YAZA ÇİZGİ ÇEKEN MAVİLER: DENİZ ETKİSİ

Her gardıropta bulunması gereken bazı joker parçalar vardır ki; onlarsız kombinler hep bir eksik sayılır. Basic tişörtler, beyaz şortlar, bol paça pantolonlar ve rotasını evlerden sokaklara çeviren pijamalar… Tüm bunların yanına, yaza çizgi çekerek deniz etkisinin dozunu artıran mavileri de ekleyelim!

Sen de yaza çizgi çeken mavilerin rüstik detaylarla birleştiği, Akdeniz’in mavi sularından ilhamla tasarlanan; yeşilin ve turuncunun hâkimiyet kurduğu, zeytin ağaçlarının, deniz kabuklarının istiridye ve midye desenleri ile iş birliği yaptığı yeni koleksiyonumuzda yer alan parçaları kombinlerine dâhil ederek stiline sıcak dokunuşlar yapabilirsin.

İÇ GİYİMDE MARİN ETKİSİ

Sokak modasının zamansızlığa oynayan parçası haline dönüşen bralet modelleri de deniz etkisine yenik düşüyor desek pek de abartmış sayılmayız! Hem evde hem de sokakta hareket kabiliyetini artırırken daha feminen görünümler yakalamana yardımcı olan iç giyim modelleri ile sen de stil manifestonu güncelleyerek yaza damganı vurabilirsin.

İstiridye ve midye formlarından ilham alan bralet ve sütyen modellerini tek başlarına kullanarak cesaretin dozunu artırabilirsin. Gardırobundaki eksik parçaları tamamlamak için sen yeni koleksiyonumuza hemen göz at!

İstiridye ve midye formlarının denim efektli dantel kullanılarak tasarlandığı sütyen modellerini kötü gün dostu jean’lerin ya da şortlarınla bir araya getirerek daha çekici bir görünüm elde edebilirsin. Eğer belin inceyse, yüksek belli pijama pantolonları ya da şortları tercih ederek belinin inceliğine vurgu yapabilirsin. Sezonun bir diğer yükselen yıldızı çizgili İspanyol paça pijama pantolonlarla bralet modellerini bir araya getirerek mükemmel bir uyum yakalayabilirsin.

Yaz sıcaklarının bunaltıcı etkisinden kurtulup mışıl mışıl uyumak istiyorsan, sahil kenarı esintileri taşıyan ve rüstik detaylarıyla ihtişamını koruyan gecelik modelleri ile aranı sıkı tutabilirsin.

Eğer retro bir hava peşindeysen materyal tercihini kotlardan yana kullanarak stiline güncel dokunuşlar yapmak senin için de harika bir fikir olabilir. Şal desenli yüksel bel şortlarını romantik braletlerinle kombinleyerek mavinin her tonunu üzerinde taşıyabilirsin. Kombinine feminen dokunuşlar yapmak istiyorsan hasır terliklerin ve sandaletlerinden yardım alarak rotanı plaja çevirebilirsin. Burada en önemli konuysa bacak boyun! Şort uzunluğu ile bacak boyu orantına dikkat!

 

KADIN PİJAMA TAKIMLARINDA MARİN RÜZGARI

Her yaza zamansızlığıyla imzasını atan çizgili kıyafetler dış giyim modellerini etkisi altına aldığı gibi ev giyim modelleri üzerinde de hakimiyet kuruyor. Sen de Akdeniz’in mavi sularından ilham alan parçaları stiline dahil etmek istiyorsan, koleksiyonumuzda yer alan çizgili pijamaları radarına alabilirsin. Peki kadın pijama takımlarında deniz etkisi nasıl yaratılır? İşte senin için hazırladığımız 5 kombin önerisi!

