GİZLİLİK ve GÜVENLİK

İşbu beyan, www.dagi.com.tr (Dagi Giyim San. Ve Tic. A.Ş.)'un gizlilik politikasını içermektedir. www.dagi.com.tr adlı web sitemizi ziyaret ederek aşağıdaki koşulları kabul etmektesiniz.

Dagi, bazı kişisel bilgilerinizi (isim, soyadı, yaş, e-posta vb) size daha iyi hizmet verebilmek amacı ile veritabanına kayıt eder. Alınan bilgiler kampanya organizasyonları size özel teklifler, özel promosyon uygulamaları gibi faaliyetlerde kullanılır. Kişisel bilgilerinizde değişiklik söz konusu ise Hesabım bölümünden gerekli güncellemeleri yapabilirsiniz.

Ayrıca, kredi kartı numarası gibi hassas kişisel bilgileri internet üzerinden ilettiğinizde, bunları Güvenli Şifreleme Sistemi (SSL) ile korur. Ayrıca Kredi kartı bilgilerinizi herhangi bir şekilde sistemlerimizde saklamaz. Kullanılan Kredi kartları özel crypto yöntemleri ile şifrelenerek ilgili bankaya iletilir.

Dagi, üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

Dagi, e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Dagi,kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel verileri, daha yararlı içerik sağlamak üzere toplu bir şekilde kullanabilir. Müşteri bilgileri bu süreçler dışında emredici kurumlar tarafından gerekli yasa ve kanunlar çerçevesinde resmi makamlara açılabilecektir.

Dagi üyesi olduğunuz günden itibaren aksi belirtilmedikçe günlük, haftalık ve aylık bültenler ile size özel fırsatları içeren mail, sms ve mms gibi platformlardan sizinle iletişime geçilir. Bu uygulamadan faydalanmak istemiyorsanız kişisel bilgilerinizin olduğu bölümden gerekli ayarları yaparak ya da müşteri hizmetlerini musterihizmetleri@dagi.com.tr mail yolu ile bilgilendirerek bu hizmetten vazgeçme, değişiklik yapma ve tekrar başlatma hakkına sahip olacaksınız.

Dagi, istediği zaman uygulama üzerinde istediği gibi değişiklik yapma hakkını gizli tutar.

 

Çerez (Cookie) Politikası

(“Dagi”)olarak, çevrimiçi mecralarımızı ziyaretleriniz sırasında sizlerin deneyiminizi geliştirmek için çerezler, pikseller, gifler gibi bazı teknolojilerden (“çerezler”) faydalanmaktayız. Bu teknolojilerin kullanımı başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmektedir.
İşbu Çerez Aydınlatma Metni’nin amacı, tarafımızca işletilmekte olan “https://www.dagi.com.tr” internet sitesinin(“Site”)işletilmesi sırasında Site kullanıcıları/üyeleri/ziyaretçileri (“Veri Sahibi”) tarafından çerezlerin kullanımı sırasında elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak sizlere bilgi vermektir. İşbu metinde sitemizde hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullandığımızı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi sizlere açıklamak istiyoruz. 
Dagi olarak Site’de kullandığımız çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya yeni çerezler ekleyebiliriz. Dolayısıyla işbu Aydınlatma Metni’nin hükümlerini dilediğimiz zaman değiştirme hakkını saklı tutarız. 
Kişisel verilerinizin Dagi tarafından işlenme amaçları hakkında daha detaylı bilgi içinhttps://www.dagi.com.tr/kvkk-aydinlatma-metni adresinde yer alan DAGİ GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nı okumanızı tavsiye ederiz.

Hangi Çerezler Hangi Amaçlarla Kullanılmaktadır?

Genel olarak:
Dagi olarak sitemizde çeşitli amaçlarla çerezler kullanmakta ve bu çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz. Bu amaçlar başlıca şunlardır:
  • Site’nin çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek.
Örneğin, oturum açan üyelerin Site’de farklı sayfaları ziyaret ederken tekrar şifre girmelerine gerek kalmaması.
  • Site’yi analiz etmek ve Site’nin performansını arttırmak.
Örneğin, Site’nin üzerinde çalıştığı farklı sunucuların entegrasyonu, Site’yi ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması. 
  • Site’nin işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak.
Örneğin, Site üzerinden üçüncü taraf sosyal medya mecralarına paylaşımda bulunmak, Site’yi ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması.
  • Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek.
Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla bağlantılı reklam gösterilmesi. 
KVK Kanunu’nun 5. ve 8. maddeleri uyarınca ve/veya ilgili mevzuattaki istisnaların varlığı halinde kişisel verileriniz mevzuat uyarınca gerekli olan hallerde rızanız doğrultusunda, aksi hallerde rızanız alınmaksızın yukarıdaki amaçlar doğrultusunda işlenebilecektir. Dagi olarak, Aydınlatma Metni kapsamındaki kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olarak ve mevzuata uygun şekilde Dagi’nin hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilerle, bağlı ortaklıklarımızla, iş ortaklarımızla ve grup şirketlerimiz ile paylaşabiliriz. Verilerin aktarıldığı tarafların kişisel verilerinizi dünyanın her yerindeki sunucularında saklayabileceğini belirtmek isteriz.

