EN ÇOK TERCİH EDİLEN T-SHIRT MODELLERİ

Günlük tarzın olmazsa olmaz parçaları arasında yer alan tişört modelleri, herkesin dolabında bulunması gereken üst giyim ürünlerinden biridir. Kurtarıcı görevi gören tişört modellerini yaz mevsiminde tek başına kullanabileceğin gibi ceket, kazak, hırka veya gömleklerle de kombinleyerek iddialı tavrınla göz kamaştırabilirsin.

Renk, kol, yaka ve yapısına göre farklılık gösteren tişört modelleri ile mevsimlere meydan okuyarak stilini bir üst seviyeye taşıyabilirsin. Kadın, erkek ve çocuklar için özel tasarlanmış tişört modelleri arasından tarzına uygun bir seçim yaparak kendini ve sevdiklerini şımartabilirsin.

Dagi Blog olarak “t-shirt modelleri nelerdir, t-shirt alırken nelere dikkat edilmeli” gibi çok merak edilen soruları senin için yakın markaja aldık! Yanıtları merak ediyorsan, işte başlıyoruz!

T-Shirt Modelleri Nelerdir?

Evde, iş yerinde ya da günlük kombinlerinde rahatlıkla giyebileceğin tişörtler, farklı model ve renk seçenekleriyle öne çıkıyor. Desenine, yaka tipine ve kol uzunluğuna göre çeşitlilik gösteren tişört modelleri arasından sen de tarzına uygun seçimler yaparak kombinlerine renk katabilrisin. Peki t-shirt modelleri nelerdir?

Gardırobun olmazsa olmazları arasında yer alan basic tişörtler, düz ve desensiz modellerden oluşuyor. Modası asla geçmeyen ve mevsimlere meydan okuyan zamansız basic tişört modellerini istediğin her kombine dahil ederek sen de “ne giyeceğim?” ‘’Ne giyeceğim?’’ stresinden kurtulabilirsin. Kendin için hareketli bir stil peşindeysen, baskılı tişört modellerini tercih edebilirsin. Eğer çocuklar için tişört alternatifleri arıyorsan, özellikle komik hayvan ve çiçek baskılarının yer aldığı erkek çocuk tişört ve kız çocuk tişört modelleri ile giyimi çocuklar için daha eğlenceli bir hale getirebilirsin.

Tişört modelleri, desenlerin yanı sıra yaka tipine göre de farklılık gösterebilir. En çok tercih edilen modellerden biri olan, hemen hemen her vücut tipine ve kombine uyum sağlayan bisiklet yaka tişört modelleri için “gardırobun uyumlusu” desek çok da abartmış sayılmayız. Bisiklet yaka t-shirt modelleri ile gömleklerini, sweatshirt’lerini ya da kazaklarını bir araya getirerek cool bir tavır sergileyebilirsin. Bunun yanında V yaka tişörtler, klasik bir görünüm sunarken polo yaka tişört modelleri ile hem klasik hem de sportif kombinler oluşturabilirsin. 

Kol boyuna göre de ayırabileceğimiz tişört modellerinde kısa kollu tişört ve uzun kollu tişörtlerin yanında kolsuz tişörtler de öne çıkan modeller arasında. Bunlar dışında son zamanlarda en çok tercih edilen kadın tişört modellerinden biri olan crop tişörtler ile seksapeli yüksek kombinler oluşturabilirsin.

T-Shirt Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Özellikler Nelerdir?

Tişörtler, her mevsim kullanabileceğin kurtarıcı parçalardan biridir. Tişört seçimini doğru yapmak, daha konforlu ve uzun süre kullanım sağlar. Bu nedenle t-shirt satın alırken bazı temel noktaları göz önünde bulundurman gerekir. Peki t-shirt alırken dikkat edilmesi gereken özellikler nelerdir?

Tişört alırken dikkat edilmesi gereken en önemli özelliklerden biri tişörtün kumaş yapısıdır diyebiliriz. Özellikle yaz aylarında pamuklu tişört veya keten tişört gibi daha serin tutan ve nefes alan kumaş yapısına sahip tişört modellerini tercih ederek konfor alanını genişletebilirsin. Bunun yanında kumaşın cildini tahriş edip kızarıklığa sebep olmaması için kaliteli ve organik kumaşlara yönelebilirsin.

T-Shirt alırken dikkat edilmesi gereken özellikler nelerdir? sorusunun yanıtı elbette bunlarla sınırlı değil. Tişört alırken tişörtlerin kalıplarına da dikkat etmelisin. Çoğunlukla bedene göre seçim yapsak da bazen tişörtün kalıbı dar ya da geniş olabilir. Bu sebeple kullanım amacına ve vücut tipine göre tişört seçimi yapabilirsin. Gardırobundaki diğer parçalara uyum sağlayabilmesi için farklı renk tonlarında ve kesimde tişörtlere yönelerek kombin seçeneklerini artırabilirsin. 

