ÇOCUKLAR İÇİN PLAJ ÇANTASI NASIL HAZIRLANIR?

Söz konusu çocuklar olunca, plaj çantası hazırlığı yaparken güneş koruması, eğlence, konfor gibi faktörleri de göz önünde bulundurman gerektiği su götürmez bir gerçek. Ancak plajda çocuklarla geçirdiğin zamanı daha keyifli hale getirmek için doğru eşyalarla iş birliği yapmak şart. Peki çocuklar için plaj çantası nasıl hazırlanır?

Çocuğunun sağlığı ve güvenliği her şeyden önce geldiği için güneş kremi, güneş gözlüğü gibi onu güneşin zararlı etkilerinden koruyacak ürünleri plaj çantana ekleyebilirsin. Bununla birlikte, mayo, şort, geniş kenarlı şapka, hızlı kuruyan bir plaj havlusu ve kayma yapmayan terlikler de plaj çantasının olmazsa olmazları arasında… Ancak eğlencenin dozunu artıracak plaj oyuncakları, atıştırmalıklar ve içecekler bu işin kilit parçası! Sen de plaj çantanı bu temel parçalarla donatarak çocuğunun plaj keyfini en üst düzeye çıkarabilirsin.

Dagi Blog olarak “Çocuklar için plaj çantası nasıl hazırlanır?” konusunu senin için detaylandırdık! İşte çocuğunun plaj keyfini artıracak ip uçları!

Çocuklar İçin Plaj Çantasında Bulundurulması Gereken 5 Parça

Yaz sıcakları kendini iyice hissettirmeye başladığında çocukları plaja götürmek, eğlenceli ve unutulmaz anılar biriktirmelerini sağlayan en keyifli aktivitelerden biri… Eğer sen de plaj keyfini maksimuma çıkarmak ve çocuklarının rahat olmasını istiyorsan, doğru eşyaları plaj çantasında bulundurarak en doğru adımı atabilirsin. İşte çocuklar için plaj çantasında bulundurulması gereken 5 parça!

1. Güneş Kremi

Plaj çantanı hazırlarken asla unutmaman gereken bir şey varsa o da güneş kremidir diyebiliriz. Güneşin zararlı UV ışınlarından çocuğunu korumak, yanık ihtimalini ve güneş lekelerini önlemek istiyorsan sen de yüksek faktörlü bir güneş kremini mutlaka plaj çantana koymalısın. Hassas ciltler için özel olarak formülize edilmiş ve suya dayanıklı olan bir güneş kremi tercih ederek sen de çocuğunu koruma altına alabilirsin. Son olarak her iki saatte bir yeniden uygulama yapmayı unutma!

2. Havlu

Yazın havalar her ne kadar sıcak olsa da, denizden çıktıktan sonra bazen de rüzgarın etkisiyle bir ürperti olmuyor değil! Söz konusu çocuklar olunca hassasiyet daha da artıyor. Dolayısıyla çocuklar için büyük ve hızlı kuruyan bir havlu seçmek oldukça büyük önem taşıyor. Sen de çocukların plaj keyfini artırmak için plajda rahatça uzanabilecekleri ve sarılabilecekleri bir havlu tercih edebilirsin. Onların ruhunu yakalayacak renkli ve desenli havluları çantana dahil ederek plajda keyifli bir ortam yaratabilirsin.

3. Şapka & Güneş Gözlüğü

Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için çocuklarının başını ve gözlerini koruyacak şapka ve güneş gözlüğü gibi aksesuarları da plaj çantana dahil etmeyi unutmamalısın. Güneşin doğrudan temasını önleyecek geniş kenarlı bir şapka ve UV korumalı güneş gözlüklerini seçerek çocuğunun sağlığına yatırım yapabilirsin. Ayrıca çocuğunun tarzına uygun, renkli eğlenceli şapka ve gözlük modellerine göz kırparak onların heyecanına ortak olabilirsin.

