PLAJ ÇANTANIZDA BULUNMASI GEREKEN 5 PARÇA!

Tatilde mutlaka yanında olması gereken parçaların başında “o” geliyor. Çünkü bazı şeyler, o olmadan neredeyse imkansız. Evet evet, hayat kurtaran, geniş kalpli plaj çantalarından bahsediyoruz. Çünkü o olmadan gün boyu yanında taşıman gereken eşyaları plaja ya da sahile götürmen sandığından daha zor olabilir.

Seni güneş ışınlarının zararlı etkilerinden koruyacak plaj şapkaları, ayaklarının sağlığını fazlasıyla gözeten plaj terlikleri, plaj stiline mertebe atlatan mayo ve bikini modelleri, hem plaja giderken hem de otele dönerken rahatlıkla giyebileceğin pareolar ve elbette tüm bu saydıklarımızı içine yerleştireceğin plaj çantaları…

Dagi Blog ekibi olarak “Plaj çantanızda bulunması gereken 5 parça” konusunu senin için masaya yatırdık. Hazırsan işte başlıyoruz!

Plaj Çantanızın En Temel Parçaları: Mayo, Bikini

Güneş yüzünü göstermeye başladığına göre plaj çantana dahil edeceğin minimal ama olmazsa olmaz parçaları gündemimize alabiliriz. Yaz tatilini daha keyifli hale getiren deniz, kum ve güneş üçlüsünü plaj çantasının en temel parçaları olan mayo ve bikinilerle renklendirerek unutulmaz anılar biriktirebilirsin. Tatil bavuluna ilk yerleştireceğin parçaların başında gelen mayo ve bikini modellerini vücut tipine ve kişisel zevklerine göre seçerek iddialı duruşunla göz kamaştırabilirsin.

Modunu ve enerjini yükseltirken seksapelin de dozunu artıracağın bu minik parçaları plaj stiline dahil ederek güneşin tadını çıkarabilirsin. Yaratıcılığını konuşturmak ve kendi takımını kendin yaratmak istiyorsan Dagi mix & match koleksiyonunda yer alan bikini modellerinden istediğin parçaları bir araya getirebilirsin. Stil hamleni güçlendirmek için hem plajda hem de sahilde kullanabileceğin pareo modellerini bu stil oyununa dahil edebilirsin.

Mayo ve bikini demişken, bu minik parçalarla uyumlu havlularla kombinlerini renklendirebilirsin. Plajda kullanacağın havluları yalnızca sıradan bir havlu olarak görüyorsan çok şey kaçırıyor olabilirsin. Plaj stilini tamamlayacak havluları radarına alarak zevkli seçimlerini ortaya koyabilirsin.

Plaj stilinle fark yaratmak ve tüm meraklı bakışları üzerinde toplamak istiyorsan yalnızca trendleri takip etmek yetmez. Vücut tipine ve bedenine uygun seçimler yaparak bütünde hoş görünümler yakalayabilirsin.

Dagi kadın plaj giyim koleksiyonu içerisinde yer alan bikini altı, bikini üstü, mayo, mayokini ve tankini modelleri arasından sen de tarzına uygun seçimler yaparak cool ve seksi görünümler elde edebilirsin. 

Plajda Vakit Geçirirken Size İyi Hissettirecek Pareo ve Plaj Terliği Modelleri

Plaja ya da havuza giderken yanınıza almanız gereken bazı eşyaların hayat kurtardığını söylesek pek de abartmış sayılmayız. Özellikle denize giderken yanına alacağın kıyafetlerin hafif, seni bunaltmayacak kolay giyilip çıkartılabilen parçalar olmasına dikkat edebilirsin. Kısacası tatile gidiyorsan, plajda vakit geçirirken sana iyi hissettirecek parçaları yanında götürmen şart! Evet evet, pareo ve plaj terliği modellerinden bahsediyoruz!

Denize ya da havuza giderken zararlı cisimlerin ayağına batmasın önlemek, onları kızgın kumlardan korumak ve adımlarını özgürleştirmek istiyorsan plaj terliği şart! Hatta, gideceğin yerin plajında kum yerine taşlar varsa, plaj terliğinle birlikte yanına deniz ayakkabılarını da götürebilirsin. Plaj stilinle bütünde hoş bir görünüm yakalamak istiyorsan, mayo, bikini ya da mayokinilerinle uyumlu kadın plaj terlik modellerini stiline adapte edebilirsin.

