Jogger Pantolonlar İle Hem Şık Hem Spor

Sezonun yükselen yıldızı jogger pantolonlar seni “ne giyeceğim?” derdinden kurtararak konfor alanını genişletmeye aday! Kötü gün dostu kadın pantolon modellerinin tahtını elinden almaya niyetli olan jogger pantolonlar ile hem şık hem spor görünümler elde etmen de fazlasıyla mümkün! Sezonun joker parçası jogger’larla sen de adımlarına özgürlük kazandırırken sokak modasına yön verebilirsin. Peki jogger pantolonlar ile hem şık hem spor kombinler nasıl yapılır? dediğini duyar gibiyiz.

Gardırobun uyumlusu unvanını sonuna kadar hak eden bu parçalarla daha spor görünümler elde etmek için sweatshirt modelleri ile aranı sıkı tutabilirsin. Daha şık silüetler peşindeysen crop top modellerini ve deri ceketlerini bu stil oyununa dahil edebilirsin. Ev konforunu sokağa taşımana yardımcı olan bu cool parçalarla sneakerlarını ya da postallarını bir araya getirerek ikonik tavrını ortaya koyabilirsin. Stilinle göz kamaştırmak için renkli berelerinden ve güçlü aksesuarlarından yardım alabilirsin.

Şehrin cool ve asi çocuğu olmak için gardırobuna jogger pantolonları dahil ederek, onları trikolarınla birleştirebilirsin. Tam bir takım oyuncusu olduğunu göstermek istiyorsan, jogger triko pantolon modelleriyle iş birliği yaparak ev konforunu sokağa taşıyabilirsin. Modunu yükseltmek için renkli parçaları stiline dahil ederek yaratıcılığını konuşturabilirsin.

Hollywood starlarıyla birlikte Gigi Hadid, Bella Hadid, Hailey Bieber, Emily Ratajkowski gibi dünyaca ünlü top modellerin de günlük stillerine dahil ettiği bu ultra konforlu parçaları senin için yakın markaja aldık ve Dagi Blog olarak son yılların trendi “jogger pantolon modelleri nasıl kombinlenir?” sorusunu detaylandırdık. İşte başlıyoruz!

 

Son Yılların Trendi: Jogger Pantolonlar

Eğer denim’lerin hegomonyasından sıkıldıysan ve kendine yeni bir özgürlük alanı yaratmak istiyorsan, son yılların trendi jogger pantolonlar tam senlik demektir! Özellikle ne giyeceğine karar veremediğin günlerde konforun yanında şıklık vaadi de yüksek bu parçalar ile sen de sokağın ritmini yakalayabilirsin. Kült mertebesine ulaşan jean’lere meydan okurken yaratıcılığını da sonuna kadar konuşturabileceğin jogger pantolon çeşitleri ile kendini ifade ediş biçimine yeni bir soluk kazandırabilirsin. Peki kadın jogger pantolon çeşitleri nelerdir

Kadın jogger pantolon çeşitleri, düz paçalı jogger pantolon, zincirli jogger pantolon, penye jogger pantolon, yüksek bel jogger, triko jogger pantolon, slim fit jogger pantolon olmak üzere kendi içinde kategorilere ayrılıyor. Cool görünümlerin en trend parçası olan kargo pantolonlarla tarzına uygun parçaları bir araya getirerek girdiğin her ortamda tüm meraklı bakışları üzerinde toplayabilirsin.

Mevsimlerle arası iyi olan kargo pantolonların her kombinine ayak uyduracak kadar yetenekli olduğunu da baştan söyleyelim! Tarzına yeni bir soluk getirecek bu işlevsel parçaları günlük kombinlerine dahil edebileceğin gibi, onlara ofis kombinlerinde de yer vererek yaratıcılığına vurgu yapabilirsin. Kargo pantolonları evde kullanabileceğin gibi, spor salonuna giderken de stiline dahil edebileceğini hatırlatalım!

Kısacası sen de jean’ler yerine başka alternatifler arıyor, sezonun bu cool parçalarıyla yepyeni bir deneyim yaşamak istiyorsan; sezonun afilisi jogger pantolonlar Dagi.com.tr’de senin olmayı bekliyor!

Jogger Pantolonlar ile Kombinleyebileceğiniz Parçalar

Modanın kaygan zeminine aldırış etmeden emin adımlarla tahtını korumaya devam eden jogger pantolonlar farklı formlarıyla kalbimizi yeni sezonda da çalmayı başarıyor. Her şart ve koşulda mevsimlere meydan okuyan bu özgürlükçü parçalar ile hareket kabiliyetini maksimuma çıkartman da moduna göre kombininin yönünü tek hamlede değiştirmen de mümkün! Kısacası ister spor ister şık görünümler peşinde ol, jogger pantolonlar için gardırobunda yer açman şart! Peki jogger pantolonlar ile kombinleyebileceğiniz parçalar neler? Sezonun yükselen yıldızı jogger pantolon modelleri nasıl kombinlenir?

Dünyaca ünlü top modellerin dahi günlük stillerine adapte ettiği cool ve özgürlük vaadi yüksek parçaları sen de kombinlerine dahil ederek sokak modasına yön verebilirsin. Senin için hazırladığımız kombin önerilerine birlikte göz atmaya ne dersin?

  • Crop Sweatshirtler ile Uyumlu Bir Birliktelik Yakala!

