SİZİ SERİN TUTACAK GECELİK KUMAŞI NASIL OLMALIDIR?

Geceliklerin konforlu yapılarıyla vücudumuzda yarattığı rahatlık hissine diyecek yok. Hatta yorucu ve yoğun bir günün ardından eve gelip gardırobumuzu açtığımızda elimizi attığımız ilk parçaların gecelik takımları olduğunu söyleyebiliriz. Ancak gecelik takımlarının modeli kadar geceliğin üzerindeki estetik duruşunda büyük rol oynayan kumaşlar asla atlamaman gereken detaylar arasında! Özellikle de tenin fazlasıyla hassas ve mevsim yazsa… Peki sizi serin tutacak gecelik kumaşı nasıl olmalıdır?

Gecelik seçerken hem beni serin tutsun hem de şık olsun istiyorsan, doğru kumaş tercihi yapman şart! Cildinin uyku esnasında da nefes almasını istiyorsan doğal bir elyaf olan pamuklu gecelik modelleri ile aranı sıkı tutabilirsin. Hava dolaşımı sayesinde terlemenin önüne geçerken seni daha serin tutacağından uyku deneyimini mükemmelleştirebilirsin. Yumuşak bir dokuya sahip olduğundan kendini bulutların üzerinde uyuyormuş gibi hissedeceğini de söyleyelim.

Daha lüks, şık ve seksapeli yüksek görünümler peşindeysen, ipek gecelik modelleri tam senlik! Pürüzsüz ve yumuşacık dokusuyla vücut ısını dengeleyen ipek gecelikler, terlemeyi minimuma indirirken, kolay nefes alabilen yapısı sayesinde cildinin de serin kalmasını sağlar. İddialı duruşunu perçinlemek istiyorsan siyah gecelik ya da beyaz gecelik modellerine yatırım yaparak amacına ulaşabilirsin. Kadın gecelik modelleri arasında bir adım öne çıkan ipek geceliklerle sen de kendini özel hissedebilirsin.

Uyku konforundan ödün vermek istemiyorsan, son zamanların yükselen yıldızı modal geceliklerle aranı sıkı tutabilirsin. Yumuşak olduğu kadar, nefes alabilen yapısıyla bir adım öne çıkan modal gecelikler serinlik sağladığından uyku kaliteni artırabilirsin. Yumuşacık dokusuyla seni şımartırken aynı zamanda serin tutacak modal geceliklerle uykunda dahi stil sahibi görünümler elde edebilirsin. “Sizi serin tutacak gecelik kumaşı nasıl olmalıdır?” sorusunun yanıtı elbette bunlarla sınırlı değil!

Uyku esnasında şıklık dozunu artırırken, romantizmi de doruklarda yaşamak istiyorsan saten gecelik modelleri senin için harika bir seçim olabilir. Vücut hatlarını kusursuzca kavrarken feminen duruşuna vurgu yapan saten geceliklerle sen de zarif ve çarpıcı görünümler elde edebilirsin. Sen de parlak ve pürüzsüz dokularıyla lüks hissiyatını artıran saten gecelikleri kombinlerine dahil ederek rahat bir şekilde uykuya dalabilirsin. Uzun, kısa, omuzdan askılı ya da straplez gibi farklı seçenekleri bulunan saten gecelik modelleri arasından sen de stilini yansıtan bir model seçerek seksapelin dozunu artırabilirsin.

Cildine ferahlık hissi vermek istiyorsan hafif ve nefes alabilen viskon geceliklere göz kırpabilirsin. Yumuşaklığı ve konforuyla bilinen viskon gecelikler hafif parlak bir yapıya sahip olduklarından zarif görünümler elde etmene yardımcı olur. Şıklık vaadi yüksek viskon geceliklerin serin kalmayı da garantilediğini söylesek pek de ileri gitmiş sayılmayız.

Son olarak likra ve elastan içeren kumaşlar, esneklik ve hareket özgürlüğü sunduğundan vücudunla mükemmel bir uyum sağlayarak uyku konforunu maksimuma çıkarır. Esneklikleri sayesinde cildinin  nefes almasına yardımcı olan elastanlı kumaşa sahip gecelikler aynı zamanda vücudunun serin kalmasını desteklediğinden, gecelik tercihini elastanlı modellerden yana kullanabilirsin. 

Modunuza Uygun Gecelik Modelleri

Moduna uygun bir gecelik seçmek yatak odası stilinle birlikte kendini de ifade etmenin en keyifli yollarından biri… Sen de kişisel zevklerine göre zarafet ve şıklığı bir araya getiren gecelik modelleri ile sınırları zorlayabilir, doğru parçaları gece gardırobuna dahil ederek iddialı görünümler elde edebilirsin. Peki modunuza uygun gecelik modelleri nelerdir?

