Her Kadının Sahip Olması Gereken İç Çamaşırları

Harika kıyafetlerinizin altında sizi özgürleştiren güç: İç çamaşırları! İç çamaşırları söz konusu olduğunda dolapların en önemli unsuru olarak karşımıza çıkıyor. Bu nedenle iyi tercihler yapabilmeniz için dolabınızda muhakkak olması gerekenleri oluşturduk.

Size kılavuz olacak muhteşem öneriler bu yazımızda!

Sütyen

Dolabımızın olmazsa olmazı sahip olmamız gereken iki sütyen çeşidi vardır. Bunlar basic ve dantelli sütyen modelleridir.

Basic sütyen: Belki de çekmecenizde bulunması gereken en önemli sütyen modelidir. Dolabınızda muhakkak bulunması gereken sütyen modelinin beyaz, ten ve siyah renklerinin olması gerekir. Kıyafetinize uygun rengi seçerek kombinlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. 

Dantelli sütyen: Güzel bir dantelli sütyenle iddialı ve muhteşem görünürsünüz. Aynı zamanda bluz, ceket veya v yakalı bir tişörtün altında tercih ederek feminen bir görüntü elde edebilirsiniz.

Külot

İç çamaşırı çekmecenizde muhakkak olması gereken üç külot modeli vardır. Bunlar slip, brazilian, string külot modelleridir.

Slip külot: Hepimizin dolabında olan günlük hayatınızda sıklıkla kullandığınız bir külot modelidir. Kalçaları saran bir kesime sahiptir. Bu külot modeli ile gün boyu kendinizi rahat ve özgür hissedersiniz. Bol ve rahat kesime sahip kıyafetlerinizin altında tercih edebilirsiniz.

String külot: Diğer külotlara göre farklı bir kesimi vardır. Kalçaları sarmaz ve şerit şeklindedir. Dar kıyafetleriniz altıda özgürce kullanabilmeniz için tasarlanmıştır. Özellikle gece kıyafetlerinizin altında tercih edebilirsiniz. Bu sayede kusursuz bir görünüm elde edersiniz.

Brazilian külot: Brazilian külotlar, string külotlara göre geniş bir kesimi vardır. Kesinlikle dolabınızda yeri alması gereken modellerden biridir. Sizi özgür hissettirecek bu tasarım günlük kullanım için mükemmel bir üründür. Yine bu külot modelini dar kıyafetleriniz altında rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Sizi rahatsız etmeyecek, görüntü olarak kıyafetlerinizin altında kusursuz duracaktır.

Korse

Güzel bir elbise giydiğinizde düz bir karın ve formda bir görünüm isteriz. Bu yüzden korseler, dolabımızda yer alması gereken en önemli parçalardan biridir. Vücudunuzu şekillendirir ve fit bir görünüm kazandırır. Kalem etekler, dar elbiseler ve pantolonların altında kullanacağınız korseler sizin için kurtarıcı olacaktır.

Atlet

Her mevsime uygun rahatlıkla giyebileceğiniz atlet modelleri dolabınızda kesinlikle olmalıdır. Transparan kıyafetlerin, bluzların veya kazakların altında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Birbirinden güzel modellerimizi keşfetmeniz için sizi Dagi.com.tr veya Dagi mağazalarında bekliyoruz!