YAZI NEŞE İLE KARŞILIYOR, GÜNEŞ AÇTIKÇA ÇİÇEKLENİYORUZ!

Kışın kasvetli havalarına inat, bu yazı neşe ile karşılamak için güneş açtıkça biz de çiçekleniyoruz! Güneşin içimizi ısıtmasıyla beraber gardıroplarımızı renklendiriyor, hem ev hem de sokak kombinlerinde yaratıcılığımızı kullanıyoruz. Belki de bu yüzden yazı bir başka seviyoruz!

Sen de yaratıcılığın hayal gücüyle birleştiği, doygun pastel tonlarının tropik çiçek desenleri ile iş birliği yaptığı parçaları kombinlerine dahil ederek yaz stiline eğlenceli dokunuşlar yapabilirsin. Konforun dozunu artırırken havalı duruşundan ödün vermeyen bu parçaları, ister evde istersen de sokakta kullanarak özgürlüğün sınırlarını yeniden çizebilirsin.

PİJAMA TAKIMLARI BU YAZ SOKAKLARA TERFİ EDİYOR!

Pijamaların günün tüm yorgunluğunu üzerimizden atmamıza yardımcı olmasının yanında ertesi güne daha sağlıklı ve mutlu bir başlangıç yapmamıza katkıda bulunduğu bir gerçek! Bu durumda hem uyku esnasında hem de günlük hayatta kullanılabilen poker yüzlü kadın pijama modelleri için “mutlu anlarınızı çoğaltan yeni eküriniz” desek pek de abartmış sayılmayız. Ancak mutlu anlarınızı çoğaltan ve tatlı bir obsesyon haline gelen pijamaları yakın markaja almanız gerektiğini baştan söyleyelim. Çünkü pijama takımları bu yaz yerinde durmuyor, sokaklara terfi ediyor!

Pijamaların Rahat, Sen Rahat!

Her gün ihtiyaç duyulan pijama takımlarının materyalleri mevsimlere göre değişkenlik gösterdiğinden, sen de mevsime uygun seçimler yaparak uyku esnasında terlemelerin ya da üşümelerin önüne geçebilirsin. Güne daha sağlıklı ve zinde bir başlangıç yapmak için yaz aylarına uygun materyallerden üretilmiş kadın pijama takımlarını tercih edebilirsin. Ancak “Uyanmak hiç bu kadar güzel olmamıştı!” dedirten pijamaların görevi burada bitmiyor!

Mutlu anlarını çoğaltan ekürini yatak odasına hapsetmek yerine onlara tam yetki vererek ister tüm şehri istersen bir tatil kasabasını karış karış gezebilirsin. Pijamaların rahat, sen rahat; geçtiğin her yerden kendinden bir iz bırakabilirsin.

Havası Yeter: Şortlu ve Askılı Pijamalar

 

Yaz sıcaklarının iyice kendini gösterdiği aylarda nem tutmayan, pamuklu, penye modal, saten ya da keten gibi neredeyse yok hissi yaratan hafif kumaşları tercih edebilirsin. Bunaltıcı havalara meydan okumak için Yeni Sezon Ev-Uyku Giyim Koleksiyonu’nda yer alan yazlık şortlu pijama takımı, askılı pijama takımı, gecelik ya da şort pijama modellerine göz kırparak ev şıklığını sokaklara ya da plajlara taşıyabilirsin.

Baştan aşağı pijama giyinip dışarı çıkmak tüm bildiklerine aykırı geliyorsa, palazzo pantolonlar ve maskülen pijama gömleklerle işe başlayabilirsin! Ama “havası yeter” diyorsan, onları üzerinden çıkartmakta zorlanacağını şimdiden söyleyelim!

  1. Sarı Simli Saten Şort Pijama Altı
    Sarı Simli Saten Şort Pijama Altı
    En düşük ₺399,98 Normal fiyat ₺799,95
    Net %50 İndirim

Çiçek Gibi Bir Yaz İçin: Floral Desenli Pijamalar

 

Yarı romantik tam optimist floral desenli pijamalar ile sen de çiçek gibi bir yazın kapılarını aralayarak modunu yükseltebilirsin. Şık ve feminen bir yaz stili için askılı bluzlarını ve şortlarını kombinleyebilir, sonuna kadar özgürlük savunucusu pijamalarla kendini sokağın ritmine kaptırabilirsin. Kombinini tamamlamak için hasır terliklerinden, sandaletlerinden ya da ince topuklu ayakkabılarından yardım alabilirsin.

YAZLIK PİJAMA TAKIMINIZI NASIL ALIRDINIZ?