Daha romantik bir duruş için dantel gecelik modelleri senin için biçilmiş kaftan olabilir. Daha feminen ve çekici bir hava estirmene yardımcı olan dantel detaylı geceliklerle hem kendini hem de partnerini şımartabilirsin. Sen de özel bir gece için transparan detaylı ve dantelli gecelikleri stiline dahil ederek seksapelin dozunu artırabilirsin.

Gece kendini hem şık hem de rahat hissetmek istiyorsan saten gecelikler için gardırobunda yer açabilirsin. Romantik anların tadını çıkarırken kendini özel hissetmek istediğinde tercih edebileceğin bu illüzyonist parçalarla sen de güçlü bir stil hamlesi yapabilirsin. Sıcak yaz akşamlarının bunaltıcı etkisinden kurtulmak istiyorsan; pamuklu, modal ya da viskon gecelik modelleri ile uyku kaliteni artırabilirsin.

Dagi koleksiyonunda yer alan farklı tasarım ve materyallere sahip onlarca gecelik modeli arasından sen de tarzına ve moduna uygun olan parçaları tercih ederek uyku deneyimini mükemmelleştirebilirsin. Birbirinden şık gecelik modelleri www.dagi.com.tr ‘de seni bekliyor!

Gecelik Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Günün yorgunluğunu ve stresini atarken, ertesi güne harika bir başlangıç yapmanı sağlayan uykunun kilit parçası elbette gecelikler! Ancak gece boyu uykunu tam alabilmen için yanında olan gecelikleri seçerken dikkat etmen gereken bazı hususlar var. Peki gecelik seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte gecelik seçiminde göz önünde bulundurman gereken bazı detaylar…

  • Konforlu bir uykunun olmazsa olmazlarından biri de elbette gecelik… İşte tam da bu sebeple gecelik seçerken tercih ettiğin kumaşın yumuşak ve cildini tahriş etmeyecek bir dokusu olmasına dikkat etmelisin.

Uykunun bölünmesini istemiyorsan, gecelik kumaşının özellikle nefes alabilen yapıda olmasına özen gösterebilirsin. Pamuk, ipek, viskon, modal ya da saten gibi doğal elyaflardan üretilen ya da terlemeyi önleyen özel kumaşları tercih ederek sıcak yaz akşamlarına meydan okuyabilirsin. Kadın sabahlık modelleri ile uyumlu gecelikleri tercih ederek sabah kahvaltılarını keyfe dönüştürebilirsin. 

  • Gecelik seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? sorusunun yanıtı elbette bu kadarla sınırlı değil! Gecelik seçiminde doğru beden tercihinin de önemli bir faktör olduğunu belirtelim. Rahat ve serin bir uyku için bedenini sıkmayan, rahat ve bol kesimli geceliklere yönelebilirsin. Kendi bedenine uygun gecelik modellerini gardırobuna dahil ederek hareket alanını genişletebilirsin.
  • Gecelik seçerken vücut tipine ve stiline en uygun modelleri tercih ederek cool tavrını ortaya koyabilirsin. Seksapeli yüksek görünümler peşindeysen dantel gecelik modelleri ile aşk yaşayabilirsin. Renkli kişiliğini ön plana çıkarmak istiyorsan desenli geceliklerle aranı sıkı tutabilirsin.

  • Gecelik seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? sorusunun bir diğer yanıtı da mevsime uygunluk! Sen de mevsimlere göre gecelik seçimine yön verebilir; sıcak yaz aylarında daha ince ve serin tutan kumaşlara yönelirken, kış aylarındaysa daha kalın ve sıcak tutan modellere göz kırpabilirsin.

  • Gecelik seçerken dikkat etmen gereken bir diğer husus da bakım kolaylığı! Pratik ve kolay temizlenebilen kumaşlardan üretilmiş gecelikleri tercih ederek, beğenerek kullandığın geceliğin ömrünü uzatabilirsin.

  • Eğer yeni doğum yaptıysan, lohusa geceliği senin için biçilmiş kaftan! Lohusa gecelik modeli seçerken, rahat ve bol kesimleri tercih ederek hareket kabiliyetini artırabilirsin. Emzirme kolaylığı sağlayan fermuar ya da düğme detaylı modellere yönelerek nokta atışı seçimler yapabilirsin. Nefes alabilen, doğal materyalden üretilmiş gecelik modellerini tercih ederek kendini daha rahat ve özgür hissedebilirsin.

  • Gecelik seçerken dikkat etmen gereken bir diğer konu da gecelik fiyatları! Genel olarak uygun fiyatlı gecelikler bulmak mümkün olsa da, kalitesiz kumaşlardan üretilmiş gecelikler cildinde tahrişe sebep olabilir. İşte tam da bu sebeple, kumaş kalitesi yüksek, dayanıklı gecelik modellerine yönelerek aldığın gecelikleri uzun süreler kullanabilirsin.

 

Ertesi güne mutlu bir başlangıç yapmanı sağlayacak, ihtiyacına ve tarzına uygun gecelik modelleri www.dagi.com.tr ‘de!