ÇEYİZ ALIŞVERİŞİNDE ÖNCELİK VERİLMESİ GEREKEN KATEGORİLER

Sonunda o büyülü ana bir adım daha yakınsın! Sevdiğin insanla ortak bir geleceğe birlikte ‘’evet’’ demenin, hayatı paylaşmanın heyecanı içerisinde olduğunun farkındayız! Hayallerin ve umutların bu denli yüksekken, düğün hazırlıkların için de özenli davranarak upuzun bir liste hazırladığını tahmin ediyoruz! Bu hazırlıklar içinde detaylıca ele alınmayı sonuna kadar hak eden bir kategori var elbette! O da çeyiz alışverişin mi dersin? Evet, tam olarak öyle! Beyaz eşyadan kozmetiğe uzanan geniş bir skalaya sahip gelin çeyizinde ev giyiminin apayrı bir yeri olduğu kesin.

Sen de hem kendin için hem de müstakbel damat adayın için oluşturulan gelin koleksiyonu modellerinden erkek pijama takımı modellerine uzanan giyim ürünleri arasından çeyizin için en uygun parçaları radarına alabilir, Dagi koleksiyonunda bulunan ev giyim ürünleri arasından seçim yaparken karar verme sürecini daha keyifli hale getirebilirsin.

Dagi Blog olarak ‘’çeyiz alışverişinde öncelik verilmesi gereken kategoriler’’ konusunu yakın markaja alarak ‘’çeyiz alışverişinin vazgeçilmez parçaları nelerdir?’’, ‘’tarzına uygun çeyiz ürünleri nelerdir? ve ‘’çeyiz paketinde bulunan pijamalar nelerdir?’’ gibi aklını kurcalayan soruları senin için yanıtladık. Hazırsan, işte başlıyoruz!

Çeyiz Alışverişinin Vazgeçilmez Parçaları Nelerdir?

 

Düğün hazırlıklarının en eğlenceli aşamasına gelmiş bulunuyorsun! Alışveriş öncesinde hayatının yeni dönemi için vazgeçilmez parçaları belirleyerek keyifli olduğu kadar stresli de olabilen bu süreci sorunsuz bir şekilde tamamlayabilir, ihtiyacın olan parçaları çeyizine dahil edebilirsin. Peki çeyiz alışverişinin vazgeçilmez parçaları nelerdir?

Kadın iç giyim ürünleri denildiğinde sarsılmaz konumunu her daim koruyan sütyen ve külot modellerini çeyiz alışverişinde ilk sıraya alabilirsin. Birçok model alternatifi sunan sütyen ve külotlar arasından ihtiyacına ve tarzına yönelik seçimlerinle yeni gelin olmanın heyecanına sonuna kadar yaşayabilirsin.

Çeyizlik iç çamaşırı seçimlerinde nokta atışı tercihlerinle göz kamaştırmak istiyorsan önce kendini iyi tanıman gerektiğini belirtelim. İşte tam da bu nedenle göğüslerinin formunu iyi belirlemelisin. Küçük göğüslere sahip bir kadınsan dolgulu veya push up sütyen modellerinin destekleyici etkisinden faydalanarak göğüslerini daha dolgun gösterebilir, hayalindeki görünüme ulaşabilirsin.

Büyük göğüslere sahipsen, görece şanslı olduğunu söyleyebiliriz! Göğüslerine toparlayıcı bir etki yapan dikişsiz sütyen modelleri ile onların daha iyi görünmelerini sağlayabilir, var olan güzelliklerini öne çıkarabilirsin.

“Çeyiz alışverişinin vazgeçilmez parçaları nelerdir?” sorusunun yanıtı yalnızca sütyenler ile sınırlı değil! Sütyen modellerini külot modelleri ile birleştirerek kendine gelin iç çamaşırı seti oluşturabilirsin. Gelin iç giyim parçalarının vazgeçilmezlerinden biri olan külotlar ile heyecanına olumlu anlamda yön verebilir, dantelli külot modelleri ile iddialı ve çekici bir görünüm yakalayabilirsin. String ve brazilian külot modellerini çeyizine ekleyerek seksapelin dozunu artırabilir, rahatlık benim için bir tık ön planda diyorsan hipster külotlara göz kırpabilirsin.

Damat iç giyim koleksiyonunun vazgeçilmezleri arasında yer alan erkek boxer, fanila ve slip modelleri ile stilini tamamlayabilirsin. Şık erkek boxer modelleri, fanilalar ve konforlu sliplerle hem şıklığı hem de rahatlığı bir arada bulabilirsin. 