 

1.BİR YAZ RÜYASI: DESENLİ PİJAMA PANTOLONLAR ve BASIC T-SHIRTLER

Trend alarmı veren desenli pijama pantolonlar, kendine koyduğu kuralları ihlal ederek sokaklara, oradan da plajlara taşıyor desek yeridir! Sen de alıştığın ev rahatlığını gittiğin her yere taşıyabilmene imkân tanıyan bu kilit parçalar ile konfor alanının sınırlarını yeniden çizerek bir yaz rüyası yaşayabilirsin. Sıfır yaka ya da V yaka beyaz tişört modellerini mavinin her tonunun yakıştığı bol paça desenli pijama pantolon modelleri ile birleştirerek güçlü bir stil hamlesi yapabilirsin.

“Yaz aylarında stil sahibi olurken konforu elden bırakmam” diyorsan bu ikili tam senlik!

2. OLMAZSA OLMAZ BEYAZ: DESENLİ PİJAMA GÖMLEK ve BEYAZ ŞORT BİRLİKTELİĞİ

Trend alarmı veren desenli pijama gömlekler, yeni sezonun kuşkusuz joker parçası! Hem evde hem de sokakta seni yalnız bırakmaya niyeti olmayan çok yönlü bu parçaları bu yaz yükselişe geçen klasik beyaz jean şortlarla birleştirerek çarpıcı görünümler elde edebilirsin. Zahmetsiz ve şık bir silüet için hasır şapkalarından ve parmak arası terliklerinden yardım alabilirsin.

Cool stilini şehre uyarlamak istersen düz ayakkabılar veya açık topuklu sandaletlerle ofisin yolunu tutabilirsin. Seçin senin!

3.ONA HER DAİM YER VAR: BLAZER CEKETLER ile ZAHMETSİZ ŞIKLIK

Seksapelin dozunu artıran bralet ve sütyenlerle, doğasında maskülen tavrı barındıran blazer ceketleri bir araya getirerek zıt kutuplar arasında mükemmel bir denge kurabilirsin. Uyumlu görünümünden ödün vermek istemiyorsan, kombinini koleksiyonumuzda yer alan desenli ya da düz pijama pantolon modelleriyle tamamlayarak stil hanene artı puan yazdırabilirsin. Seni gündüzden geceye taşıyacak kombinler peşindeysen, topuklu ayakkabılarını bu oyuna dahil ederek çıtayı yükseltebilirsin.

4.OYUN ALANINI GENİŞLETEN DESENLER: ÇİZGİLİ ve DESENLİ PİJAMA ALTLARI

Çizgili kıyafetler ile zamansız görünümler elde ederken, marin stilini mavi, yeşil ve turuncunun tonlarıyla bir araya getirerek renklendirebilirsin. Eğlenceli istiridye ve midye desenlerinin yer aldığı pijama takımlarını gardırobuna dâhil ederek kendini Portofino kıyılarında geziniyormuş gibi hissedebilirsin. Ev konforunu sokaklara taşıyabileceğin çizgili pijama altı modellerini ile kolsuz atletlerle kombinleyerek oyun alanını genişletebilirsin.

5.TAKIMINI SEÇ: İSTER DUBLE ÇİZGİLİ İSTER DUBLE DESENLİ

Deniz etkisi yüksek çizgili ya da desenli pijama gömlek modelleri ve aynı desene sahip şort modeli bir araya getirerek stil katsayını artırabilirsin. Cool tavrını desteklemek için parmak arası terliklerini ve güneş gözlüklerini iş birliğine davet edebilirsin. Özellikle beyaz ve mavinin kontrast etkisini günlük kombinlerine taşıyarak sokak stilinle göz kamaştırabilirsin. Çizgili ve ekoseli desenler yerine güçlü bir alternatif arıyorsan, şal desenli pijama takımları ile mükemmel uyum yakalayabilirsin.

Cool bir tavır, şık bir silüet ve yüksek doz konfor için koleksiyonumuza göz atabilir, deniz etkisini bir yaz değil her yaz yaşayabilirsin.

