ERKEK ÇOCUK ŞIKLIĞI!

 

Dinamik trendlerin şekillendirdiği moda dünyasında artık yaşın bir önemi yok! En az yetişkin gardıroplarındaki ürünler kadar geniş model skalasına sahip olan çocuk kıyafetleri de ebeveynlerin radarına girmiş bulunuyor. Bu anlamda erkek çocuk şıklığı da artık sıkça konuşulan konulardan biri desek pek de abartmış sayılmayız! Sweatshirt çocuk modellerinden erkek çocuk aksesuar parçalarına uzanan alternatifler arasından çocuğunun stilini küçük yaştan itibaren oluşturabileceği ürünleri onun gardırobuna dahil edebilirsin!

Dagi Blog olarak ‘’Erkek çocuk giyim ürünleri seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?’’, ‘’Erkek çocuklarının son dönemlerde en çok tercih ettikleri giyim ürünleri nelerdir?’’ ve ‘’Erkek çocuk için tercih edilebilecek kıyafetler nelerdir?’’ sorularını senin için yakın markaja aldık!

Sen de çocuğun için nokta atışı seçimler yapmak ve onun dolabını güvenli yatırımlarınla çeşitlendirmek istiyorsan rehber niteliğindeki yazımızı hemen inceleyebilirsin. Hazırsan, başlıyoruz!

Erkek Çocuk Giyim Ürünleri Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Çocuğun için kıyafet seçimi yaparken yalnızca ürünlerin gözüne hoş gelmesi yeterli değil desek? Evet tam olarak öyle! Vereceğimiz ipuçlarıyla alışverişini tamamlamadan önce bazı detayları göz önünde bulundurarak çocuğunu mutlu eden kıyafetlere giden yolu daha güvenli hale getirebilirsin. Peki erkek çocuk giyim ürünleri seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

 

  • İlk olarak alacağın kıyafetlerin kumaş kalitesine dikkat edebilirsin. Kaşındıran ve terleten kumaştan üretilmiş ürünlerle çocuğun kendisini fiziksel olarak rahat hissedemeyeceği gibi, bu durum gün içindeki huzursuzluğunu da artırabilir. Olası problemleri engellemek için vücutla uyumu üst seviyede olan pamuklu ürünleri radarına alabilirsin. Dört mevsim kullanılabilen pamuktan üretilmiş parçalarla çocuğunun kış aylarında üşümesinin önüne geçerken, yaz aylarında serinliğin tadını çıkarmasına yardımcı olabilirsin.
  • Alışverişini tamamlamadan önce kıyafetlerin beden tablosunu da mutlaka incelemelisin. Çocuk kıyafetlerinde beden ayrımı yaşlara göre ayrıldığı için çocuğunun yaşını baz alabilirsin. Hem üst beden hem de alt beden için bel ve boy ölçüsünün belirleyici olduğunu söyleyelim! Çocuğunun boyu 134-140 cm, bel ölçüsü de 71-57 aralığındaysa erkek çocuk sweatshirt ve erkek çocuk eşofman altı modellerinde 9-10 yaşa denk gelen 5 bedeni tercih edebilirsin.
  • Özellikle çocuklara yönelik üretilen giyim ürünlerinin ilgi çekici olması için baskı kullanımının yoğun kullanıldığı bir gerçek! Bu noktada erkek çoçuk sweatshirt modelleri gibi kıyafetlerde kullanılan baskıların kanserojen madde veya vücutta alerjik reaksiyona neden olabilecek materyaller içermediğinden emin olmalısın.
  • Erkek çocuk giyim ürünleri seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? sorusunun bir diğer yanıtı da fiyatlar! Seçtiğin ürün alternatiflerine göre daha ucuz bir fiyattan satışa sunulduysa dikkatli olmalısın. Çocuk eşofman altı almayı düşünüyorsan ve erkek çoçuk eşofman altı fiyatları arasında tasarruf edebileceğin bir model gözüne çarptıysa, mutlaka ürün içeriğini incelemelisin. Çünkü çocuğunun terlemesine neden olabileceği gibi sağlığını da negatif yönde etkileyecek olan penye veya naylon kumaştan üretilmiş bir eşofman altı almak üzere olabilirsin!

Sen de çocuğunun dolabına yeni kıyafetler eklemeden önce dikkat etmen gerekenleri göz önünde bulundurarak onun bedeni ve sağlığı için en uygun modele karar verebilir, kendisini huzurlu ve mutlu hissedebileceği parçaları Dagi erkek çocuk koleksiyonunda keşfedebilirsin!

Çocuklarınızın Giyim Tercihlerine Saygı Duyun!

Dünyayı tanımaya çalışan, kişisel zevklerini yeni keşfeden ve kendini ifade etmenin yollarını arayan bir çocuk için iç dünyasını yansıtmasının yolu kıyafetlerinden geçiyor desek pek de abartmış sayılmayız. Bu noktada çocuğunun giyim tercihlerine saygı duymanın onun kişisel gelişimi açısından oldukça büyük bir önem taşıdığını söyleyebiliriz. Sen de çocuğunla dünyayı yeniden keşfe çıkabilir, birey olma yolculuğundaki ilk adımlarını onunla beraber atabilirsin. Peki erkek çocuk için tercih edilebilecek kıyafetler nelerdir?