Sitemizde Kullanılan Çerezler

Aşağıda sitemizde kullandığımız farklı türdeki çerezleri bulabilirsiniz. Sitemizde hem birinci parti çerezler (ziyaret ettiğiniz site tarafından yerleştirilen) hem de üçüncü parti çerezleri (ziyaret ettiğiniz site haricindeki sunucular tarafından yerleştirilen) kullanılmaktadır. 
Zorunlu Çerezler
Belli çerezlerin kullanımı sitemizin doğru biçimde çalışması için zorunludur. Örneğin; sitemizde oturum açtığınızda devreye giren kimlik doğrulama çerezleri, sitemizde bir sayfadan diğerine geçişinizde etkin olan oturumunuzun devam etmesini sağlamaktadır. 
İşlevsellik ve Tercih Çerezleri
Bu çerezler sizlerin site üzerindeki tercihlerini ve seçimlerinizi hatırlayarak sitemizde sunulan hizmetlerin sizin için kişiselleşmesini sağlamaktadır. Örneğin; sitemiz üzerindeki dil seçiminizi veya bir metin okurken seçmiş olduğunuz font boyutunu hatırlamamızı sağlar.
Sosyal Medya Çerezleri
Bu çerezler sizlerin sosyal medya kullanımlarınız hakkında bilgilerin toplanmasını sağlar. Örneğin; Kişiselleştirilmiş reklamlar oluşturulması ya da market araştırmaları yapılması için Facebook/Twitter hesaplarınıza ait bilgilerin kullanılması için çerezler kullanılabilir.
Performans ve Analiz Çerezleri
Bu çerezler sayesinde sitemizi kullanımınızı ve sitemizin performansını analiz ederek sizlere verdiğimiz hizmetleri daha iyi hale getirebiliyoruz. Örneğin; bu çerezler sayesinde ziyaretçilerimizin en çok hangi sayfaları görüntülediğini, sitemizin gerektiği gibi çalışıp çalışmadığını ve olası problemleri tespit edebiliyoruz. 
Hedefleme veya Reklam Çerezleri
Sizlere sitemizde veya sitemiz haricindeki mecralarda ürün ve hizmet tanıtımını yapmak için çerezler kullanıyoruz. Ayrıca bazı iş ortaklarımızla sizlere sitemiz dahilinde veya dışında reklam ve tanıtım yapmak için iş birliğine gidebiliriz. Örneğin; sitemizde gördüğünüz bir reklama tıklayıp tıklamadığınızı, eğer reklam ilginizi çektikten sonra o reklam yönlendirdiği sitedeki hizmetten faydalanıp faydalanmadığınızı takip etmek için çerezler kullanılabilmektedir.
Kullanıcı anlaşması
Web sitemizi kullanmaya devam ederek, cihazınıza çerezlerin yerleştirilmesini kabul etmektesiniz. Çerezlerin cihazınıza yerleştirilmesini istemiyorsanız, lütfen internet tarayıcınızın ayarlarını tercihlerinize göre düzenleyin. 
Kalıcı çerezleri veya oturum çerezlerini reddederseniz, web sitesini, mobil uygulamayı ve mobil sitesini kullanmaya devam edebilirsiniz fakat web sitesinin, mobil uygulamanın ve mobil sitesinin tüm işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı olabilir. Mobil uygulamada söz konusu durum değişkenlik gösterebilmektedir. Çerezlerin kaldırılması veya silinmesi, kullanıcı deneyiminizi olumsuz yönde etkileyebilir. 
Çerezler ve çerez yönetimi ile ilgili daha fazla bilgi için web sitemizdeki Kişisel Verilerin İşlenmesi Politikamızı inceleyebilir veya musterihizmetleri@dagi.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.