Oversize tişört modellerinden crop tişörtlere, polo yaka tişörtlerden V yaka tişörtlere ve kumaş tiplerine göre bir değerlendirme yaparak eksik parçalarını tamamlayabilirsin. 

Vücut Şeklinize Uygun T-Shirt Seçimleri

Tişört seçiminde modelin tarzına uygun olması elbette önemli... Ancak vücuda tam oturmamış ve vücut şeklini orantısız gösteren bir tişört, tam anlamıyla şık bir görünüm sağlamaz. Bu nedenle vücut şekline uygun bir tshirt seçimi yaparak cool bir görünüm elde edebilirsin. Peki vücut tipine göre tişört nasıl seçilir?

İri göğüslere sahip bir kadınsan, V yaka kadın tişört modelleriyle daha orantılı bir görünüm elde edebilirsin. Boynunu daha ince göstermek isteyen erkekler de V yaka erkek tişört modellerini tercih ederek güçlü bir tavır sergileyebilir.

Dikdörtgen vücut tipine sahipsen, omuzdan bel bölgesine kadar oturan ve gövdeden sonra genişleyen spor tişört veya slim fit tişört modellerini tercih edebilirsin. Bu tür erkek tişört modelleri, erkeklerin vücut hatlarını ortaya çıkarırken kadın tişört modelleri de vücuda kıvrımlı bir görünüm verir.

Armut vücut tipine sahipsen, dikkati göğüs bölgene çekip kalça bölgeni kamufle eden tişört modellerine yönelmelisin. Crop tişört ve kadın oversize tişört modelleri, vücudunun görünümünü dengelemen için tam anlamıyla biçilmiş kaftan diyebiliriz.

T-SHIRTLER İLE YAPABİLECEĞİNİZ 5 COOL KOMBİN

Her kıyafete ve ortama uyum sağlayan tişörtler ile zamansız giyim parçalarını bir araya getirerek şık kombinlere imza atabilirsin. Kadın, erkek ve çocuk fark etmeksizin herkesin kullanabileceği bu kombinlerle sen de sokağın ritmini yakalarken iddialı tavrınla göz kamaştırabilirsin. T-shirtler ile yapabileceğin 5 cool kombin önerisini Dagi Blog olarak senin için sıraladık! 

Spor Şıklık: Tişört ve Blazer Ceket İkilisi

Basic tişört modellerini blazer ceketlerle bir araya getirerek sportif görünümle klasik görünümü harmanlayabilir, hem gündelik hayatta hem de özel davetlerde kullanabileceğin yaratıcı bir kombin oluşturabilirsin. Sneaker ya da loafer ayakkabı modelleriyle görünümünü tamamlayabilirsin.

Feminen ve Şık: Tişört ve Etek İkilisi

Kadın tişört modellerini mini, midi ya da maksi etek modelleriyle birleştirerek feminen ve şık görünümler elde edebilirsin. Kombinine son dokunuşları yapmak için sneakerlarıdan, spor ayakkabılarından ya da topuklu ayakkabılarından yardım alabilirsin. 

Sokak Stilinden Vazgeçemeyenlere: Tişört ve Gömlek İkilisi

Zamansız ve retro görünüm peşindeysen basic tişört ve gömlek kombinleri ile aranı sıkı tutabilirsin. Kışın kült parçası olan oduncu gömlekleri ile basic tişörtlerini tek potada eritebililr; jean’lerini ya da kargo pantolonlarını bu kombine dahil edebilirsin. Kombinini tamamlamak için postallarını ya da sneakerlarını iş birliğine davet ederek cool görünümler elde edebilirsin. 

Yazın Gözdesi: Tişört ve Şort İkilisi

Tişört ve şort modellerini bir araya getirerek yazın sıcağında rahat edeceğin şık kombinler oluşturabilirsin. Hem kadınların hem de erkeklerin kurtarıcısı olan şort ve tişört kombinleriyle sıcak havalara meydan okuyabilirsin. Crop tişört modelleriyle şortlarını birleştirerek feminen görünümler elde edebilirsin. Daha cool ve rahat görünümler peşindeysen oversize t-shirtlere göz kırpabilirsin.

Rahat ve Şık: Tişört ve Jean İkilisi

En çok tercih edilen kombinlerden biri olan tişört ve jean kombinleri, zahmetsiz şıklığı yakabileceğin seçeneklerden biri. Beyaz basic tişört modellerini jean’lerle birlikte kullanarak casual tarzını yansıtabilirsin. Beyaz sneaker ve spor ayakkabı modelleriyle görünümünü tamamlayabilirsin.


Birbirinden rahat ve şık kombinler yapmak için ihtiyacın olan tişörtler Dagi’de. Hemen Dagi’yi ziyaret etmeyi unutma!