Jogger pantolonların salaş ve cool tavrını tek dokunuşla şık bir silüete dönüştürebilirsin. Nasıl mı? Yanıt oldukça basit. Feminen görünümlerin güçlü eşlikçisi crop sweatshirtleri iş birliğine davet ederek bu görevin de üstesinden rahatlıkla gelebilirsin. Asi ve cool tavrını desteklemek için yüksek bel jogger ya da penye jogger pantolon modellerine göz kırpabilir, monokrom görünümlerle kombinini daha ilgi çekici hale getirebilirsin. Sezonun trend renklerini takip etmenin yanında aksesuarları iş birliğine davet ederek daha havalı görüneceğin kesin! Kombinini tamamlamak için sneaker’larından ve renkli puffer montlarından yardım alabilirsin.

 

  • Oversize Sweatshirt Modelleri ile Rahatlığın Dozunu Artır!

Sonuna kadar özgürlük savunucusu olan jogger pantolon modelleri ile gardırobun en vurdumduymazı oversize sweatshirt modellerini bir araya getirerek sokağın ritmine ayak uydurabilirsin. Cool ve asi tavrını desteklemek için zincirli jogger pantolon modellerine yönelebilir ya da kombininde denge sağlamak için jogger slim fit pantolon modelleri ile iş birliği yapabilirsin. Güçlü ve iddialı bir stil oluşturmak için sneaker’larından ya da postallarından yardım alarak kombinine son dokunuşları yapabilirsin. Kombinlerini renklendirerek soğuk kış havalarının kasvetine meydan okumak istersen sloganlı ya da baskılı kadın sweatshirt modelleri ile aranı sıkı tutabilirsin!

  • Katmanlı Görünümleri Stiline Dahil Et!

Onlar katmanlı görünümlerin başrolü, soğuk havaların panzehiri! Kışın kat kat giyinerek soğuk havalara meydan okumak senin de favorilerin arasındaysa kapüşonlu sweatshirtleri sezonun yükselen yıldızı kargo jogging fit pantolon modelleri ile bir araya getirebilirsin. Güçlü bir stil hamlesi yapmak istiyorsan düz paçalı jogger pantolon modelleri ile iş birliğine gidebilir, ev rahatlığını gittiğin her yere taşımak için kadın tişört çeşitleriyle sweatshirtlerini tek potada eriterek konfor alanının sınırlarını yeniden çizebilirsin. Kombinini tamamlamak için sneaker’larından ya da spor ayakkabılarından yardım alabilirsin.

  • Jogger Triko Pantolonlarla Takım Ruhunu Konuştur!

Soğuk havalar kendini iyice hissettirmeye başladı ancak bu konforundan ödün vereceğin anlamına gelmiyor! Ev sıcaklığıyla birlikte konforunu da yanında taşımana olanak sunan jogger triko pantolonlarla her şey mümkün! Sen de hem içini hem de bedenini sıcak tutacak jogger triko pantolon modellerini gardırobuna dahil ederek trend görünümler elde edebilirsin. Kombinini tamamlarken takım ruhunu konuşturmak için trikoları iş birliğine davet edebilirsin.

Sen de Dagi’nin yeni sezon kadın jogger pantolon modellerine göz atabilir, gardırobunun eksik parçasını tamamlayarak stiline mertebe atlatabilirsin. “Jogger pantolonlar ile kombinleyeceğiniz parçalar neler? Jogger pantolon modelleri nasıl kombinlenir?” sorularını senin için detaylandığımıza göre şimdi, jogger pantolona uygun beden tiplerini inceleyelim.

Jogger Pantolona Uygun Beden Tipleri


Sportif çizgilerden ilham alan jogger pantolonlar rahat yapısıyla her kadının ilgisini çekiyor desek pek de abartmış olmayız! Jogger pantolon modelleri esnek dokusu ile bilinirken kullanım aralığını da her beden tipi için aynı oranda geniş bir skalada sunuyor. Peki jogger pantolona uygun beden tipleri hangileridir?

İdeal vücut tipi olarak da bilinen kum saati vücut tipine sahipsen her giyim parçası gibi jogger pantolonlarda da şanslı olduğunu söyleyelim. Jogger slim fit pantolon modelleriyle bacaklarının ve kalçanın orantılı duruşunu ortaya çıkarabilir, pantolonunun iplerini sıkarak ince belinin kıvrımlarını ortaya çıkarabilirsin.

Dikdörtgen vücut tipinin güzel bacaklarıyla bilindiği bir gerçek! Eğer sen de bu vücut tipine sahipsen çok cepli jogger pantolon modellerini tercih edebilir, dikkatleri bacaklarında toplayarak kendini daha öz güvenli hissedebilirsin.

Sahip olduğun beden tipi elma vücut tipi ise bacaklarını daha hoş gösterecek olan bilek kısmı lastikli ve büzgülü jogger pantolon modellerini tercih edebilirsin. Yüksek bel jogger pantolonlar ile karın bölgendeki fazlalıkları saklayabilirsin.

Jogger pantolona uygun beden tipleri arasında sıra armut vücut tipinde! Armut vücut tipine sahipsen jogger pantolonları yüksek bel tercih ederek bakışları belinin inceliğinde toplayabilirsin. Bacak bölgesinde bollaşan jogger modelleriyle alt bedenin ve üst bedenin arasında proporsiyon yakalayarak göz alıcı görünümlere imza atabilirsin.