KÜÇÜK GÖĞÜSLERİN VAZGEÇİLMEZİ DOLGULU SÜTYENLER!

Her bedenin kendine özgü bir güzelliği olduğunu biliyoruz. Ancak bu vücudunun var olan güzelliğini iç giyim parçalarıyla maksimum seviyeye çıkaramayacağın anlamına gelmiyor. Eğer küçük göğüslere sahip bir kadınsan birçok alternatifi bulunan sütyen modelleriyle üst bedenini daha dolgun gösterebilirsin. Küçük göğüslerin vazgeçilmezi dolgulu sütyenler ile sen de iddialı duruşunu güçlendirebilir, göz alıcı görünümlere imzanı atabilirsin!

Dagi Blog olarak mükemmel sütyen modeline ulaşmanı garantileyen ‘’küçük göğüsler için sütyen modelleri nelerdir?’’, ‘’göğüsleri büyük gösteren sütyenler nelerdir?’’ ve ‘’göğüs ölçüsü nasıl bulunur?’’ sorularını senin için yakın markaja aldık! Hazırsan, işte başlıyoruz!

Küçük Göğüs Problemine Son!

 

İç çamaşırları arasında vazgeçilmez sıfatını başka hiçbir parçaya bırakmayan sütyenler kadın gardırobunun ‘’onsuz olmaz’’ dediğimiz ürünlerinden şüphesiz! Üst bedeninin estetik duruşunu öne çıkarabileceğin sütyenler ile göğüs şeklini hayalindeki görünüme kavuşturabilirsin. Peki küçük göğüsler için sütyen modelleri nelerdir?

Göğüslerini kenarlardan destekleyerek daha dolgun görünmesini sağlayan push up sütyen modelleri ile üst bedenini göz kamaştırıcı hale getirebilirsin. Özellikle göğüs dekoltesi bulunan kıyafetler giydiğin kombinlerinin altına tercih ederek dekolteni daha cezbedici kılabilirsin.

İçinde bulunan dolgu desteği ile göğüslerinin dik ve diri görünmesine yardımcı olan dolgulu sütyen modelleri de küçük göğüs problemine son veren seçenekler arasında! İçindeki pedlerle dolgulu sütyen desteğini zirveye taşıyan tam dolgulu sütyen modelleri ile göğüslerin küçük olsa bile onları dik ve büyük gösterebilirsin. Push up / dolgulu sütyen modelleri ile göğüslerinin daha sıkı görünmesini sağlayabileceğin gibi, kıyafetlerini de daha iyi taşımanın verdiği öz güveni sonuna kadar yaşayabilirsin.

Sütyeninden tam verim almayı ve silüetini karşı konulmaz kılmayı hedefliyorsan super push up sütyen modelleri senin için biçilmiş kaftan desek pek de abartmış sayılmayız. Diğer push up sütyenler ile karşılaştırıldığında ekstra dolgun göğüs efekti yaratan bu sütyenler ile dekolteni kusursuzlaştırabileceğin gibi, feminen enerjini de maksimum seviyeye taşıyabilirsin.

Küçük göğüsler için sütyen modelleri nelerdir? sorusunun yanıtları elbette bunlarla sınırlı değil! İster tek başına kullanabileceğin istersen de blazer ceketlerinin altında iş birliğine davet edebileceğin dolgulu bralet modelleri ile kombinlerini farklılaştırabilir, dolgun göğüs görünümüyle silüetini göz alıcı hale getirebilirsin.

 

Eğer sen de göz kamaştırıcı görünümlere imza atmak istiyorsan Dagi kadın iç giyim koleksiyonunu inceleyebilir, gardırobunun iç çamaşırı çekmecesi için nokta atışı tercihler yapabilirsin.

Göğüsleriniz Artık Daha Büyük Gözükecek!

 

Göğüslerini olduğundan daha büyük göstermek ya da zaten büyük olan göğüslerinin güzelliğini ortaya çıkarmak istiyor olabilirsin. Bu noktada sütyen modelleriyle kendini daha iyi hissedebileceğini ve istediğin görünümleri yakalayabileceğini söyleyelim. Peki göğüsleri büyük gösteren sütyenler nelerdir?

