YAZ SICAĞINDA SİZİ FERAHLATACAK ŞORT ÖNERİLERİ

Şort demek özgürlük demek! Yaz sıcaklarına karşı adeta bir koruma kalkanına dönüşen şortlarla adımlarını özgürleştirirken cool tavrınla göz kamaştırmaya ne dersin? İster basic istersen de baskılı şortları yaz stiline dahil ederek sen de içinden geldiği gibi hareket ederken modunu yükseltebilirsin.

Dagi Blog olarak rehber niteliği taşıyan “yaz sıcağında sizi ferahlatacak şort önerileri” konulu yazımızı senin için detaylandırdık! Yaz sıcaklarına meydan okutacak şort modelleri ve kombin önerileri için hazırsan başlıyoruz!

Şortlarla Yaz Modasına Adım Atın

Her yazın cool görünümlerinin ve zahmetsiz kombinlerinin başrolü şortlar, yeni sezonda da edindiği yeri kimselere kaptırmıyor! Sen de yaz sıcaklarına meydan okurken özgürlüğünden ve konforundan ödün vermek istemiyorsan, onlarla aranı sıkı tutarak imaj tazeleyebilirsin. Şortlarla yaz modasına adım atmak ve geçtiğin her yerde kendinden söz ettirmek istiyorsan senin için birkaç ipucumuz var!

Eğer klasik görünümler tam senlikse, düz renkli şortları beyaz tişörtlerinle bir araya getirerek şık bir duruş sergileyebilirsin. Daha spor görünümler için jean şortları devreye alarak tişört ya da keten gömleklerini bu stil oyununa dahil edebilirsin. Seni gündüzden geceye taşıyacak kombinini tamamlamak için spor ayakkabılarını ya da cool sandaletlerini iş birliğine davet edebilirsin. Daha elegan bir duruş için keten şort modelleri ile keten gömleklerini tek potada eriterek güçlü bir stil hamlesi yapabilirsin. Seçim senin!

Deniz Kenarında Plaj Şort Şıklığı

Günlük kombinlerinde yakaladığın cool tavrı deniz kenarında da sürdürmek istiyor olabilirsin. Sahillerin vazgeçilmezi plaj şort modellerini gardırobuna dahil ederek sen de imaj tazeleyebilir, zevkli seçimlerinle bu yaza damganı vurabilirsin. Peki deniz kenarında plaj şort şıklığı nasıl yakalanır?

  • Yüksek bel şortlarınla tişörtlerini bir araya getirerek zamansız ve zahmetsiz kombinlere imzanı atabilirsin. Kombinini tamamlamak için parmak arası terliklerinden, güneş gözlüklerinden ve seni güneşin zararlı ışınlarından koruyacak şapkalarından yardım alabilirsin. Canlı renkleri tercih ederek yazın enerjisine ayak uydurabilir, desenli parçaları kombinlerine dahil ederek modunu yükseltebilirsin. Ancak seçtiğin parçaların birbirini dengelemesine özen göstermelisin.
  • Düşük bel şortlar senin de vazgeçilmezinse, kombinini tamamlamak için oversize keten gömleklerinden yardım alabilirsin. Daha feminen görünümler için crop gömleklerle aranı sıkı tutarak seni gündüzden geceye taşıyacak kombinlere imza atabilirsin.
  • Renkli kısa şort modellerini gardırobuna dahil ederek içindeki enerjiyi dışına yansıtabilirsin. Kombinini şortunla uyumlu tişörtlerle tamamlayarak plajda tüm dikkatleri üzerine çekebilirsin. Daha eğlenceli görünümler için düz şortlar yerine desenli şortları tercih ederek plajda kendine has tavrınla göz kamaştırabilirsin.

Deniz kenarında plaj şort şıklığı yakalamak istiyorsan, Dagi kadın şort ve erkek şort modellerine göz atabilir, vücut tipine ve kişisel zevklerine uygun parçaları gardırobuna dahil ederek bu yazın parlayan yıldızı sen olabilirsin!

Şort ve Bikini Kombinleri Nasıl Olmalıdır?

Yaz sıcaklarına meydan okurken, şık duruşundan da ödün vermek istemiyorsan şort ve bikini kombinleri tam senlik demektir! Ancak hareket kabiliyetini artırırken yaz sıcaklarına meydan okumana yardımcı olan bu süper ikiliyi bir araya getirirken dikkat etmen gereken bazı noktalar olduğunu söyleyelim. Peki şort ve bikini kombinleri nasıl olmalıdır?

