HEM ŞIK HEM SPORTİF 5 KOMBİN ÖNERİSİ

Spor kıyafetlerin rollerinin baştan aşağı değiştiğini ve hayatımızın her alanına çok kısa sürede adapte olduğunu söylememize gerek yok! Üstelik konforlu, şık ve cool duruşlarıyla kalıcı obsesyonumuz haline gelen bu joker parçalarla her yere gitmen de mümkün… 

Dagi Blog olarak rehber niteliği taşıyan “hem şık hem sportif 5 kombin önerisi yazımızı senin için hazırladık! Konfor alanını genişletirken kendi tarzını yaratmana yardımcı olacak stil ipuçları için hazırsan işte başlıyoruz!

Gündelik Şıklığı Spor Giyimle Yakalayın

Rahatlığı zahmetsiz parçalarla bir araya getirmek ve trend görünümlere imza atmak istiyorsan tabuları yıkmanın zamanı gelmiş demektir. Eskiden şıklık denilince akla ilk şatafatlı klasik giyim parçaları geliyorken, şimdilerdeyse bu kavramın yerini daha doğal ve sade görünümlere bıraktığını söyleyebiliriz. Yani şıklık tanımının kabuk değiştirdiği bu dönemde artık yeni cool spor giyimden geçiyor. Sen de kadın t-shirt, atlet, tayt, sporcu sütyeni, şort gibi modelleri kombinlerine dahil ederek sokak modasına yön verebilirsin. 

Gündelik şıklığı spor giyimle yakalayacağın parçalar www.dagi.com.tr ‘de senin olmayı bekliyor!

Spor Giyim Ürünleri ile Yapabileceğiniz Kombin Önerileri

Yaratıcılığını ön plan çıkarırken, adımlarına da özgürlük kazandırmak istiyorsan gardırobunda spor giyim ürünlerine daha fazla yer ayırmanın vakti gelmiş demektir! Hatta bu joker parçalarla iş birliğini genişleterek özel davetlere katılabilir, çizgi dışı kombininle tüm meraklı bakışları üzerinde toplayabilirsin. Kısacası gideceğin yere uygun spor parçaları bir araya getirerek sen de şık görünümler elde edebilirsin. İşte spor giyim ürünleri ile yapabileceğiniz kombin önerileri! 

  1. Spor Salonları 
    Spor giyim ürünleriyle yalnızca spor salonlarına gideceğini düşünüyorsan yanılıyorsun! Ancak akla gelen ilk alternatif üzerinden senin için hazırladığımız kombin önerilerine başlayalım. Eğer spor yapmak hayatının en önemli rutinlerinden biriyse ya da spora yeni başlıyorsan, spor şort ve spor tişört modelleri tam senlik! Spor şortları yerine güçlü bir alternatif arıyorsan, seninle birlikte hareket eden spor tayt ve biker tayt modellerine göz kırpabilirsin. Spor yaparken fazlasıyla terliyor ve hareket kabiliyetinin kısıtlanmasını istemiyorsan sporcu sütyeni ya da spor atlet modelleri ile aranı sıkı tutabilirsin. Sen de vücut tipine ve amacına göre kombinlerini seçerek ister evde istersen de spor salonunda geçirdiğin süreyi daha kaliteli hale getirebilirsin. 
  2. Gece Davetleri 
    Kim demiş spor kıyafetlerle gece davetlerine gidilmez diye! Sporcu sütyenleri, biker tayt modelleri ve spor atlet gibi özgürlük savunucusu modelleri kombinlerine dahil ederek kendi kurallarını yeni baştan yazabilirsin. Çok yönlü, zahmetsiz ve cool bu parçaları blazer ceketlerin, gömleklerin ve jean’lerinle bir araya getirerek konforun dozunu artırırken geceye imzanı bırakabilirsin. Kombinlerini tamamlamak için sneaker’larından ve güçlü aksesuarlarından yardım alabilirsin. 
  3. Arkadaş Buluşmaları 
    Günlük kombinlerini renklendirmek ve sokak modasına yön vermek istiyorsan, oversize tişört modelleri ile biker taytların mükemmel uyumundan faydalanabilirsin. Güçlü bir stil hamlesi yapmak istiyorsan, sneakerlarını, takılarını ve güneş gözlüğünü iş birliğine davet edebilirsin.  Layer on layer görünümler tam senlikse oversize gömleklere göz kırparak modunu yükseltebilirsin. Daha ikonik bir tavır için polo yaka tişört modelleri ile mini eteklerini bir araya getirerek seksapelin dozunu artırabilirsin.
  4. Hafta Sonu Gezileri 
    Hafta sonu gezilerinde özgürlüğün tadını sonuna kadar hissetmek istiyorsan, giy-çık akımının öncüsü elbise modelleri ile aşk yaşayabilirsin. Özellikle hafif ve doğal materyallerden üretilmiş viskon elbise modellerini radarına alarak sıcak havalara meydan okuyabilirsin. Tek parça oluşlarıyla kolaylıkla kombinlenen elbiseleri spor ayakkabıların ve çantalarınla kombinleyerek şık görünümler elde edebilirsin. Hafta sonu gezileri ve arkadaş buluşmaları için daha hafif bir alternatif peşindeysen gömlek elbise modellerine bir şans verebilirsin. 
  5. Plaj Kombinleri 
    Tüm senenin yorgunluğunu atmak istediğinde tatilde, ya da şehir içinde serinlemek istediğinde plajlarda sana eşlik edecek kurtarıcı parçalar tanıyoruz! Plajda arkadaşlarınla eğlenmek için yapacağın aktivitelerde rahatlıkla kullanacağın sporcu atleti ve şort modelleriyle sen de eğlencenin dozunu artırabilirsin. Daha feminen görünümler peşindeysen işlevselliğiyle ön plana çıkan giy-çık elbiseleri plaj kombinlerine dahil edebilirsin. 

