Kadın İç Çamaşırı Modellerinde Son Trendler

 

Yazın en güzel zamanlarını yaşadığımız bu günlerde iç çamaşırlarımızın da yenileme vakti geldi. Dış giyimde olduğu gibi iç giyimde de şıklığımızdan vazgeçmeden rahatlığı yaşamak bizim elimizde. Peki iç çamaşırları modellerinde son trendler neler? Mutlaka dolabımızda olması gereken iç çamaşırları neler? Sizin için bu sorulara cevap aradık ve son trend iç çamaşırı modellerini derledik.

İç Çamaşırın Yükselen Starı: Bralet Sütyenler

Son yılların moda trendi olan bralet sütyenler kullanım rahatlığıyla ön plana çıkıyor. Rahatlık ve şıklığı bir arada bulundurmak isteyen kadınlar için ideal. Geçmişte braletler sportif özelliği ile sporcular için tasarlanıyordu. Günümüzde ise rahat ve seksi iç çamaşırı modeli olarak karşımızı çıkıyor. Şık kombinlerin vazgeçilmezi olan braletler, adeta stil tamamlayıcısı…

İç Çamaşırlarında Dantel Etkisi

Kendinizi sınırlandırmak istemiyorsanız dantel modasını takip edin. Çünkü bu trend tam size göre! Her sezon gördüğümüz dantel detayları bu sezonda da iç çamaşırlarının için vazgeçilmez parçaları arasında yerini alıyor. Canlı ve pastel renklerle tasarlanan dantel detayları dikkat çekici görüntüsüyle adeta cezbediyor. Kalbinizi fethedecek bu iç çamaşırı trendini kesinlikle denemenizi tavsiye ederiz.

Külotlarda Yüksek Bel Trendi

Yüksek belli külotlar yepyeni tasarımları ve modern görüntüsüyle ile karşımıza çıkmaktadır. Yüksel bel özelliği sayesinde alt karnınızı mükemmel bir şekilde sarar. Bu sayede size fit ve kusursuz bir görünüm kazandırır. Sezonun öne çıkan iç çamaşırları arasında yer alan yüksek belli külotların rahatlığını kesinlikle siz de yaşamalısınız.

 

Renkli Külotlar

İç çamaşırlarımız renklere bürünüyor… Farklı seçeneklerden oluşan renkli külotlar gardırobunuzun vazgeçilmez parçalarından biri olmaya aday. Hem rahat hem de modaya uygun olan renkli külot modellerini mutlaka incelemelisiniz.

Sezonun hit parçalarını keşfetmek için Dagi mağazaları veya Dagi.com.tr’yi ziyaret edin.