4. Plaj Oyuncakları

Plaj çantasına birkaç plaj topu, kova ve kürek gibi oyuncakları ekleyerek çocukların tatilde keyifli vakit geçirmelerine olanak tanıyabilirsin. Çocuğunun suyla etkileşimini artıran ve onlara yaratıcı oyunlar oynama fırsatı sunan plaj oyuncaklarını tatilde de yanında götürerek eğlencenin dozunu artırabilirsin.

5. Şort ve Mayo

Çocuklar için yaz tatilinin en eğlenceli kısmı plajda ve havuzda vakit geçirmek… Bu durumda plaj çantasının olmazsa olmazları elbette kız çocuk mayo ve erkek çocuk mayo modelleri! Ancak erkek çocuk mayo yerine bir alternatif arıyorsan erkek çocuk deniz şortu modelleri yardıma hazır! Canlı renkleri, eğlenceli desenleri ve rahat formlarıyla çocuğunun yaz neşesini ikiye katlayacak mayo ve şortları plaj çantana dahil edebilirsin. Yanına birden fazla şort ve mayo alarak olası hastalıkların önüne geçerken, bu minik parçaların kullanım ömürlerini de uzatabilirsin.

Sen de çocuğunun plaj deneyimini unutulmaz kılmak ve onları güvende hissettirmek istiyorsan, plaj çantana bu 5 parçayı dahil edebilirsin. Yaz tatilinde çocuğunun plaj çantasına dahil etmen gereken parçalar www.dagi.com.tr ‘de! 

Çocukların Plaj Keyfi İçin Vazgeçilmezleri: Şapka, Havlu, Terlik

Çocuklar için plaj, yaratıcılıklarını ortaya koyabilecekleri, eğlenceli ve unutulmaz anılar biriktirebilecekleri harika bir özgürlük alanı… Ancak en değerli varlıklarınızın plaj deneyimini en üst düzeye çıkarmak ve onların kendini güvende ve rahat hissetmelerini sağlamak için plaj çantanıza koymanız gereken bazı parçalar var. İşte çocuklarınızın plaj keyfi için vazgeçilmezleri!

1. Şapka

Eğer sen de güneşin zararlı etkilerinden çocuklarını korumak istiyorsan, geniş kenarlı bir şapka ile işe koyulabilirsin. Çocukların yüzlerini ve başlarını, güneşin doğrudan temasından koruyarak olası güneş yanıklarının ve cilt hasarlarının önüne geçebilirsin. Bununla birlikte erkek ve kız çocuk plaj şapkası, tıpkı bir gölgelik görevi görür ve çocukların gözlerini koruyarak daha rahat hareket etmelerini sağlar. Sen de çocuğunun tarzına göre renkli ve eğlenceli desenlere sahip çocuk şapka modellerini tercih ederek, onların modunu yükseltebilirsin.

2. Havlu

Plaj demek, denizin, güneşin ve kumun tadını çıkarmanın yanı sıra tam anlamıyla dinlenmek demek… Dolayısıyla, çocuklar için üzerine diledikleri gibi uzanabilecekleri büyük ve yumuşacık bir havlu plaj keyfinin kilit parçasıdır desek çok da abartmış sayılmayız. Hızlı kuruyan ve suyu kolaylıkla emen erkek ve kız çocuk plaj havlusu seçmek, çocukların hem rahat etmesini hem de kuru kalmasını sağlar. Sen de çocuğunun tarzını yansıtan renkli ve eğlenceli desenlere sahip plaj havlularını plaj çantana ekleyerek, tatil anılarını unutulmaz kılabilirsin.

3. Terlik

Eğer çocuğunun plajda rahat dolaşmasını istiyorsan, onlar için rahat ve dayanıklı bir terlik seçmek şart! Erkek ve kız çocuk plaj terliği, çocukların plajdaki sıcak kum ya da sert yüzeylerden ayaklarının korunmasına yardımcı olurken, kaymaz tabanlı terlikler çocukların güvenli bir şekilde hareket etmelerini sağlar. Sen de renkli ve sevimli desenlere sahip terlik modellerini tercih ederek çocuklarının ayak sağlığına yatırım yaparken, onların mutluluğuna katkıda bulunabilirsin.

