HER ERKEĞİN DOLABINDA OLMASI GEREKEN ZAMANSIZ PARÇALAR

Giyim söz konusu olduğunda erkekler kadınların gerisinde kalıyor gibi görünse de son yıllarda bu durum oldukça değişti ve artık erkekler de moda trendlerini en az kadınlar kadar sıkı takip ediyor. Bu nedenle erkeklerin de aklını “Bugün ne giysem?” sorusu fazlasıyla kurcalıyor. Neyse ki rahat ve şık bir görünüm elde etmek isteyen erkeklerin erkek giyim parçalarıyla kombinler oluşturması kadınlara nazaran daha kolay. 

Evdeyken, ofise giderken, arkadaş buluşmalarında, spor yaparken ya da özel davetler için hazırlanırken cool görünümler elde etmek istiyorsan gardırobunda bazı temel parçaların hazır olması gerektiğini söylememize gerek yok! 

Dagi Blog olarak “Her erkeğin dolabında olması gereken zamansız parçalar” konusunu senin için masaya yatırdık ve işini kolaylaştıracak ipuçlarını bir araya topladık. Hazırsan, işte başlıyoruz!

Doğru Kombin Yapmanın Önemi: Rahatlık ve Şıklığın Buluştuğu Bir Stil Nasıl Olmalıdır?

Bir araya getirdiğim parçalarla şık görünmek istiyorum ama aynı zamanda rahat da olmak istiyorum diyorsan, doğru yerdesin! Burada dikkat edeceğin tek nokta, doğru kombini yapmak. Birbiriyle uyumlu erkek giyim parçalarını bir araya getirerek stilinle göz kamaştıracağın ve rahatlığından ödün vermeyeceğin kombinler yaratabilirsin. Peki rahatlığın ve şıklığın buluştuğu bir stil nasıl olmalıdır?

Basic giyim düz renk kıyafetler ile zamansız parçaları bir araya getirerek daha az detayla çabasız şıklığı yakalayabilir, her ortama ayak uyduran rahat kombinler yapabilirsin. Sade giyim tarzı olarak da bilinen basic stilin olmazsa olmaz parçaları arasında yer alan erkek tişört modelleri ile erkek pantolon ve jean parçaları bir araya getirebilir, günlük giyim olarak değerlendirebileceğin rahat ve şık kombinler oluşturabilirsin.

Rahatlığın ve şıklığın buluştuğu kombinleri sadece erkek tişört ve jean’ler ile değil, erkek gömlek ve kazak modelleriyle de yapabilirsin. Erkek gömlek modelleri ile erkek pantolonlarını bir araya getirebilir, günlük hayatın koşuşturmacasına ayak uyduran şık kombinler oluşturabilirsin. Kış aylarında erkek gömleklerin üzerine kazak giyerek kombinini tamamlayabilirsin.

Rahatlık denilince erkek oversize giyimi es geçmek olmaz. Erkek oversize sweatshirt ya da tişört modelleriyle erkek eşofman altı modellerini birleştirebilir, hem gün boyunca rahat edebileceğin hem de sportif bir şıklık yakalayabileceğin kombinler oluşturabilirsin. Beyaz sneakerlarını ya da spor ayakkabılarını iş birliğine davet ederek kombinini tamamlayabilirsin.

Her Dolapta Bulunması Gereken Zamansız Parçalar!

Trendler sürekli değişiyor olsa da bazı temel parçaların modası asla geçmez. Erkek giyim kombinlerinin olmazsa olmazları ve gardıropların vazgeçilmezi olan bu joker yüzlü parçalar ile birbirinden rahat ve şık kombinler yapabilirsin. Peki erkek erkek iç giyimden erkek spor giyime kadar her dolapta bulunması gereken zamansız parçalar nelerdir?

Hem erkek rahat giyimin hem de erkek spor giyimin önemli bir parçası olan erkek tişört modelleri, gardıropların olmazsa olmaz parçaları arasında üst sıralarda yerini alıyor. Erkek spor tişört, erkek uzun kollu tişört ve bisiklet yaka tişört modelleriyle hem spor hem de günlük giyime uygun kombinler yapabilirsin. Layer on layer görünümler senin de favorilerin arasındaysa, tişörtlerini gömleklerinle ya da sweatshirtlerle bir araya getirerek cool tavrını ortaya koyabilirsin. Erkek eşofman altı ve erkek pantolon modellerini bu kombine dahil ederek sokak modasına yön verebilirsin. 

Tişörtlerin yanı sıra erkek gömlek modelleri de dolabına dahil etmen gereken zamansız parçalar arasında yer alıyor. Daha spor görünümler peşindeysen, kısa kollu ve uzun kollu gömleklerini erkek şort veya erkek pantolon modelleriyle bir araya getirerek konfor alanını genişletebilirsin. Gardırobunun eksik parçalarını tamamlamak için Dagi erkek gömlek modellerine göz atabilir, tarzına uygun modelleri seçerek kombinlerini hareketlendirebilirsin. 

Rahatlığın ön planda olduğu erkek ev giyimin önemli bir parçası olan erkek pijama takımı modelleri de mutlaka dolabında olması gereken parçalar arasında yer alıyor. Evde geçirdiğin keyifli anların artmasına yardımcı olan rahat ve şık pijama takımı modelleri ile konfor düzeyini maksimuma çıkarabilirsin. 

Her dolapta bulunması gereken zamansız parçalardan bahsediyorsak, erkek iç giyim modellerinden bahsetmesek  olmaz. Yumuşak ve nefes alan kumaş yapıları sayesinde konforlu bir kullanım sunan erkek atlet, erkek boxer ve slip gibi erkek iç giyim kategorisinde öne çıkan parçaları stiline dahil edebilirsin.

Aksesuarlar ile Stilinize Renk Katın!

Erkek giyimin zamansız parçalarıyla birbirinden rahat ve göz alıcı kombinler yapabileceğin gibi aksesuarlar ile stiline renk katabilir, kombin çeşitliliğini artırabilirsin. Erkek ayakkabı, kolye, bileklik ve gözlük modellerinin yanı sıra omuzlarının üzerine alacağın bir sweatshirt ile kombinlerine şık dokunuşlar yapabilirsin.

Erkek tişört ve erkek pantolonlarını eşleştirdiğin kombinleri erkek sneaker ve spor ayakkabı modelleriyle tamamlayabilir, çabasız şıklığı yakalayabilirsin. Erkek gömlek modellerini tişörtlerinin üzerine aksesuar olarak kullanabilir, katmanlı stilinle cool bir görünüm elde edebilirsin.

Erkek oversize tişört ve pantolon modellerini bir araya getirdiğin kombinleri erkek uzun kolyeler ile hareketlendirerek sokağın ritmini yakalayabilirsin. Şık bir şapka veya bereyle kombinini tamamlayabilir, ayakkabının içinden gözükecek desenli erkek soket çorap modelleriyle stiline renk katabilirsin.

Spora giderken ya da hafta sonu arkadaş buluşmalarında kullanabileceğin erkek spor tişört ve eşofman altı modellerini sweatshirtlerinle kombinleyebilir ya da sweatshirtlerini beline bağlayarak onu bir aksesuar olarak konumlandırabilirsin. Spora giderken tüm eşyalarını yanına alabileceğin bir sırt ya da omuz çantası ile stilini bir üst seviyeye taşıyabilirsin. Dolabının vazgeçilmez parçalarını tamamlamak için hemen Dagi’yi ziyaret edebilir ve şıklığı yakalayabilirsin.