Pijamalar geçmişte yalnızca rahat ve konforlu bir uyku için değil aynı zamanda şık bir ev stili oluşturmak için de olmazsa olmazlarımız arasında yerini alıyordu. Ancak artık pijamalar bu anlattıklarımızdan biraz daha fazlası! Çünkü onlar yeni sezonda rotalarını evlerden sokaklara çevirerek yeni bir stil manifestosu yaratmaya başladılar bile… Güneşin kendini göstermeye başladığı bu günlerde sen de stiline yeni bir soluk getirerek yazlık pijama takımlarınla havalı görünümler elde edebilirsin. Fakat bunu yaparken pijama seçiminde dikkat etmen gereken bazı konu başlıkları olduğunu söyleyelim. Peki siz yazlık pijama takımınızı nasıl alırdınız?

  1. Konfor Vaadi Yüksek Parçalar İçin Gardırobunda Yer Aç!

Tarzına ve kişisel zevklerine hitap eden pijama takımlarının modunu yükselttiği gibi uyku kaliteni artırarak gün boyu kendini daha iyi hissetmene yardımcı olduğu bir gerçek… Özellikle yaz sıcaklarının kendini göstermeye başladığı günlerde konfor vaadi yüksek pijama takımlarını gardırobuna dahil ederek hareketlerine özgürlük kazandırabilirsin.

“Pijama pijamadır, nasıl konforsuz hissettirebilir ki?” diyor olabilirsin ancak durum senin sandığın kadar basit değil! Mesela bunaltıcı sıcakların etkisini gösterdiği yaz akşamlarında tercih ettiğin pijamanın yaka kısmı dar ve yüksekse, rahat bir uyku senin için imkânsız hale gelebilir. Bununla birlikte yüz üstü yatmayı seviyor ancak nefes almayan kumaşlardan yapılmış, çıkıntılı aksesuarları olan pijamaları tercih ediyorsan bu pijamalar da deliksiz uyumanı engelleyebilir. İşte tam da bu sebeple yazın konfor vaadi yüksek parçalara yönelerek rahat bir nefes alabilirsin.

  1. Kaliteli Kumaşlarla Sağlıklı Seçimler Yap!

Direkt olarak tenine temas eden bu parçaların doğru seçilmedikleri takdirde cildinde tahriş ya da alerji gibi ciddi sağlık sorunları yaratabileceğini unutmamalısın. Yazlık pijama takımı seçerken vücut ısının dengelenmesinde önemli rolü olan kumaşların uyku kaliteni etkilediğini de göz önünde bulundurmalısın. İşte tam da bu sebeple hafif ve nefes alan yapılarıyla öne çıkan pamuklu ya da penye modal pijama takımı modelleri ile aranı sıkı tutabilirsin.

  1. Bedenine Uygun Parçaları Tercih Et!

Namı sokaklara kadar ulaşan pijamaların diğer adı “özgürlük” desek çok da ileri gitmiş sayılmayız! Ev konforunu sokaklara taşıyan ve kendine yepyeni bir yol çizen pijamalar ile sen de stil manifestonu güncellemek istiyorsan kendini içinde daha mutlu hissedeceğin parçalara yönelebilirsin.

Belini sıkan ve seni bunaltan pijama altları yerine vücut proporsiyonuna uygun parçalara yönelerek gün boyu rahat hissedebilirsin. Boyun kısaysa, bol pijamalar yerine daha slim ve kısa modelleri tercih ederek boyunu olduğundan daha uzun gösterebilirsin. Bedenine büyük gelen bol bir pijama tercih ettiğinde ise pijama üzerinden düşeceği için gece boyu kontrol etme dürtüsüyle baş etmek zorunda kalabilirsin.

  1. Gardırobunu Renklendir!

“Zaten sadece evdeyken giyiyorum” diyorsan, bu cümlelere son verecek pijama takımları ile henüz tanışmamışsın demektir! Ancak bu keyifli tanışma için tüm şansını kaybetmiş değilsin! Ev ve uyku konforunu ikiye katlayan parçaları sokak stiline dahil ederek vurdumduymaz tavrını bu yaz da sürdürebilirsin. Yeni sezonda da önlenemez yükselişini sürdüren çizgili erkek pijama takımı ve çiçek desenli pijama takımı modellerini radarına alarak kombinlerini renklendirebilirsin.

 

Klasik görünümlerden sıkıldıysan renkli ve desenli gömlek pijama takımı modelleri ile gardırobunu hareketlendirebilirsin. Daha feminen görünümler peşindeysen uzun pijama altları yerine kısa şortları, gömlek pijama takımları yerine de askılı bluzları tercih edebilirsin.

  1. Mavi Gömlek Yaka Çizgili Şortlu Dokuma Pijama Takımı
    Mavi Gömlek Yaka Çizgili Şortlu Dokuma Pijama Takımı
    En düşük ₺1.699,95