Çocuklarınızın plaj keyfini en üst düzeye çıkarmak için sen de şapka, havlu ve terlik gibi olmazsa olmaz parçaları plaj çantasında bulundurabilirsin. Plaj deneyimini daha keyifli hale getirecek çocuk terlik, çocuk havlu, çocuk şapka modelleri www.dagi.com.tr ‘de keşfedilmeyi bekliyor!

Çocukları Rahat Ettirecek Mayo Seçimi

Havaların ısınmasına yetişkinlerden daha çok sevinen çocuklar, deniz ve havuzun keyfini doyasıya çıkaracakları için mutlular… Fakat yanlış mayo seçimi, bu mutluluğa gölge düşürebilecek kadar önemli bir detay. Çocuklar enerjik ve hareketli oldukları için, onların konfor alanını genişletecek ve özgürce oynayabilecekleri mayoları tercih etmekse şart. İşte tam da bu sebeple çocukların yaz boyunca havuzda ya da denizde keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak mayoları seçerken dikkate alman gereken bazı konular olduğunu söyleyelim. Peki çocukları rahat ettirecek mayo seçimi nasıl olmalı? İşte, çocuk mayosu seçerken dikkat etmen gereken detaylar:

  • Çocuklarının havuzda ya da denizde hareket kabiliyetini sınırlandırmak istemiyorsan, esnek ve rahat çocuk mayo modellerini tercih edebilirsin. Streç özellikli kumaşlardan üretilmiş mayoları radarına alarak çocukların hareket kabiliyetini artırabilirsin. Bununla birlikte özellikle bel ve boyun kısmından ayarlanabilir kayışları ya da bağcıkları bulunan mayoları tercih ederek çocukların mayo kullanımını kolaylaştırabilirsin.
  • Çocukların konfor düzeyini maksimuma çıkarmak için hafif ve nefes alabilen kumaşlardan üretilmiş mayoları tercih edebilirsin. Özellikle hızlı kuruyan mayoları radarına alabilir, çocukların ıslak mayo ile uzun süreler geçirerek hasta olmasının önüne geçebilirsin. Ayrıca, UV koruması sunan özel kumaşlara sahip mayoları seçerek, çocuklarını güneşin zararlı etkilerinden koruyabilirsin.
  • Çocukların hayal dünyalarının renkli ve geniş olduğunu hepimiz biliyoruz. İşte tam da bu sebeple renkli ve eğlenceli desenlere sahip mayoları alarak onların ilgisini çekebilirsin. Sevdikleri çizgi film karakterlerinin bulunduğu mayo modellerine yönelerek onların yüzme deneyimlerini daha keyifli hale getirebilirsin. Bununla birlikte, kaliteli baskı teknikleri kullanılan kız çocuk mayo ve erkek çocuk mayo modellerini seçerek, bu minik parçaların kullanım ömürlerini uzatabilirsin.
  • Çocuk mayo modelleri alırken dikkat edeceğin bir diğer konu da çocuğunun güvenliği… Mayo seçerken, çocuğunun bedenine tam oturan, kayışları ya da bağcıkları iyi tutan modellere yönelebilirsin. Mayoların üzerinden düşme ya da kayma ihtimalini önlemek için kaymaz tabanlı ya da elastik bantlı mayoları radarına alabilirsin.

Sen de çocuğunun yaz tatilinin tadını çıkarırken, rahat etmesini de istiyorsan doğru mayo seçimi konusuna özen gösterebilirsin. Esneklik, hafiflik, güvenlik gibi konuların yanında renkli tasarımlara sahip modellere bir şans vererek çocuklarının stil sahibi olmalarını ve rahat hareket etmelerini sağlayabilirsin. Kız çocuk mayo ve erkek çocuk mayo modelleri www.dagi.com.tr ‘de!