UYKUYA HAZIRLIK EVRESİNDE ÇOCUKLARINIZI HEYECANLANDIRACAK PİJAMALAR

Her yaş için birçok alternatifi bulunan pijamaların hem sağlığımız hem de uyku kalitemiz üzerinde etkisi büyük! Henüz gelişim çağında olan çocuklar içinse uyku düzeni hayati önem taşıyor. Özellikle bu dönemde yatağa gitmek istemeyen ve bu konuda ısrarcı olan çocuklarınsa uyku kalitesi bozuluyor. Sen de çocuğun için uykuya hazırlık evresini tam anlamıyla bir şölene dönüştürmek istiyorsan onları heyecanlandıracak çocuk pijama takımı modelleri ile aranı sıkı tutabilirsin.

Dagi Blog olarak “uykuya hazırlık evresinde çocuklarınızı heyecanlandıracak pijamalar” konusunu senin için yakın markaja aldık. Eğer sen de çocuklarının uyku rutinini büyük bir mutluluğa dönüştürmek istiyorsan, bu yazı tam senlik! İşte başlıyoruz!

Oyuncakları Kadar Eğlenceli Pijamalar

Uykuya hazırlık evresinde, her ebeveyni zorlayan anların yaşandığı bir gerçek! Ancak “biz yetişkinleri nasıl ikna eden sihirli sözcükler varsa, çocukların da kalbine giden ve onları istediğin şekilde yönlendirebileceğin bazı güçlerin var!” desek, çok da abartmış sayılmayız. Üstelik bu güçlerin uykuya davetiye çıkardığını ekleyerek merakını arşa çıkartalım. Evet evet, en az oyuncakları kadar eğlenceli pijamalardan bahsediyoruz.

Birçok renk ve desen alternatifi bulunan pijamalar arasından sen de çocuğunun kişisel zevklerini ön planda tutarak seçimlerine yön verebilir, ona severek giyebileceği pijama takımları alarak uykuya geçiş sürelerini kısaltabilirsin. Kız çocukları için kendilerini içinde prenses gibi hissettikleri pembe, mor, lila pijama takımlarına yönelebilirsin. Ancak yine de pijama seçimi konusunda son kararı çocuğun kendisine bırakarak ona özgürlük alanı yaratabilirsin.

Çocuğunun pijama takımlarının en az onlar kadar hareketli olmasını istiyorsan, çizgili, ekoseli ve puantiyeli modellere göz kırpabilirsin. En az oyuncakları kadar eğlenceli pijamalar peşindeysen, kalpli ve balon desenli pijamalarla birlikte son yıllarda popüler olan emoji desenlere sahip pijama takımlarını radarına alabilirsin. Çocuğunun pijamalarını kişiselleştirmek istiyorsan, harflerin ya da eğlenceli mottoları basılı olduğu pijama takımlarını tercih edebilirsin.

Baskılı pijamaların çocukların üzerinde olumlu bir etki bıraktığını ve enerjilerini yükselttiğini söyleyebiliriz. Cazibesi yüksek bu parçaları çocuğunun da favorisi olduğundan, bu durumu avantaja çevirerek her gece mışıl mışıl uyumasını sağlayabilirsin.

Eğer çocuğunun en sevdiği çizgi film kahramanları arasında Disney karakterlerinden Snoopy, Tweety ya da Minnie Mouse bulunuyorsa, Dagi’nin Disney koleksiyonunda yer alan eğlenceli pijama takımları ile aranı sıkı tutabilirsin. Çocuğun Harry Potter hayranıysa, bu sihirli dünyanın kahramanlarının yer aldığı baskılı erkek çocuk pijama takımı ve erkek bebek pijama takımı modellerini çocuğunun gardırobuna dahil ederek gece uykularının cazibesini artırabilirsin.

Çocuklarınız İçin Yumuşacık Sabahlıklar

İple çektiğimiz uykuları keyfe dönüştüren pijama takımları ve kız çocuk gecelik modelleri varsa, sabah kahvaltılarını ve hafta sonlarını hiç bitmeyecekmiş gibi yaşatan yumuşacık sabahlıklar da var! Renkli ve eğlenceli desenleriyle çocuğunun modunu yükselten parçaları aynı zamanda vücut ısısını korumak için kullanarak olası hastalıkların önüne geçebilirsin.