Yapısındaki iskelet formuyla göğüslerini alttan destekleyerek daha dik ve dolgun görünümleri kucaklamanı sağlayan tam destekli sütyenler her kıyafetinin altına tercih edebileceğin seçenekler arasında! Eğer göğüslerin için fazla destek ihtiyacın yoksa ve sadece göğüslerinin daha toparlanmış görünmesini istiyorsan yarım dolgulu sütyen modellerine göz kırpabilirsin.

Göğüslerini daha dolgun göstermek istesen de sütyenlerin iskelet formu seni rahatsız ediyorsa balensiz dolgulu sütyen modellerini radarına alabilirsin. Vücudunda iz bırakmayan, özgürlük vaadi yüksek bu sütyenlerle gün boyu konforlu hissederken, aynı zamanda dişil enerjini yükseltmenin keyfini sürebilirsin.

Spor yapmayı seviyorsan sporcu sütyenleri ile aranı sıkı tutabilirsin! Ancak bu sütyenlerin dolgunlaştırıcı etkisinden faydalanamayacağın anlamına gelmiyor. Dolgulu sporcu sütyeni modelleri ile spor yaptığın anlarda da göğüslerini daha dolgun gösterebilir, hareketinin yoğun olduğu zamanlarda da iddialı duruşunu koruyabilirsin.

Göğüsleri büyük gösteren sütyenler nelerdir? sorusunda şimdi sıra straplez sütyenlerde! Giyeceğin kıyafet askısız veya ince askılı ise dekolteni straplez sütyen modelleri ile destekleyebilirsin. Hoş olmayan askı görünümünün önüne geçerek tüm meraklı bakışları üzerinde toplayabilirsin.

Dagi’nin birçok model alternatifi sunan iç çamaşırları arasından hayalindeki sütyen modelini hemen

bulabilir, göz alıcı seçimlerinle iddialı tavrını ortaya koyabilirsin.


Göğüs Ölçünüzün Sütyen Tercihinde Önemi

 

Sütyen modelinin içine sinmesi kadar onun senin bedenine uygun olması da büyük önem taşıyor. Vücuduna uygun olmayan bir sütyenle fiziksel rahatsızlıklar yaşayabileceğin gibi bu durum ruhsal açıdan da modunun düşmesine sebep olabilir. İşte tam da bu nedenle, bedenine uygun bir sütyen modeli tercih ederek kendini daha iyi hissederken bir yandan da kötü görünümlerin önüne geçebilirsin. Kısacası göğüs ölçünüzün sütyen tercihinde önemi tartışılmaz! Peki göğüs ölçüşünüzün sütyen tercihinde önemi nedir?

 

  • Üst bedenin için fazla sıkı olan bir sütyen göğüslerine baskı yapıp seni gün boyu rahatsız edebileceği gibi bel ve boyun ağrılarına sebep olabilir. İhtimal dahilindeki bu fiziksel sıkıntılara ek olarak cildinin tahriş olması ve alerji gibi dermatolojik problemlerle de karşılaşabilirsin.

  • Aynı şekilde bol olan bir sütyen iskelet ve kumaş görüntüsüyle kıyafetlerinin altından belli olarak kombinlerinin kötü görünmesine neden olabilir. Bunun dışında bol sütyenler göğüslerine hiçbir destek sağlamayacağından uzun vadede göğüs sarkması gibi sorunlarla seni baş başa bırakabilir. Göğüs ölçünüzün sütyen tercihinde önemi konusuna değindiğimize göre sıra göğüs ölçünüzü nasıl bulacağınızda!

  • Göğüs ölçüsü nasıl bulunur? sorusuna geri dönersek, yalnızca birkaç dakikanı ayıracağın bir işlemle sen de göğüs ölçünü bularak mükemmel sütyene ulaşabilirsin. Bunun için ihtiyacın olan tek şey ise bir mezura! Böylece mezura yardımıyla göğüs altını ve göğüs çevreni ölçerek doğru sütyen bedenini öğrenebilirsin. Göğüs altı ölçün 78-82 cm aralığında ise 80 beden, göğüs çevren 91-93 cm aralığında ise sütyenlerde A Cup tercih edebilirsin. Yani 80 A bir sütyen sana uygun demektir.

 

Sen de sütyen almadan önce göğüs ölçünü belirleyerek ‘’tam benlik’’ dediğin modeli bulabilir, Dagi’yi kadın iç giyim koleksiyonundaki parçaları hemen keşfedebilirsin!