Spor kombinlerini tamamlayacak cool parçaları www.dagi.com.tr ‘de keşfetmenin tam zamanı!

Spor Giyimde Stil İpuçları

Hem konfor alanından hem de cool tavrından ödün vermek istemiyorsan, seni her ortamda ve etkinlikte bir adım öne çıkaracak spor parçaları keşfetme zamanın gelmiş demektir! Senin için hazırladığımız stil ipuçlarını takip ederek gardırobunu güncelleyebilir, bazı kurtarıcı parçaları kombinlerine dahil ederek spor giyimde çabasız şıklık elde edebilirsin.

  • Spor giyimde çabasız şıklık elde etmene yardımcı olacak bazı temel kurtarıcı parçaların gardırobunda bulunması gerektiğini söyleyelim. Spor şıklık yakalamaya çalışırken, son zamanların en trend parçalarından birinin spor tayt modelleri olduğunu söylesek pek de abartmış sayılmayız. Eğer sen de “ne giyeceğim?” derdinden kurtulmak istiyorsan, hem günlük kombinlerinde hem de spor yaparken kullanacağın spor tayt modelleri ile aranı sıkı tutabilirsin. 
  • Sporcu taytlarını kombinlerine dahil ederken, nasıl bir görünüm elde etmek istediğini göz önünde bulundurabilirsin. Daha feminen görünümler peşindeysen yüksek bel tayt modelleri ile crop tişörtlerini ya da braletlerini bir araya getirebilirsin. Daha cool ve asi görünümler peşindeysen oversize tişörtlerinle taytlarını kombinleyerek sokağın ritmine ayak uydurabilirsin. 
  • Spor giyimde stilinle göz kamaştırmak istiyorsan, vücut proporsiyonunu iyi tanıman gerektiğini hatırlatalım. Kusurlarını kapatırken, güçlü yanlarını ortaya çıkaran parçaları seçerek sen de moda ikonu haline gelebilirsin. Örneğin, karnındaki fazlalıkları kapatmak istiyorsan yüksel bel taytları kombinlerine dahil ederek onları bir korse gibi kullanabilirsin. 
  • Spor kombinler yaparken dikkat etmen gereken bir diğer konu da renk seçimi! Kombinlerine dahil edeceğin parçaların renklerinin birbirleriyle uyumlu olmasına dikkat ederek güçlü görünümler elde edebilirsin. Tonsürton ya da monokrom kombinlerle “ben buradayım” derken, renkli parçaları kombinlerine dahil ederek ortamın enerjisini ve modunu yükseltebilirsin. 
  • Spor giyimde güçlü bir stil hamlesi yapmak istiyorsan, kombinlerinle uyumlu aksesuarları radarına alman şart! Spor şapkaları, güneş gözlükleri, spor çantaları, fitilli çoraplar gibi aksesuarları kombinlerine adapte ederek kendine has bir tavır ortaya koyabilirsin. Kombinlerine son dokunuşu spor ayakkabılarınla yaparak adımlarına özgürlük kazandırabilirsin!