Hem kız çocukları hem de erkek çocukları için tasarlanan yumuşak dokulu sabahlıkları, pijamalarının ve geceliklerinin üzerine giydirerek ev kombinlerini renklendirebilirsin. Panço ya da bornoz gibi onlarca farklı formda üretilen sabahlık modellerini, bahçede ya da balkonda ailecek yapacağın kahvaltılarda giydirerek çocuğunun üşümesini engelleyebilirsin.

Özellikle kapüşon kısmında eğlenceli hayvan desenlerinin kullanıldığı modelleri seçerek, çocuğunun sabahlara daha mutlu uyanmasını sağlayabilirsin. Eğer çocuğun sabahları yataktan çıkmakta zorlanıyorsa, onun giydiği eğlenceli pijamaların üzerine modunu daha da yükseltecek sabahlıkları ekleyerek güne harika bir başlangıç yaptırabilirsin.

Pijama takımlarıyla iş birliğine davet edebileceğin sabahlık modelleri ile çocuğunun uyku kombinlerini çeşitlendirebilir, uyumadan önce ya da uyandıktan sonra giyeceklerini seçmesine imkan tanıyabilirsin.

Sen de Dagi kız çocuk sabahlık ve erkek çocuk sabahlık modelleri arasından çocuğunun neşesini yerine getirecek modelleri keşfedebilir, onların gece ve gündüz rutinlerini koca bir mutluluğa dönüştürebilirsin. Seçim senin!

Lisanslı Pijamalarla Mutlu Uykular

Çocuğunu geceleri yatağa götürmekte zorlanıyor, hatta bu sebeple sen de gecelerce uykusuz kalıyor olabilirsin. Ancak çocuğunun en çok uykuya ihtiyaç duyduğu bu gelişim döneminde, onları uykuya koşarak götürmenin başka bir formülü var desek çok da abartmış sayılmayız! Çocuğunun neşesini yerine getirecek çocuk pijama takımı modelleri arasından sen de çocuğunun ilgi alanlarına girecek lisanslı pijama modellerine yönelebilir, uyku saati geldiğinde onu rahatlıkla yatak odasına götürebilirsin.

Çocuğunun hangi karakterleri sevdiğinden emin değilsen ya da karar veremiyorsan, çocuk pijama takımı seçimini çocuğuna bırakarak onun kararlarına saygı duyabilirsin. Eğer çocuğun, Harry Potter serisini ezbere biliyor ve her tatilde sıkılmadan sihirli dünyalara yolculuk yapıyorsa, onu Dagi kız çocuk pijama ve Dagi erkek çocuk pijama koleksiyonunda yer alan Harry Potter baskılı pijama takımları ile şımartabilirsin.

Herkesin bir kahramanı vardır. Eğer çocuğununki de Superman ya da Batman ise, onları mutlu edecek pijama takımlarını buldun demektir! Çocuğunun favori çizgi kahramanlarının yer aldığı pijama takımlarını tercih ederek, onların tüm dünyayı kötülüklerden koruyan süper kahramanlar gibi güçlü hissetmesini sağlayabilirsin. Özellikle erkek çocukların gözdesi olan bu parçaları, çocuğunun pijama çekmecesine dahil ederek kendilerini daha mutlu hissedecekleri kombinler yaratabilirsin.

Lisanslı pijamalar elbette bunlarla sınırlı değil! Eğer çocuğunun favori çizgi film kahramanları arasında Snoopy ya da Minnie Mouse bulunuyorsa Dagi’nin Disney koleksiyonuna göz atabilir, onun severek giyeceği lisanslı pijama takımlarını seçebilirsin.

Farklı renk seçenekleri ve eğlenceli baskılarıyla öne çıkan lisanslı ürünler ile sen de çocuğunun uyku rutinini daha keyifli hale getirirken, yatağa daha hızlı girmesini sağlayabilirsin.