11 Kasım Dünya Bekarlar Günü: Kendine Hediye Almanın Günü

Dünya Bekarlar Günü ilk kez Çin'de 1990 yılında üniversite öğrencileri tarafından Sevgililer Günü’nün karşıtı olarak ortaya çıktı. Bekarların kendi günlerini kutlayabilmesi için özel bir gün olarak nitelendirildi. Bekarlar Günü ilk zamanlar "Bekar Erkekler Günü" diye de bilinir çünkü bu günü kutlayanların çoğu erkeklerden oluşmaktadır. Ama şimdilerde ise özellikle 2009 yılından bu yana herkese hitap eden alışveriş festivaline dönüştü.

Bekarlar Günü’nün 11/11 olarak belirlenmesinin sebebi ise tarihte dört yalnız 1'den oluşmasıdır. Bu nedenle Dünya Bekarlar Günü 11 Kasım tarihinde kutlanmaktadır. Aynı zamanda görünüşü nedeniyle “yalnız çubuklar tatili” diye de bilinmektedir. İnsanlar bu özel günü kutlarken birbiri için değil, kendisi için hediye almaktadır.

Bu çılgın alışveriş gününde, kendi ayaklarınız üzerinde durmayı kutlarken, kendinize nasıl hediyeler almanız gerektiğini gelin hep birlikte inceleyelim.

Konforu ve Şıklığı Bir Arada Sunan İç Giyim Ürünleri

 

Hediye demişken ilk tercihiniz kesinlikle iç giyim ürünlerinden yana olmalı. Gardırobunuzdaki iç giyim ürünlerinde değişikliğe gitmenin tam zamanı. Danteller, soft renkler ve şık detaylarıyla bu sezon karşımıza çıkan iç giyim ürünleri kalbinizi çalacak. Ayrıca iç giyim ürünlerinin farklı renk ve desenlerini tercih ederek kendi favori takımınızı oluşturabilirsiniz. Dagi’nin iç giyim koleksiyonu, farklı dokularıyla birçok alternatifi bir arada bulunduruyor, incelemenizi öneririz.

Yumuşacık Dokuya Sahip Ev ve Uyku Ürünleri

Kendinize alacağınız en güzel hediye, tüm günün yorgunluğunu üzerinizden atacak, eve geldiğinizde sizi saracak yumuşacık pijamalar… Dagi’nin konforlu ve ürün çeşitliliğiyle de her zevke hitap edecek pijama takımları kalbinizi fethedecek.

İşlevsel Parçaların Temsilcisi Rahat Giyim Ürünleri

Rahat giyim ürünleriyle hem evde hem de sokakta stilinize farklı bir hava katabilirsiniz. Sweatshirt’ler, rahat eşofmanlar, elbiseler, şortlar, tişörtler ve kapriler bunlardan sadece bazıları… Bütün haftanın yorgunluğunu rahat kıyafetleriyle çıkartmak isteyenler için güzel bir tercih olacaktır. Dagi’nin trendlerini takip edip sezonunun öne çıkan ürünlerini mutlaka incelemelisiniz.

Stilinizin Vazgeçilmez Tamamlayıcısı Çantalar

Sizin için önereceğimiz diğer hediye seçeneği ise çantalar… Kombinlerinizin tamamlayıcı parçalarından olan çantalar vazgeçilmezlerinizden olacak. Her sezon farklı modellerle karşımıza çıkan çanta modelleri eşyalarınızı taşımada kolaylık sağlayacak. Dagi’nin fonksiyonel özelliklere sahip çanta modellerinden birini tercih edip, kendinizi mutlu edebilirsiniz.

Dagi, Bekarlar Günü’nde sizi mutlu edecek çoraplar, terlikler, battaniyeler gibi bir çok ürün alternatifi sizlerin beğenisine sunuyor. Birbirinden güzel ürünleri tercih ederek kendinizi şımartabilirsiniz. Dagi mağazaları ve dagi.com.tr’yi ziyaret etmeyi unutmayın.