Özellikle bayramlar, doğum günü kutlamaları veya okul etkinlikleri gibi kalabalıklarla bir arada olacağı anlarda ne giymesi gerektiği hakkında otoriter olmamanı öneriyoruz. Çünkü böylesine özel günlerde çocuğuna istemediği kıyafetleri giydirmen onun kendisini gün boyu huzursuz hissetmesine neden olabileceği gibi, mutlulukla anımsaması gereken hatıraların da hafızasında kötü şekilde kalmasına sebep olabilir.

Onun mutluluğunu her şeyden önde tutan ebeveyni olarak bu durumu kolaylıkla engelleyebilirsin! Çocuğunu gideceği yerlerde giyeceği kıyafetlerini seçerken serbest bırakabilir veya zevkleri doğrultusunda yönlendirebilirsin. Eğer çocuğun kendisini konforlu kıyafetlerin içinde daha mutlu hissediyorsa, erkek çocuk rahat giyim ürünleri arasından tarzına uygun çocuk eşofman altı ve erkek çoçuk sweatshirt modelleri seçmesine yardımcı olabilirsin. Uzun lafın kısası, çocuğun öyle istiyorsa bırak dağınık kalsın!

Yalnızca kalabalıklar içindeki seçimlerinde değil, ev giyiminde de çocuğunun tercihlerine saygı duyabilirsin. Aksi taktirde uyku sırasında huzursuz hissetmesine veya evde vakit geçirirken mutsuz olmasına neden olabilirsin. İşte tam da bu nedenle evde giymek istediği parçalarda onu özgür bırakabilir, kişisel zevklerini her ortam için belirlemesinin kapılarını aralayabilirsin.

Erkek çocuk için tercih edilebilecek kıyafetler nelerdir? sorusunun yanıtı bunlarla bitmiyor elbette! Erkek çocuk şıklığının yalnızca kıyafetlerle sınırlı olmadığı hakkında hemfikiriz! Çocuğunun stilini erkek çocuk çorap modelleriyle detaylandırmasına yardım edebilirsin. Klasik desenlerin veya çeşitli baskıların olduğu çoraplardan gardırobuna birçok modeli dahil ederek moduna göre seçimler yapmasını sağlayabilirsin.

Sen de Dagi erkek çocuk giyim koleksiyonuna hemen göz atabilir, çocuğunun küçük yaşlardan itibaren tarzını oluşturmaya başlayabileceği parçaları radarına alabilirsin! Seçimleri ona bırakarak çocuğunun giyim tercihlerine saygı duyabilirsin!

Erkek Çocuklarının Son Dönemlerde En Çok Tercih Ettikleri Giyim Ürünleri Nelerdir?

Ebeveyn olarak küçük yaştaki çocuğunun alışveriş sorumluluğun senin üzerinde olduğunun farkındayız! Ancak bu durum onun kıyafetlerine karar verirken tarzına ve kişisel zevklerine dikkat etmeyeceğin anlamına gelmiyor! Sürekli değişim halinde olan modayla birlikte popüler kültür öğelerinin kıyafetlere de yansıdığı bir gerçek! Sen de çocuğunun güncel zevklerini dikkate alabilir, severek giyeceği kıyafet seçimleriyle onu mutlu edebilirsin. Peki erkek çocuklarının son dönemlerde en çok tercih ettikleri giyim ürünleri nelerdir?

Geneli dikkate aldığımızda erkek çocuklarının en çok sevdiği baskılar arasında uzay temaları, hayvan figürleri, süper kahramanlar ve çizgi film karakterlerinin olduğunu söyleyebiliriz. Ancak herkese hitap eden baskıları bir yana bırakıp çocuğun için nokta atışı seçimler yapmak istiyorsan, onun ilgi alanlarını düşünebilir veya alışverişe çıktığında onu da yanına alarak seçimlerini kendisinin yapmasına izin verebilirsin. Böylece küçük yaştan itibaren seçimlerini tarzına yansıtmasının kapılarını açabilir, içinde kendini iyi hissedeceği kıyafetlere sahip olmasını sağlayabilirsin.

Erkek çocukların en çok sevdiği renkleri düşündüğümüzde ise mavi, yeşil, turkuaz gibi renkler öne çıkıyor. Ancak her çocuk özel olduğu gibi, zevkleri de kişisel elbette! Birçok renk alternatifi sunan Dagi erkek çocuk ürünleri içerisinde bulunan erkek çocuk sweatshirt ve erkek çocuk eşofman altı gibi trend ürünler arasından rengarenk seçimler yapabilirsin. Kombinlerini hareketlendirmek ve mutluluğun dozunu artırmak için erkek çocuk aksesuar modellerinden yardım alabilirsin. Çocuğunun dolabını her açtığında gökkuşağı kadar renkli bir dünyaya merhaba demesinin başlıca nedeni olabilirsin!

Erkek çocuklarının son dönemlerde en çok tercih ettikleri giyim ürünleri nelerdir? sorusunun yanıtı elbette bunlarla sınırlı değil! Popülaritesini asla kaybetmeyen Harry Potter’ın çocukların her daim favorisi olduğunu belirtmezsek olmaz! Fantastik dünyaya ilgili bir çocuğun varsa Dagi’nin Harry Potter koleksiyonunu hemen keşfetmeye başlayabilirsin. En sevilen çizgi film karakterlerinden biri olan Snoopy’nin erkek çocuk giyim ürünleriyle buluştuğu Snoopy Koleksiyonu’nda çocuğun için eğlenceli seçimler yapabilirsin.

 

Sen de çocuğunun enerjisini yükselten parçaları www.dagi.com.tr'de keşfedebilir, kişisel zevkine uygun parçaları tercih ederek onu mutlu edebilirsin.