En Çok Tercih Edilen Sütyen Modelleri

Sütyenin geçmişi eski döneme dayanmaktadır. İlk kez dünyaya tanıtılması 1914 yılında Mary Phelps Jacobs tarafından gerçekleştirilmiştir. Mary Phelps Jacobs, göğüsleri destekleyen askılı bir giysi olarak tanımladığı günümüzün ilk modern sütyenini kendi elleriyle tasarlamıştır.

Geçmişten günümüze rahatlığın ve şıklığın birer yansıtıcısı olan sütyenler, her sezon farklı tasarımlar ile karşımıza çıkmaktadır. Hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen sütyenler, tercihlerimize göre değişiklik göstermektedir. Örneğin; omuz dekoltesi olan bir giysi giyeceksek askısız bir sütyen tercih ederiz.

Şimdi herkes tarafından en çok tercih edilen sütyen modellerini gelin hep birlikte inceleyelim! Özellikle en iyi sütyen markalarından biri olan Dagi'nin tasarımları da gözden kaçmamalı!

Basic Sütyen

Basic sütyen her kadının dolabında kesinlikle olması gereken bir sütyen grubudur. Bu grubun içerisinde dolgulu, dolgusuz, balenli ve balensiz olarak çeşitli seçenekleri vardır. Her göğüs ölçüsüne kadınlara uygun olan bu sütyen modelleri, kıyafetlerin altında doğal bir görünüm oluşturur. Günlük kullanıma uygundur ve sizlere rahat bir kullanım konforu sunar. 

Push-Up Sütyen

Push-Up sütyen göğüslerin daha dolgun görünmesini sağlar. Büyük göğüslere sahip olmak isteyenler için bu sütyen modeli iyi bir tercih olacaktır.

Straplez Sütyen

Straplez sütyen çıkarılabilir askıları sayesinde özellikle dekolteli kıyafetler için adeta kurtarıcıdır. Bu sütyen modeli daha çok küçük ve orta göğüslü kadınlar için uygundur.

Minimizer Sütyen

Minimizer sütyen push-up’lı sütyenlerin tam tersine göğüslerinizin daha küçük görünmesi için tasarlanmıştır. Büyük göğüsleriniz var ve göğüslerinizin küçük görünmesini istiyorsanız bu sütyen modelini dolabınızda kesinlikle yer almalıdır.

 

Spor Sütyeni

Spor sütyeni fiziksel aktivite sırasında size konfor sunar. Genellikle esnek ve rahat kumaşlardan üretilir. Spor aktiviteleri için tişörtlerin altında tercih edilebileceği gibi günlük kıyafetlerin altında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Göğsü saran yapısı ile büyük göğüslü kadınlar da rahatlıkla tercih edebilir.

Siz de dolabınızda yer almasını istediğiniz sütyen modellerini Dagi.com.tr veya Dagi mağazalarını ziyaret ederek, birbirinden şık ve rahat tasarımları keşfedebilirsiniz!