Erkek ve Slip İlişkisi!

Erkek gardırobu düşünüldüğünde akla gelen ilk parçalar dış giyim grubuna ait olsa da, önemi göz ardı edemeyeceğin kadar büyük olan bir kategori daha var. O da iç çamaşırı modelleri mi dersin? İç giyimin vazgeçilmez parçaları arasında bulunan erkek slip modelleri de farklı renk ve model seçenekleriyle erkeklerin favorisi olan iç çamaşırı modelleri arasında bulunuyor.

En az dış giyimin kadar önemli olan ve modunu pozitif yönde etkileme gücüne sahip olan erkek slip modelleriyle konforun dozunu artırırken, özgüvenli duruşunla tüm meraklı bakışları üzerinde toplayabilirsin. Tarzına ve zevkine uygun yapacağın iç çamaşırı seçimleriyle konforu ve şıklığı tek potada eritebilirsin.


Dagi Blog olarak iç çamaşırlarını inceleyerek erkek ve slip ilişkisi konusunu tüm detaylarıyla senin için yakın markaja aldık. Erkek slip külot ne zaman ortaya çıktı? Erkekler slip mi giymeli, boxer mı? Kadınların bu konudaki görüşü nedir? gibi sorular senin de dikkatini çekiyorsa doğru yerdesin demektir! Hazırsan, başlayalım!

 

Erkek Slip Külot Ne Zaman Ortaya Çıktı?

Modanın kaygan bir zeminde olduğu su götürmez bir gerçek! Tabi bu durum dış giyimde etkisini gösterdiği kadar erkek iç çamaşırı modellerine de yansıyor. Tarih boyunca erkekler tarafından en çok kullanılan ürünler olmasıyla iç çamaşırı modellerinin ihtiyaca göre değişime uğradığını şimdiden söyleyelim. Peki erkek slip külot ne zaman ortaya çıktı? dediğini duyar gibiyiz
Erkek slip külot modellerinin şimdiki formuna ulaşmasını tam olarak kavrayabilmemiz için biraz geçmişe gitmemiz gerekiyor. Yaklaşık yüzyıl önce, teknolojinin ve ısıtma sistemlerinin yeterince gelişmemiş olması nedeniyle, iç çamaşırları vücut ısısını maksimum düzeyde tutması amacıyla tek parça halinde kullanıma sunuluyordu. Tulum formunda olan bu iç çamaşırı modelleri yaşamın genellikle ev yerine dış sahasında bulunan erkekler tarafından sıklıkla tercih ediliyordu.
Günümüzde konforsuz oluşu sebebiyle artık pek tercih edilmeyen bu tulum formundaki iç çamaşırı modelleri yerini bakın kimlere bıraktı? Günümüzde erkek atlet ve erkek fanila modellerini alt iç çamaşırlarınla tamamlayarak retro görünümlere göz kırpabilir, iç çamaşırını takım halinde kullanarak vücut sıcaklığını dengede tutabilirsin.
Geçtiğimiz yüzyılın ortalarında kullanım alanını genişleten boxer modelleri ise modern iç çamaşırı evriminin ikinci aşamasında bulunuyor diyebiliriz. Hem pantolonların altına rahatlıkla tercih edilebilen hem de uyku sırasında konfor sağlayan boxer modelleri erkek gardıroplarındaki vazgeçilmez konumunu o zamanlardan itibaren korumaya devam ediyor.
Günümüze yaklaştıkça, estetik görünümlere daha çok önem verilmeye başlanmasıyla birlikte erkek vücudunu öne çıkaran modellerin popüler hale gelmeye başladığını söyleyebiliriz. Erkek slip külot ne zaman ortaya çıktı? sorusunun yanıtı ise 90’lı yıllarda saklı. Büyük markaların reklam kampanyalarıyla tanıttığı erkek slip modellerinin o zamanlardan itibaren erkeklerin favorisi haline geldiğini belirtelim. Vücuda tam oturan ve erkek silüetini göz alıcı bir şekilde sunmayı hedefleyen slip modelleri hala en çok tercih edilen iç çamaşırı modelleri arasında yer alıyor.

