Sizin Sütyeniniz Hangisi?

 

İç çamaşırları kadınların rahatlığını ve üzerine giydiği kıyafetleri her zaman doğrudan etkiler. Günümüzde kadınların birçoğu iç çamaşırı seçiminde zorlanmaktadır. Kadın iç çamaşırlarında ise en önemli ürün sütyenlerdir. Nasıl ayakkabı ve kıyafet seçiminize özen gösteriyorsanız sütyen seçiminize de özen göstermelisiniz.

Her kadın kendisine özel bir vücuda sahiptir. Başkasının tercih ettiği sütyen modeli kendisinde iyi durmayabilir. Bu nedenle alanında uzmanlaşmış ve ürün çeşitliği fazla olan firmaları tercih etmeniz sütyen seçiminde size faydalı olacaktır. Çünkü vücut yapınızdaki farklılıklar nedeniyle her sütyen çeşidini tek bir yerde bulmanız mümkün olmayabilir. Eğer yanlış bir sütyen seçimi yaparsanız göğüs yapınız bozulur, kıyafetlerinizin duruşu istediğiniz gibi olmaz ve gün boyu kendinizi rahatsız hissedersiniz.

Peki, sizin sütyeniniz hangisi? Sütyen seçiminizi yapamadan bilmeniz gereken sütyen modellerini bu makalede ele alacağız…

Straplez Sütyenler

Straplez sütyenler, yaz aylarında en çok tercih edilen sütyen modellerinden biridir. Omuz askılarının olmaması sebebiyle gece kıyafetleri ve omuz dekolteli kıyafetlerle tercih edilebilir. Askısız ve mükemmel göğüs desteği arayanlar için harika bir modeldir.

Şekillendirici Sütyenler

Şekillendirici sütyenler, göğsü ideal bir forma kazandırarak form verir. Günlük kullanıma uygun bu modeli tercih edebilirsiniz.

Klasik Sütyenler

Klasik sütyenler, en sık giyilen modellerdendir. Çoğu kadının gardırobunda bulunan klasik sütyenler her kıyafetle uyum sağlamaktadır. Göğsü alttan destekleyerek dekolteyi ön plana çıkarır. Aynı zamanda da vücuda oturan bu sütyenler elbiselerinizin üzerinden de belli olmaz. Sade görünümden vazgeçmeyenler için yumuşak, hafif ve konforlu bir tasarımdır.

Toparlayıcı Sütyenler

Göğsü büyük olan kadınlar tarafından tercih edilir. Göğsü şekillendirerek form kazandırır. Büyük göğüslü kadınlar için toparlayıcı sütyenler oldukça şık görünümlüdür. Kıyafetlerin daha estetik görünmesi sağlar.

Minimizer Sütyenler

Minimizer sütyenler, büyük göğüslü kadınlar için ideal bir modeldir. Göğüsleri 1-2 kap daha küçük göstermektedir. Büyük göğüslü kadınlar istedikleri kıyafetlerin altında rahatlıkla giyebilirler. Göğsü küçük gösteren sütyen modelleri ise özellikle daha sade ve düz görünüm isteyen kadınlar için ideal bir tercihtir. 

Emzirme Sütyenleri

Emzirme sütyenleri, doğum sonrasında annelerin bebeklerini emzirmesine yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır. Hamilelik sonrasında annelere yardımcı olacak bu tasarım kesinlikle gardıroptaki yerini almalı…

Double dolgulu Sütyenler

Double dolgulu sütyenler, özellikle küçük göğüslü kadınlar için ideal bir sütyen modelidir. Göğüsleri olduğundan 2 beden daha büyük ve dolgun gösterir.

Size uygun sütyeninizi bulmak için Dagi mağazaları ve Dagi.com.tr’ye uğrayın! 20-23 Şubat tarihlerinde sürecek olan Dagi Sütyen Festivali’ne özel hem uygun fiyatları hem de fonksiyonel tasarımlarımızı keşfedin!