  • Şort ve bikini kombinleri yaparken dikkat etmen gereken en önemli konu vücut tipine uygun parçalar seçmek… Vücut proporsiyonuna uygun modelleri tercih ederek plajda da iddialı tavrını koruyabilirsin. Eğer kısa boyluysan, yüksek bel şort modellerini tercih edebilirsin. Boyun uzunsa düşük bel şort modellerini radarına alabilirsin.
  • Şort ve bikini kombinlerini yaparken bütünde hoş görünümler elde etmek istiyorsan, birbirleriyle uyumlu parçaları tek potada eritmeyi deneyebilirsin. Tonsürton, monokrom ya da kontrast renkleri bir araya getirerek şık ve iddialı bir duruş sergileyebilirsin.
  • Şort ve bikini kombinlerini hareketlendirmek için güçlü aksesuarlarla iş birliği yapabilirsin. Bikini ve şort modelinle uyumlu güneş gözlüğü, şapka, kolye, bileklik gibi güçlü aksesuarları bu stil oyununa dahil ederek cool tavrını ortaya koyabilirsin.
  • “Şort ve bikini kombinleri nasıl olmalıdır?” sorusunun yanıtı elbette bunlarla sınırlı değil! Şort ve bikini kombinleri yaparken, her şeyden önce konforunu göz önünde bulundurmalısın. Seçeceğin şort ve bikini gün boyu seninle birlikte olacağından, hareket kabiliyetini engellemeyecek modelleri gardırobuna dahil etmeye özen gösterebilirsin.
  • Şort ve bikini kombinleri yaparken nasıl bir görünüm elde etmek istediğine dikkat edebilirsin. Daha klasik görünümler peşindeysen yüksel bel şort modellerine bir şans verebilirsin. Daha modern görünümler için düşük bel şortlara göz kırpabilirsin. Seksapelin dozunu artırmak istiyorsan yazlık şort modelleri arasında bir adım öne çıkan şort etek modelleri ile kombinine son dokunuşu yapabilirsin.

Yazın daha enerjik görünümlere imza atmak istiyorsan renkli şortlar ve bikini üstleri ile modunu yükseltebilirsin. Daha eğlenceli kombinler için desenli şortları ve bikini üstlerini tatil bavuluna ekleyerek amacına ulaşabilirsin.

Şort Kumaşı Nasıl Olmalıdır?

Güneşli günler yüzünü göstermeye başladığında, yaş ve cinsiyet fark etmeksizin gözümüz hep onları arıyor. Evet evet, yazın başrolü şort modellerinden bahsediyoruz! İster spor yaparken istersen de günlük hayatta kullandığın şortları yalnızca tasarımlarına bakarak seçiyor olabilirsin. Ancak şortların tasarımlarının seni mutlu ediyor olması tam olarak ihtiyacını karşılamayabilir. İşte tam da bu sebeple, sen de şort kumaşını kullanım amacına göre belirleyebilir, sağlığını da ön planda tutarak en doğru tercihi yapabilirsin. Peki şort kumaşı nasıl olmalıdır? dediğini duyar gibiyiz. Şort kumaşında araman gereken önemli özellikleri senin için sıraladık! İşte başlıyoruz!

  • Şort kumaşı seçerken, nefes alabilen kumaşlardan üretilen modellere yönelerek kendini daha iyi hissedebilirsin. Özellikle yaz sıcaklarında alerji ya da tahriş problemleri yaşamak istemiyorsan, teri vücuttan uzaklaştırarak seni daha serin ve kuru tutan şort kumaşlarına yönelebilirsin. Özellikle günlük kombinlerine dahil edeceğin şort modellerinin keten ya da pamuk gibi doğal materyaller kullanılarak üretildiğinden emin olmalısın.
  • Şort kumaşı seçerken kullanım amacını göz önünde bulundurmalısın. Örneğin, spor şort alacaksan, spor yaparken seninle birlikte hareket edebilen şortları tercih etmelisin. Kendini rahat hissetmek ve adımlarına özgürlük kazandırmak için esnek kumaşlardan üretilmiş kadın şort ve erkek şort modellerini gardırobuna dahil edebilirsin.
  • Özellikle spor yaparken üzerinde fazladan ağırlık hissetmek istemiyorsan, neredeyse yok hissi veren, hafif şort modellerini tercih ederek konfor alanını genişletebilirsin. Bununla birlikte erkek şort modelleri arasında bir adım öne çıkan deniz şortu modellerini hafif kumaşlardan tercih ederek plajda daha rahat hareket edebilirsin.
  • “Şort kumaşı nasıl olmalıdır?” sorusunun yanıtı elbette bunlarla sınırlı değil! İster keten şort, ister deniz şortu istersen de spor şortu seçiyor ol, günlük hayatta kullandığın kıyafetlerde sürtünmeden kaynaklı peeling ve yıpranma gibi bazı problemler meydana gelebilir. Sen de dayanıklı kumaşlardan üretilmiş şort modellerini gardırobuna dahil ederek severek aldığın şortun kullanım ömrünü uzatabilirsin.
  • Yazlık şort seçerken satın alacağın modelin hızlı nem transferi yapabilen ve teri emen kumaşlardan üretilmiş olmasına dikkat ederek hem şortunu hem cildini kuru tutabilirsin.

Sen de kullanım amacına göre şort modelini ve kumaş özelliğini belirleyerek yaz sıcaklarına meydan okurken adımlarına özgürlük kazandırabilirsin. Amacına uygun kadın ve erkek şort modelleri www.dagi.com.tr ‘de senin olmayı bekliyor!