Erkek slip külot ne zaman ortaya çıktı? sorusunu yanıtladığımıza göre, spekülasyonu yüksek bir diğer konuya hızlı bir geçiş yapalım!

Erkekler Slip mi Giymeli Boxer Mı?

Erkek iç çamaşırları arasında en çok tercih edilen ürünler arasında boxer ve slip modelleri başı çekiyor desek pek de abartmış sayılmayız. İç giyimde bu denli popüler olan iki iç çamaşırı modeli arasında ‘’boxer mı tercih edilmeli slip mi?’’ sorularının da alışveriş sürecinde erkeklerin akıllarına gelmesi kaçınılmaz. İşte bol spekülasyonlu bir konu! Peki erkekler slip mi giymeli boxer mı?

Aslında bu sorunun tek bir yanıtı yok! Farklı alanlarda kullanım konforu sunan boxer ve slip modelleri arasından hangisini tercih edeceğine ihtiyaçların doğrultusunda ve birtakım şartlara göre karar verebilirsin. Nihai karara varabilmen için ise kendine birkaç soru sormakla başlayabilirsin.

İç giyim ürününe karar vermeden önce o günkü mevsimsel şartları ve dış giyim kombininde hangi parçaları kullanacağını belirleyebilirsin. Kış mevsiminde bir kombin mi yapıyorsun yoksa yaz mevsiminde mi? Tercihin pantolonlardan yana mı yoksa şort mu giymeyi düşünüyorsun? Eğer yanıtın kış mevsimine uygun pantolon içeren bir kombinse erkek boxer modelleri senin için uygun olabilir. Uzun ve dar boxerlar üst bacağını saracağından pantolonunun içinde toparlanma yapmaz. Böylece gün boyu rahatça hareket etmenin konforunu yaşayabilirsin.

Sen de yaz mevsiminde şort kullanmayı sıklıkla tercih edenlerdensen, şortunun altında belli olmayan kısa boxer modellerinin esnek yapısıyla hem sıcak havalarda terlemeyi önleyebilir hem de özgüvenli görünümlere imza atabilirsin.

Erkek slip iç çamaşırı modellerini ise her kıyafetinin altına ve dört mevsimde kullanabilirsin. Bacak kısmına uzamayan üçgen formuyla kıyafetlerinin altında herhangi bir toparlanma yapmayacağı için slipleri hem pantolonlarının hem de şortlarının altında rahatlıkla tercih edebilirsin. Özellikle pamuklu kumaştan üretilmiş bir slip tercih ederek mevsimlere meydan okuyabilirsin. Pamuklu slip modelleri sıcak yaz günlerinde hava alan ve soğuk kış günlerinde sıcak tutan yapısıyla senin için ideal bir seçim olabilir. “Erkekler slip mi giymeli boxer mı?” sorusunun yanıtı elbette bunlarla sınırlı değil!

Farklı model seçenekleri ile öne çıkan slipler arasından sen de tarzına ve zevkine uygun seçimler yaparak konforun dozunu artırabilirsin. Bel bandı ile alt bedenine tam oturan ve vücudunda oynama yapmayan lastikli erkek slip modelleri ile konforun dozunu ikiye katlayabilirsin. Bel bölgende maksimum konfor arayışındaysan lastiksiz erkek slip modellerini tercih ederek ‘’yok gibi’’ hissini sonuna kadar yaşayabilirsin.  

Erkek slip modellerinin farklı seçenekleri olduğunu yukarıda söylemiştik! Bu seçenekler arasında düz renk slip ve erkek slip külot desenli modellerinin de bulunduğunu belirtelim. Sade görünümlerden yanaysan, siyah ve beyaz gibi hem her kıyafetinin altına kullanabileceğin hem de diğer renklerle beraber kolayca makineye atabileceğin temel renklere sahip modelleri tercih edebilirsin.