Eğer sen de çeyizinle kusursuz bir gelin olmanın kapılarını aralamak istiyorsan Dagi Gelin Koleksiyonu’nu inceleyebilir, www.dagi.com.tr’yi ziyaret ederek zevkli seçimlerinle başta eşin olmak üzere herkesi büyüleyebilirsin!

 

Görünmek İstediğiniz Stile Karar Verin!


Çeyiz alışverişine başladığında sınırsız seçenek ile karşılaşma ihtimalinin var olduğunu, bu durumun da kafa karışıklığına yol açabileceğini tahmin edebiliyoruz! Ancak paniğe hiç gerek yok! Yeni bir hayata adım attığın evlilik sürecinde, görünmek istediğin stile karar vererek tarzına uygun seçimleri çeyizine ekleyebilir, alışverişini güvenli bir şekilde sonlandırabilirsin. Peki tarzına uygun çeyiz ürünleri nelerdir?

Feminen görünümler peşindeysen ve seksapeli yüksek iç çamaşırı modelleri tam benlik diyorsan dantelli sütyen modellerini tercih edebilir, elegan görünümünle eşinin gözlerini kamaştırabilirsin. İç giyiminde rahatlığı önde tutuyorsan pamuklu sütyen modellerine göz kırpabilir, çeyiz alışverişin için uzun süre kullanabileceğin tercihlerde bulunabilirsin.

Çeyizine tek parça iç giyim ürünlerini eklemeyi düşünüyorsan gecelik modellerine göz atabilirsin. Saten ve ipek gibi pürüzsüz kumaşlardan üretilen gecelik modelleri ile rahat hissedebilir, nude veya pudra gibi soft renkleri tercihe derek masum görünümleri kucaklayabilirsin. Saten gecelik kombinine dahil edebileceğin kadın sabahlık modelleri ile gecelik kombinlerini tamamlarken vücut ısının da stabil kalmasını sağlayabilirsin.

Tarzına uygun çeyiz ürünleri nelerdir? sorusunun yanıtı bunlarla bitmiyor! Eşinle baş başa geçireceğin özel anlarını daha çekici kılmayı garantileyen babydoll modelleri ile çeyizin için dişil enerjisi yüksek bir seçim yapabilirsin. Tül ve transparan model alternatifleri bulunan babydoll çelitleri ile vücudunun daha gizemli görünmesini sağlayabilir, iddialı ve cesur görünümünle kıvrımlarını ortaya çıkararak ortamın ısısını yükseltebilirsin.

Sen de hayalindeki çeyizi oluşturmak için hemen www.dagi.com.tr’yi ziyaret edebilir, tarzına en uygun iç çamaşırı modellerini seçerek iddialı tavrını ortaya koyabilirsin!


Rahatlık, Şıklık ve Çekicilik Çeyiz Paketinizde Yer Alsın!

Pijamaların yumuşacık ve konforlu yapısına, vücudumuzda yarattığı rahatlık hissine bayılıyoruz! Kadın gardırobunun “en konforlusu” unvanını kimselere kaptırmayan pijama modellerinin çeyiz alışverişinde de kendilerine yer bulduğu bir gerçek! Sen de pijama takımı modelleri ile rahatlık, şıklık ve çekiciliği tek potada eriterek çeyizine iddialı bir dokunuş yapabilirsin. Peki çeyiz paketinde bulunan pijamalar nelerdir?

Çeyiz alışverişinde zevkine ve moduna göre tercihler yapabileceğin birçok kadın pijama takımı modelleri seçeneği var desek pek de abartmış sayılmayız! Seksapeli yüksek görünümünle eşini etkilemenin peşindeysen saten pijama takımı modellerine göz kırpabilirsin. Yumuşak dokusuyla hem seni hem de eşini mutlu eden saten pijama takımları ile konforun dozunu artırabilir, büyüleyici görüntünle baştan çıkarıcı olmanın keyfini çıkarabilirsin.

Çeyiz paketinde bulunan pijamalar nelerdir? sorusunun cevabı senin de tahmin ettiğin üzere bunlarla sınırlı değil! Yazlık bir kadın pijama takımı arayışındaysan şortlu pijama takımı modelleri ile iş birliği yapabilir, sıcak havaların bunaltıcı etkisine meydan okuyabilirsin. Böylece güneşli sabahlarda soğuk kahveni yudumlarken rahatlığın dozunu artırabilirsin. Seçim senin!

Sen de hemen Dagi kadın iç giyim ürünlerini inceleyebilir; birçok alternatifi bulunan modeller arasından çeyizin için sağlıklı, konforlu ve şık seçimler yapabilirsin.