Hem plaja giderken hem de otele dönerken rahatlıkla giyebileceğin pareoları plaj stilinin bir parçası haline getirerek cool tavrını ortaya koyabilirsin. Plajdan kaldığın otele geçerken kıyafetlerini tekrardan giymek yerine yanında getirdiğin pareoyu ister elbise istersen de havlu gibi kullanarak stiline mertebe atlatabilirsin.

Mayo, bikini ya da mayokinilerinle uyumlu pareo çeşitlerini kombinlerine dahil ederek plajda bir stil ikonu haline gelebilirsin. Kombininle uyumlu güneş gözlüğü, plaj çantası ve kadın plaj şapka modellerini de bu iş birliğine davet ederek tüm meraklı bakışları üzerinde toplayabilirsin.

Plaj stilini tamamlarken, modunu yükseltecek pareo ve kadın plaj terlik modelleri www.dagi.com.tr ‘de seni bekliyor!

Plaj Çantanızı Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler!

Tatil rotanı oluşturduğuna göre şimdi sıra tatil bavuluna dahil edeceğin parçaları belirlemekte! Yazın denizin ya da havuzun tadını çıkaracaksan yanında mutlaka bulundurman gereken kilit parçaların başında plaj çantaları geliyor. Peki plaj çantanızı alırken dikkat etmeniz gerekenler nelerdir? İşte plaj çantası seçimini kolaylaştıracak ipuçlarını senin için sıraladık!

  • Eğer tatil bavuluna plaj çantanı dahil etmediysen bir şeyler eksik demektir! Kaldığın yerden denize ya da havuza giderken yanına alman gereken tüm eşyaları içine koyacağın plaj çantasının görevi tahmininden daha önemli diyebiliriz. İşte tam da bu sebeple plaj çantası gideceğin yere ve amacına uygun olmalı…
  • Plaj çantası seçerken dikkat etmen gereken bir diğer konu da elbette çantanın genişliği ve boyutu… Özellikle plaja giderken yanına kadın plaj havlusu, güneş kremi, nemlendirici, plaj terliği, plaj şapkası gibi tüm gün ihtiyaç duyacağın eşyalarını sığdırabileceğin geniş bir plaj çantası seçebilirsin.
  • Plaj çantanızı alırken dikkat etmeniz gerekenler nelerdir? sorusunun yanıtı elbette bunlarla sınırlı değil! Özellikle sahilde ya da havuzda vakit geçireceğinden, su geçirmeyen ya da suya dayanıklı plaj çantalarını tercih ederek eşyalarını koruyabilirsin.
  • Kadın plaj çantası seçerken tercihini farklı eşyaları içine koyabileceğin, bölmeleri olan modellerden yana kullanarak hayatını kolaylaştırabilirsin. Pratik ve kullanışlı parçaları plaj stiline dahil ederek konforun dozunu artırabilirsin.
  • Şık seçimlerinle plajda da tüm meraklı bakışları üzerinde toplamak istiyorsan, mayo, bikini üstü ve bikini altı modelleri ile uyumlu plaj çantalarına göz kırpabilirsin.
  • Plaj çantanızı alırken dikkat etmeniz gerekenler nelerdir? sorusuna vereceğimiz bir diğer yanıt da plaj çantasının dayanıklılığı… Beğenerek aldığın kadın plaj çantası modellerini uzun süreler kullanmak istiyorsan dış etkenlere karşı dayanıklı ve sağlam malzemelerden üretilmiş parçalara yönelebilirsin.
  • Plaj çantasının hafif olması, el askılarının ya da omuz askılarının üzerinde yumuşak pedlerin bulunması taşıma kolaylığı ve ekstra konfor yaratacağından alacağın modelin detaylarına dikkat edebilirsin. Bununla birlikte çanta iplerinin boyuna ve ayarlanabilir olmasına özen gösterebilirsin.
  • Plaj çantaları havuz ve deniz kenarında kolaylıkla kirlenebileceğinden yıkanabilen modelleri radarına alabilirsin.

Plaj çantanızı alırken dikkat etmeniz gereken detayları senin için detaylandırdık! Sen de akıllı seçimlerinle gardırobuna yatırım yapmak istiyorsan Dagi plaj çantası modellerine hemen göz atabilirsin!