Spor Şıklığın Vazgeçilmezi Taytlar

“Ev konforunu sokağa taşımak hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı!” demek istiyorsan, çok yönlülüğü ve kolay adaptasyonu ile öne çıkan taytlarla tanışma vaktin gelmiş demektir! Her stile ve beden tipine rahatlıkla uyum sağlayan esnek dokulu kadın tayt modelleri ile sen de ev konforunu sokağa taşıyarak cool tavrını ortaya koyabilirsin. Kendi stil manifestonu baştan yazmak için eforsuz kombinler yapabilir, favori renklerini tek potada eriterek modunu yükseltebilirsin.

Konfor alanını ikiye katlayan ve seninle tek vücut olmayı başaran bu poker yüzlü parçayla sen de mevsimlere meydan okuyarak stil ikonuna dönüşebilirsin. Her moduna uyum sağlayabilecek kadar kabiliyetli bu parça ile ister spor istersen de şık kombinler yaparak tüm meraklı bakışları üzerinde toplayabilirsin. Adımlarına özgürlük kazandıracak tayt modelleri ile hem hafta sonu arkadaş buluşmalarında hem de spor yaparken kullanabileceğin kombinler yaparak sporcu sütyeni ya da kadın spor sweatshirt modellerini bu stil oyununa dahil edebilirsin.

Sonuna kadar özgürlük savunucusu olan tayt modelleri ile sen de cool ve şık kombinler yaparak sokağın ritmine ayak uydurabilirsin. Dagi Blog olarak “spor şıklığın vazgeçilmezi taytlar ile nasıl kombin yapılır?, güvenli ve zarif tayt modelleri nelerdir?” konularını senin için masaya yatırdık! Hazırsan, işte başlıyoruz!

 

Güvenli ve Zarif Tayt Modelleri

Günün her saatine uygun şekilde kombinlerine dahil edebileceğin güvenli ve zarif tayt modelleri nelerdir? diye soruyor olabilirsin.

Seni ne giyeceğim derdinden kurtarırken, çabasız şıklık elde etmene yardımcı olacak tayt modelleri arasından gideceğin yere ve tarzına en uygun olanı tercih ederek zevkli seçimlerini ortaya koyabilirsin. Pandemiden beri önlenemez yükselişini sürdüren biker tayt yani nam-diğer bisikletçi taytı modellerini gardırobuna dahil ederek yaratıcılığını konuşturabilirsin. Söz konusu biker tayt modelleri olunca, alışılmışın dışında görünümler elde ederek sokak modasına yön verebilir, cool kombinlerinle göz kamaştırabilirsin.

Zarif tayt modelleri arasında üst sıralarda yerini alan bisikletçi taytı ile mevsimlere meydan okuyan sweatshirt modellerini bir araya getirerek çabasız şıklık elde edebilirsin. Kombinini tamamlamak için sokak stilinin fenomeni fitilli çoraplardan ve sneaker’larından yardım alabilirsin. Hareket alanını tam anlamıyla genişletmek ve umursamaz tavrına vurgu yapmak için oversize sweatshirtlerini iş birliğine davet edebilirsin.

Ancak biker tayt modelleri ile yapabileceklerin bunlarla sınırlı değil! Alışılmışın dışında kombinler peşindeysen ve kuralları yıkmayı seviyorsan, bralet modelleri ile blazer ceketlerini bu stil oyununa dahil ederek girdiğin her ortamın ısısını yükseltebilirsin. Kombinini tamamlamak için minimal çantalardan, sneakerlarından ya da Oxford ayakkabılarından yardım alabilirsin.

Güvenli ve zarif tayt modelleri nelerdir? sorusuna geri dönersek, eğer fazlalıkların varsa ve bunları saklamak istiyorsan seni bir beden ince gösterecek korse tayt modelleri ile aranı sıkı tutabilirsin. Korse tayt modelleri, bel ve basen bölgeni toparlayıcı özelliğiyle kamufle edeceğinden, istenmeyen görüntülerin önüne geçerek öz güvenli duruşunu perçinleyebilirsin. Toparlayıcı tayt modelleri ile sweatshirt modellerini kombinleyerek hem sporda hem de sokakta kendini güvende hissedebilirsin.

Eğer düzenli olarak spor yapıyorsan ya da spora yeni başlayacaksan sporcu taytı modelleri ile aranı sıkı tutabilirsin. Spordaki performansını artırabilecek kadar güçlü sporcu taytı modelleri ile sporcu sütyeni modellerini bir araya getirerek spor salonunun yollarını arşınlayabilirsin. Kapalı alanlar sana göre değilse, dışarıda yürüyerek ya da koşarak kendini daha zinde hissedebilirsin. Eğer bel ve karın bölgendeki fazlalıklardan şikayetçiysen yüksek bel tayt modelleri için gardırobunda yer açabilirsin.

Gideceğiniz Yere Uygun Tayt Seçenekleri

Yaratıcılığını ön plana çıkarırken, seninle birlikte hareket etmeyi seven tayt modelleri ile moduna ve gideceğin yere uygun kombinler yapman elbette mümkün! Hatta onlarla özel davetlere dahi katılabileceğini söylesek çok da abartmış sayılmayız. Gideceğin yere uygun kombin yaparak sen de ister spor istersen de şık görünümler elde ederek stiline sınıf atlatabilirsin. Peki gideceğiniz yere uygun tayt seçenekleri nelerdir?