ERKEK PİJAMA TAKIMLARINI HAREKETLENDİREN ÇİZGİLER

Enine ya da boyuna, kısa ya da uzun şekilleriyle moda trendleri arasında hiçbir zaman yerini kaybetmeyen çizgiler, dış giyim kadar ev giyim ürünlerinde de kendini gösterebilecek kadar iddialı! Sen de çabasız şıklık peşindeysen erkek pijama takımlarını hareketlendirmenin vakti gelmiş demektir! Peki erkek pijama takımlarında deniz etkisi nasıl yaratılır?

1.DENGELİ FLÖRT: ŞAL DESENLİ PİJAMA ve BASIC T-SHİRT

Yazın bunaltıcı sıcaklarında tarzına yenilik katmak istiyorsan, bu ikili tam senlik! Kendi sınırlarını aşan ve oldukça da şaşırtan tavrıyla kendine yeni bir alan açan pijamaların stil katsayısını artırmak için şal desenlerden yardım aldığını söyleyelim. Ev rahatlığını sokaklara taşımak için şal desenli erkek pijama takımı modelleri ile flört edebilir, imajını tazeleyerek stiline güncel dokunuşlar yapabilirsin. Şal desenli pijamalar ile perspektifini genişletmeye hazırsan, basic tişörtlerini bu stil oyununa dahil ederek ilk adımı atabilirsin.

2.KAZANDIRAN TAKIM OYUNU: DESENLİ GÖMLEK ve ŞORTLAR

Basic’lerin yeri her zaman ayrı ancak bazı günler takım oyunu oynamak seni olduğundan daha güçlü hissettirebilir. Sen de trend desenlerin yer aldığı gömlek ve şort modellerini tek potada eritebilir, sezonun parlayan iki yıldızı ile takım oyunu oynayabilirsin.

Takım giyinmek senin tarzın değilse, şal desenli şortunu basic tişört modelleri ile bir araya getirerek kombininde dengeyi yakalayabilirsin. Şort yerine şal desenli pantolonlara yönelerek serin yaz akşamlarında ideal vücut ısını koruyabilir, kombinini tamamlamak için lacivert ya da mavi tişört modelleri ile iş birliği yapabilirsin.

2.ROLÜNÜN HAKKINI VEREN ZAMANSIZ EKOSELER

Onları her mevsim her formda görmek mümkün, elbette pijamalarda… Ancak rolünün hakkını veren ekoseler pijama formuyla sokağa sirayet ettiğinde konforu da beraberinde getiriyor desek çok da abartmış sayılmayız! İster evde istersen de sokakta kullanabileceğin mavi, lacivert ve beyazın birbiri ile mükemmel uyumu yakaladığı pijama altı, gömlek pijama modelleri, şortlar ve erkek tişört çeşitleri ile sen de konforlu ve şık silüetler elde edebilirsin.

4.ÇİZGİNİ BELLİ ET: İSTER EVDE İSTER SOKAKTA!

Erkek pijama modelleri arasında en az kareli pijama modelleri kadar popüler olan ve tam anlamıyla deniz etkisi teması ile bütünleşen bir parça daha var! O da çizgili pijama takımları mı dersin? Evet evet, tam olarak onlardan bahsediyoruz. Cool imajını ev giyiminde de sürdürmek istersen çizgili takımları hem ev hem de sokak stiline dâhil ederek güçlerinizi birleştirebilirsin.

Pijama gömleklerinin içinde kullanacağın beyaz tişört modelleri ile hareket alanını genişletirken, çizgili pijama pantolonunla konfor alanını ikiye katlayabilirsin. Çizgi üstü kombinlerine son dokunuşu yapmak için sneaker’larını ya da spor ayakkabılarını stiline adapte edebilirsin. Daha snob görünümler için fitilli çorapları, şapkanı ve güneş gözlüğünü iş birliğine davet ederek güç gösterisi yapabilirsin.

Sen de pijama takımlarını hareketlendirmek istiyorsan, mavi, lacivert ve beyazın birbiri ile dans ettiği koleksiyonumuzda yer alan parçalara hemen göz atabilir; alışılmışın dışında kombinlerle stil hanene artı puan yazdırabilirsin.