PİJAMA PARTİLERİNİN EN ŞIK KADINI OLMAYA NE DERSİNİZ?

En yakın kız arkadaşlarınla bir arada olmak her zaman çok güzel! Üstelik bu buluşmalar evinde ve üzerinde en rahat kıyafetlerin varken bir başka! Pijama partilerindeki konforlu olduğu kadar şık ev giyim seçimlerinle ‘’pijamalarımla bile en stil sahibi benim’’ demenin haklı gururunu yaşayabilirsin!

Sen de mevsimlere ve stiline uyan seçimlerinle pijama partilerinin yıldızı olabilir, ev konforunu artırdığının giyim ürünleriyle eğlencenin dozunu ikiye katlayabilirsin. Katılacağın veya düzenlediğin parti bir dress code’a sahipse, pijama takımı modelleri ya da gecelik modelleri arasından ortama uygun seçimlerinle göz kamaştırabilirsin.

Dagi Blog olarak ‘’pijama partilerinin en şık kadını olmaya ne dersiniz?’’ konusunu yakın markaja alıp ‘’pijama partisinde ne yapılır?’’, ‘’pijama partilerine uygun gecelikler nelerdir?’’ ve ‘’stilinize uygun pijama modelleri nelerdir?’’ sorularını senin için detaylandırdık. Hazırsan, işte başlıyoruz!

Kadınların En Büyük Eğlencesi Pijama Partileri

Popülaritesini asla kaybetmeyen ve kadınlar için hem keyifli hem de nostaljik bir tınısı olan pijama partilerinde yapılacak birçok aktivite var desek pek de abartmış sayılmayız. Sen de iyi veya kötü hayatının her anında yanında olan kız arkadaşlarınla yapacağın etkinliklerle eğlenceli bir pijama partisi geçirebilir, keyifli anların tadını çıkararak bu güzel günü hafızana kazıyabilirsin. Peki pijama partisinde ne yapılır?

Son zamanların en çok konuşulan romantik komedi filmini izleyebilir veya ‘’klişeler bize göre değil’’ diyorsan sana ve kız arkadaşlarına hitap eden korku, gerilim veya bilim kurgu gibi diğer türleri radarına alabilirsin. Gecenin epey uzun olduğunu göz önünde bulundurursak Netflix’te trendlerden düşmeyen bir dizinin tüm bölümlerini tek oturuşta bitirmeye çalışarak maraton yapabilir, ‘’bu challenge’a varım’’ diyebilirsin!

Kız arkadaşlarınla tatlı bir rekabetin içine girme fikri hoşuna gidebilir. Pijama partilerinde yarışma heyecanına kapılmana imkan tanıyan kutu oyunlarına göz kırpabilir, ister şehir inşa etme oyunları ister yasaklı kelimeleri kullanmadan sana verilen sözcüğü anlatmaya çalıştığın oyunlar olsun, eğlencenin dozunu artıracağın bir oyun mutlaka var desek pek de abartmış sayılmayız. Unutmadan, son günlerin favorisi olan dava çözme oyunlarını da radarına alabilirsin!

“Pijama partisinde ne yapılır?” sorusuna geri dönersek, pijama partileri yemeksiz olmaz! Kız arkadaşlarınla en sevdiğin yemekleri yapmak üzere mutfağa girebilir, onlarla eğlenceli saatler yaşayabilirsin. Tabi ki hangi yemeği hazırlıyor olursan ol, onu tatlıyla taçlandırmayı da unutma! “Pijama partimi yemek yapmaktan daha eğlenceli aktivitelere ayırmayı düşünüyorum” diyorsan dışarıdan pizza veya hamburger söyleyebilir, kalori sayımını erteleyerek kendini yemeklerin huzur veren kollarına bırakabilirsin!

Pijama partisinde ne yapılır? sorusunun yanıtı yalnızca bunlarla sınırlı değil elbette! Kız arkadaşlarınla gardırobundaki tüm kıyafetleri ortaya çıkarabilir, kendi aranızda unutulmaz bir defile düzenleyebilirsin! Ne de olsa modanın kalbi evde yapılan bir pijama partisinde atamaz diye bir kural yok!

Sen de Dagi kadın pijama takımı koleksiyonunu hemen inceleyebilir, büyük beden pijama modellerine kadar uzanan geniş model aralığından kendine en uygun pijama takımını seçerek partideki aktivitelerini daha konforlu hale getirebilirsin!



Pijama Partilerinin Vazgeçilmezi Gecelikler!

