İçinden Geldiği Gibi Yaşa: Sıcak Yaz Günleri İçin Kombin Önerileri

Evde geçirdiğimiz zamanlara inat, doğanın pozitif enerjisini üzerimize çekmenin, anın tadını çıkarmanın ve içinden geldiği gibi yaşamanın tam zamanı! Tüm dünyayı sarsan Covid-19’un ağır etkilerini geride bıraktığımıza göre kendine, özgürlüğüne ve motivasyonuna odaklanmaya ne dersin?  Hepsine “evet ama nasıl?” dediğini duyar gibiyiz. Sorunu hemen yanıtlayalım.

Mesela, evlere kapandığın dönemlerin acısını çıkarmak için sevdiklerinle harika bir tatil planı yapabilir, doğayla iç içe daha fazla zaman geçirebilirsin. Günübirlik yolculuklara çıkarak kendini yenileyebilir, daha önce deneyimlemediğin lezzetlerle kısa tatilini keyifli hale getirebilirsin. Pandemi döneminde çok hareketsiz kaldığını ve formunu kaybettiğini düşünüyorsan, spora başlayarak kendini ödüllendirebilirsin.

Bununla birlikte renklerin üzerindeki etkisini de göz önünde bulundurarak kombinlerine dahil ettiğin parçaların da modunu yükseltmesine izin verebilirsin. İçinden geldiği gibi yaşamana, kendini daha iyi ifade etmene yardımcı olacak sıcak yaz günleri için kombin önerileri ile rahatlığın dozunu iki katına çıkarabilirsin.

Rotanda özgürlük, kalbinde güneş ışığı varsa sen de bu yazı hiç bitmeyecekmiş gibi yaşayarak sevdiklerinle unutulmayacak anılar biriktirebilirsin.

Dagi Blog olarak rehber niteliği taşıyan “sıcak yaz günleri için kombin önerileri” yazımız ile sen de kendini yeniden keşfe çıkabilir, cool tavrını ortaya koyarak tüm meraklı bakışları üzerinde toplayabilirsin.  İşte hazırsan başlıyoruz!

Bu Yazın Tadını En Çok Sen Çıkar: Plajın Olmazsa Olmazları!

Bütün yıl durmadan çalıştım ve çok yoruldum diyorsan o zaman bu yazın tadını en çok sen çıkar! Yoğun şehir hayatına bir ara vermek ve cool tavrını korumak için gardırobuna dahil edebileceğin parçaları Dagi’nin yaz koleksiyonunda senin için bir araya getirdik. Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonunda yer alan parçalarla tatil bavulun hazır! Peki plajın olmazsa olmazları neler?

Modunu yükseltecek renkli bikini ve mayolar, plaj havluları ve terlikler ile trend kombinler yaparak bu yaza damganı vurabilirsin. Hem plajda hem de sahilde istediğin gibi kullanabileceğin fonksiyonel parçaları içinden geldiği gibi kullanarak kombin seçeneklerini artırabilirsin. Seksapeli yüksek mayokinilerle plajın ısısını yükseltirken, mix & match koleksiyonu ile güneşin tadını çıkarabilirsin. Bikini ve mayolarını, onlarla uyumlu terlik, şapka, çanta gibi aksesuarlarla kombinleyerek iddialı tavrını ortaya koyabilirsin. Adrenalini yüksek bir yaz için seni asla yarı yolda bırakmayacak bikini üstü, tayt ve mayolarla dalgalara meydan okuyabilirsin. Tatil bavulunun eksiklerini tamamlamak için Dagi kadın plaj koleksiyonuna hemen göz atabilirsin.

Dagi erkek plaj koleksiyonunda yer alan renkli ve desenli deniz şortları ile en az onlar kadar eğlenceli gömlek modellerini bir araya getirerek bu yazı unutulmaz kılabilirsin. Keten karışımlı gömlek ve pantolon setleri ile yaz sıcaklarına meydan okuyarak stil hanene artı puan yazdırabilirsin. İster plajda istersen de günlük kombinlerinde kullanabileceğin gömlek ve şortlarını terlik ve şapkalarla bir araya getirerek plaj stilini güçlendirebilirsin.

Sen de bu yazı hiç bitmeyecekmiş gibi yaşamak için tatilin favori ve trend parçalarını tek bavulda toplayabilirsin.

 

Nerede Olursan Ol, Formda Kal: Spor Yaparken İhtiyacın Olan Parçalar

Daha dinamik ve daha enerjik bir sen için konfor alanını terk etme zamanı gelmedi mi?  Bizce geldi! Eğer spor yaparken seni motive etmenin ve cesaretlendirmenin yanında hareketlerine uyum sağlayabilen esnek parçalar arıyorsan, onları buldun! “Ladies first!” diyerek radarımızı kadın spor giyiminde trend parçalara çevirelim.

Tatilde dahi yanında götürebileceğin sporcu sütyeni, nam-ı diğer braletler, yazın vazgeçilmezi kalça toparlayıcı biker tayt modelleri, üzerinde nem tutmayan, çabuk kuruyan ve neredeyse yokmuş hissiyatı veren tişörtler Dagi kadın spor giyim koleksiyonunda ve 2022 yılının sezon trendleri arasında üst sıralarda yerini alıyor.

Gelelim, erkek spor giyim koleksiyonun trend parçalarına…  Erkek spor giyimin vazgeçilmezi ter tutmayan tişört modelleri, her hareketine uyum sağlayan hafif şortlar, sokak modasıyla da uyumlu eşofman modelleri ve özgürlüğünü destekleyen atlet çeşitleri yeni sezonun en gözde parçaları…

Sen de yeni başlangıçlara imza atıp daha sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak için seninle birlikte hareket eden “Active Spor Giyim” koleksiyonuna göz atarak cool tavrını destekleyebilirsin. Şimdi, kendini yeniden keşfe çıkma zamanı!

Yaşadığın her anın tadını çıkar diye, Dagi; bisiklete binerken de, denize girerken de seninle…
Hikayenin eksik parçasını şimdi tamamla, bu yazı hiç bitmeyecekmiş gibi yaşa!

Kısacası içinden geldiği gibi yaşa!

Sen yine çık yollara, sevdiklerini de al yanına… Sadece tadını çıkar bu yazın, anı yaşa… Hiç bitmeyecekmiş gibi mesela… Enerjini yerine getirecek şarkılar açık olsun fonda…
İçini ısıtacak güneş, sonsuzluğa açılan mavilikler, uzanacağın kumsal en güzel rota…
Bir bavul hazırla, içine umutlarını da koymayı unutma! Sevdiklerinle birlikte sonuna kadar eğlen, dans et özgürce; bu yazı hiç bitmeyecekmiş gibi yaşa…

Tatilde ihtiyacın olan her parça dagi.com.tr ve mağazalarımızda…

Dagi Blog ekibi olarak “sıcak yaz günleri için kombin önerileri” yazımızı senin için radarımıza aldık. Yazın adımlarını özgürleştirecek yeni katmanlar için Dagi’nin yeni koleksiyonuna göz atabilirsin. Şimdiden hepinize iyi tatiller diliyoruz!