‘’Ben renklerden ve desenlerden yanayım’’ diyorsan canlı veya neon renklere sahip slip modellerini tercih edebilir, süper kahramanlardan esprili yazılara kadar geniş bir skalaya sahip desenler arasından seçimini yapabilirsin.

Erkekler slip mi giymeli boxer mı? sorusunun yanıtını o gün yapacağın aktivitelerini göz önüne alarak da kendin için belirleyebilirsin. Spor yaptığın ya da bol bol hareket edeceğin bir günündeysen vücuduna bol gelen boxer modellerinden kaçınabilirsin. Bu modeller bacak aranda sürtünmeye bağlı tahrişe neden olacağından gün boyu rahatsızlık hissiyle karşılaşabilirsin. Aktivite içeren günlerinde vücuduna oturan boxer modellerini ve slip modellerini kullanabilirsin. Uyku sırasında ise bol boxer veya slip tercih ederek uyku konforunu bir üst seviyeye çıkarabilirsin.

Erkek slip külot fiyatları söz konusu olduğunda fiyatlar iç çamaşırı kumaşının kalitesine göre farklılık göstereceğinden iç giyimine yapacağın harcamayı gereksiz olarak görmemelisin. Direkt vücuduna temas eden bu parçaların sağlığınla doğrudan bağlantılı olduğunu unutmamalı, yaptığın harcamayı sağlığına bir yatırım olarak görmelisin.

Kadınların Bu Konuda Görüşü Nedir?

İç çamaşırı her ne kadar kişiye özel bir giyim ürünü olsa da, partnerler göz önüne alındığında en az dış giyim ürünleri kadar estetik önem taşıdığı bir gerçek! Boxer veya slip tercihlerinde ‘’kadınlar ne sever, nelerden hoşlanır’?’ soruları erkekler arasında sıklıkla merak konusu olduğu gibi, bu durumun araştırmacıların da dikkatini çeken konular arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Peki kadınların bu konuda görüşü nedir? Yani kadınlara göre erkekler slip mi giymeli boxer mı?

Kadınların boxerlar konusundaki görüşlerini dikkate aldığımızda dar boxer modelleri ve bol boxer modelleri arasında ayrım yapmak gerekiyor. Dar boxerlar erkeklerin vücuduna tam oturan modeller olduğu için kadınların favorileri arasında! Fit bir vücuda sahipsen, dar boxer modelleri bacaklarını ve kalçanı tam olarak sarıp daha estetik göstereceği için bu modeller ile göz alıcı görünümlere imza atabilirsin.

Klasik görünümleri daha hoş bulan kadınlar için ise bol boxerlar bir adım öne çıkıyor. Bu boxer modellerinin maskülen görünümü perçinlediğini düşünen kadınların sayısı azımsanamayacak kadar çok desek pek de abartmış olmayız. Eğer bel ve bacak bölgende fazlalıklar varsa, bol boxer modellerini tercih ederek hem fazlalıklarını saklayabilir hem de partnerinin gözüne daha hoş görünme şansını yakalayabilirsin.

Kadınlara göre erkekler slip mi giymeli boxer mı? Kadınların bu konuda görüşü nedir? sorusunun yanıtı yalnızca boxer modelleri ile sınırlı değil! Konu slipler olduğunda ise, bu erkek iç çamaşırı modelini tercih eden erkeklerin öz güvenli olduğuna dair kadınlar arasında bir fikir birliği var diyebiliriz. Alt bedene tam oturan, kalçanı ve bacaklarını olduğu gibi sergilemene imkan veren slip modelleri tercih ederek partnerini etkileyebilirsin.


Erkek boxer ve slip modelleri arasından kadınların da görüşünü dikkate alarak seçimini yapabilirsin. Tabii ki her zamanki önceliğin, senin zevkin! İdeal iç çamaşırı modelini bulmak için Dagi erkek iç giyim koleksiyonunda yer alan parçalara hemen göz atabilirsin.