 

Kadın ev giyiminin seksapeli en yüksek parçaları arasında ilk sıralarda gelen gecelik modellerini pijama partisi kombinlerine taşıyabilirsin. Feminen enerjini arşa çıkardığı gibi konfor alanını da genişleten gecelikler ile parti boyunca rahat hissedebilir, tarzına uygun modeller ile modunu yükseltebilirsin. Peki pijama partilerine uygun gecelikler nelerdir?

Birçok model alternatifi bulunan gecelikler arasından ihtiyacına ve tarzına uygun modele karar verebilirsin. Eğer seksi görünümleri kucaklamak istediğin bir pijama partisine katılıyorsan kırmızı, siyah, bordo renkli gecelik modellerini tercih edebilirsin. İpek ya da saten gibi parlak ve pürüzsüz kumaşlar ile kombinini daha iddialı bir hale getirebilir, parti boyu gecenin yıldızı sen olabilirsin.

Konfor senin için ilk sırada geliyorsa, penye gecelik modellerine yönelebilirsin. Esnek ve terletmeyen yapıya sahip bu gecelik modelleriyle hem şık hem de rahat hissetmenin keyfini çıkarabilirsin. Böylece parti bitiminde kendini huzurlu ve konforlu bir uykunun kollarına bırakabilirsin!

Pijama partilerine uygun gecelikler nelerdir? sorusunun yanıtı bunlarla bitmiyor! Geceliklerini kadın sabahlık modelleri ile kombinleyebilir, parti bitiminde uyandığın yeni günde şıklığın dozunu artırabilirsin. Kız arkadaşlarınla birlikte yaptığın sabah kahvaltısında kahveni yudumlarken kendini hem konforlu hem de göz alıcı hissetmenin keyfini yaşayabilirsin.

Sen de kendini Dagi kadın ev giyim koleksiyonunda yer alan özel parçalarla şımartabilir, pijama partilerinde rahatlığı ve şıklığı bir arada kucaklayabilirsin!


Stilinize Uygun Pijama Modelleri

 

Pijama partisinde en az yanında olan kız arkadaşların kadar mutlu anlarının başrolü olan biri daha var desek? Evet, pijama modellerinden bahsediyoruz! Partide dans ederken veya uzanıp film izlemenin keyfini yaşarken güzel anlarını daha konforlu kılan kadın pijama takımı modelleri ile gece boyu rahatça hareket edebilir, kaliteli bir uykuya merhaba diyebilirsin. Peki stilinize uygun pijama modelleri nelerdir?

Her tarza uygun birçok model alternatifi bulunan pijamaları partinde kullanmayı düşünüyorsan, seçenekler arasında kaybolmayı önlemek için mevsime uygun seçimler yapabilirsin. Kış aylarındaki bir pijama partisindeysen pamuklu pijama takımlarını tercih edebilirsin. Vücut ısını dengede tutmaya yardımcı pamuklu pijamalar ile terlemeler veya üşümelerin önüne geçebilir, onların nefes alan yapısıyla parti boyunca kendini daha konforlu hissedebilirsin. Partinin rahatlığını ikiye katlamak istiyorsan peluş pijama takımı modelleri ile yumuşak ve sıcacık tercihler yapabilirsin.

Yaz aylarındaki bir pijama partisinde ise nem tutmayan ve nefes alan kumaşlara yönelebilirsin. Vücudunla temas ettiğinde yok hissi yaratan saten ya da keten gibi hafif kumaşları tercih edebilirsin. Yazın bunaltıcı etkisini minimuma indiren şortlu pijama takımı, askılı pijama takımı ve şort pijama modellerine göz kırpabilirsin. Özellikle şortlu pijama takımı modelleri ile parti için uyumlu bir kombin yaratabilir, gece boyu tüm bakışları üzerinde toplayabilirsin.

Stilinize uygun pijama modelleri nelerdir? sorusunun yanıtı yalnızca mevsimlerle sınırlı değil! Sayısız alternatife sahip pijama takımı modelleri ile stiline hitap eden desenler arasından tercih yapabilirsin. Kült mertebesine ulaşmış klasik desenlerden yanaysan ekoseli, puantiyeli veya çizgili pijama takımlarına göz atabilirsin. “Pijama partisinde eğlenceli kişiliğimi yansıtmak istiyorum” diyorsan emoji veya çizgi film karakterlerinin olduğu baskılı kadın pijama takımı modellerini radarına alabilirsin. Farklı desenlerdeki kadın pijama üstü ve kadın pijama altı modellerini bir araya getirerek parti kombinini daha eğlenceli hale getirebilir, geceye marjinal stilinle damga vurabilirsin.

 

Sen de pijama partisinde giyeceğin eşsiz pijama veya geceliği bulmak için www.dagi.com.tr ‘yi hemen ziyaret edebilir, zevkli seçimlerinle ortama uygun nokta atışı tercihler yapabilirsin!