 

  • Spor Salonları
    Eğer spor yapmaya yeni başlayacaksan ya da tam bir spor bağımlısıysan kadın spor şort modelleri yerine alternatif olabilecek sporcu taytları ve biker tayt modelleri senin için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Sporcu tayt modellerini kendi içinde kısa, diz altı ve uzun tayt modelleri olarak boylarına göre sınıflandırabiliriz. Sporcu taytlarının aynı zamanda normal bel ve yüksek bel tayt modelleri olarak da kendi aralarında kategorilere ayrıldığını belirtelim. Sen de vücut tipine en uygun sporcu taytı modelini seçerek ister evde istersen de spor salonunda gün içinde aktif kaldığın süreyi artırabilirsin. Özellikle karnında ve basenlerinde fazlalıklar varsa bunları kamufle etmek için yüksek bel tayt modellerine yönelebilirsin.
  • Gece Davetleri
    Ee, peki taytları yalnızca spor yaparken mi kullanabiliyoruz? dediğini duyar gibiyiz. Yanıtımız kesinlikle hayır! Taytların tam bir özgürlük savunucusu olduğunu ve kuralları sevmediğini daha önce de söylemiştik. Çok yönlülüğü ve zahmetsizce kombinlenebilir oluşuyla da tercih sebebi olan tayt modelleri için gardıropların yeni rütbelisi desek çok da abartmış sayılmayız. Onu oversize blazer ceketler, gömlekler ve seksapeli yüksek bralet modelleri ile bir araya getirerek stil sahibi görünümler elde edebilirsin. Yani joker yüzlü bu parçalarla gece şık davetlere dahi katılman mümkün!
  • Arkadaş Buluşmaları
    Günlük kombinlerine hareket katmak ve arkadaş buluşmalarında cool tavrını ortaya koymak istiyorsan tayt modelleri ve ekürisi sweatshirt modelleri yardıma hazır! Her mevsim kullanabileceğin bu kombin için önemli olan vücut tipine göre tayt seçmek! Kombinini tamamlamak için kışın puffer montlarından ve renkli berelerinden yardım alabilir, spor ayakkabılarınla özgürlüğün tadını sonuna kadar çıkarabilirsin.

Gideceğiniz yere uygun tayt seçenekleri nelerdir? konusunu senin için detaylandırdığımıza göre tayt alırken dikkat etmen gereken konulara bir göz atalım!

Tayt Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Tayt demek özgürlük demek! İşte tam da bu sebeple hareket kabiliyetini artıran, seninle birlikte hareket edebilen yani konfor alanı geniş taytlar senin için en doğru tercih olacaktır. Ancak doğru tayt seçimi yapabilmek için yalnızca bunlar yetmez! Tayt alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? sorusunu senin için detaylandırdık!

  1. Tayt alırken öncelikle dikkat etmen gereken konuların başında tartışmasız olarak rahatlık gelirken tayt modellerinin hareket kabiliyetini artırabilmesi için de belli başlı özelliklere sahip olması gerekiyor. Pamuklu kumaşlar tayt için uygun olmadığından sana bu esnekliği sağlamayacağını söyleyebiliriz. Tayt için en uygun kumaşlar spandex, lycra ve az da olsa naylon karışımlı materyallerdir. Özellikle spor yaparken kullanacağın taytların dört bir yana esneme kabiliyetine sahip olması spor esnasındaki hareketlerini kolaylaştırır.
  2. Tayt alırken nefes alabilen ve çabuk kuruyan modelleri ilk sıraya koyabilirsin. Çünkü spor yapıyorsan bunun bir getirisi olarak terleyeceksin de… Tayt alırken doğru kumaş seçimi yaparak spordaki performansını artırabilir, terlemenin yol açabileceği negatif durumlara karşı tüm önlemlerini alabilirsin. Pamuklu kumaşlar ıslandığında çabuk kurumaz ve esneme kabiliyetleri yoktur. Bu yüzden seninle birlikte hareket edebilen spandex kumaşlar ile aranı sıkı tutabilirsin.
  3. Polyester kumaşlar hareket esnasında daha fazla terlemene sebep olacağından kötü kokuların oluşmasını hızlandırır.  Polyester kumaşlar her ne kadar dayanıklı ve esnek bir yapıya sahip olsalar da bakteri oluşumunu hızlandırır. Eğer polyester kumaşlı bir tayt almayı düşünüyorsan, kumaşın anti bakteriyel özelliğinin olup olmadığına dikkat edebilirsin.
  4. Tayt alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? sorusunun yanıtı elbette bunlarla sınırlı değil! Giyeceğin taytın üzerinde potluk yapmaması için tayt bedenini doğru seçmen gerekiyor. Bununla birlikte beline ve vücuduna tam oturan taytları tercih ederek spor esnasında hareketlerini de kolaylaştırabilirsin.
  5. Alacağın taytın dikiş detaylarını kontrol edebilir, kaliteli ürünleri tercih ederek uzun süreli kullanım sağlayabilirsin. Dikişleri vücudunu tahriş edebilecek ya da patlayacak ürünler yerine dikişsiz taytları tercih ederek sürtünmeyi ortadan kaldırabilirsin.
  6. Son olarak satın alacağın taytın iç göstermediğinden ve ek ağ parçasına sahip olduğundan emin olmalısın. Sen de spor yaparken ek ağ parçasına ve iç göstermeyen kumaşa sahip kaliteli tayt modellerini tercih ederek konforun dozunu ikiye katlayabilirsin.

Dagi’nin yeni sezon kadın tayt modellerine göz atarak gardırobuna yatırım yapabilir, kaliteli ve şık modelleri kombinlerine dahil ederek stiline cool dokunuşlar eklemenin öz güvenini yaşayabilirsin!