebilen konforlu kumaşlar ile tasarlanarak gün içerisinde ve spor boyu konforlu hareket etmenizi sağlar. Spor sonrası da giyilebilecek formda üretilen spor sweatshirt ve tişört tasarımlar ile gün boyu iyi hissedersiniz.

SWEATSHİRT
Şık ve Rahat

Spor kombinlerin başında gelen sweatshirtler, rahat ve esnek olmaları sebebiyle özgürce hareket olanağı sağlıyor. Spor sonrası giyilecek ter itici, nefes alabilen kumaşlarla tasarlanan sweatshirtler ile tüm günü şık ve rahat geçirebilirsiniz.

Birbirinden farklı kombine uyum sağlayabilen erkek sweatshirtler her an her mekana da uyum sağlayabiliyor.

SPOR CEKET
Su Geçirmez ve Kurtarıcı

Vücut hatlarına vurgu yapan sporcu ceketleri spor sonrası da giyilebilecek formda tasarlanmış ve sokak stiline de uygundur. Spor ceket günlük kombininizin kurtarıcı parçası olurken dilediğiniz eşofman altı ve spor şort ile rahatlıkla kombinlenebilir.

Bir anda bastıran yağmura karşı da önlem almakta fayda var. Yağmurluklarla kötü hava koşullarında da antrenmanlarınıza hız kesmeden devam edebilirsiniz.

Reflektör Baskılar Tercih Edin…

Karanlıkta parlayan reflektörlü spor kıyafetleri özellikle gece koşuları ve karanlık hava da spor yapmayı sevenlerin kolayca görüneceğinden daha güvenli bir seçim olacaktır.

Egzersizlerinizde ve gün boyu rahat, özgür olarak kullanabileceğiniz D-Active koleksiyonunu keşfetmek için sizi www.dagi.com.tr/d-active veya DAGİ mağazalarına bekliyoruz.

Şimdi spor gardırobunuzu en şık, rahat modellerle yenilemenin tam zamanı!