2020 Plaj Giyim Trendleri

 

 

2020 Plaj Giyim modasında bu yıl hem yeni trendleri keşfedeceğiz hem de güneşe ve plajlara doyamayacağız. 2020 sezonu renkleri, desenleri ve kesimiyle bu sezon plaj modasına damga vuracak gibi… Gelin hep birlikte 2020 plaj modasına göz atalım.

Bordo Renk Alarmı

2020 yaz sezonunda mayo ve bikinilerde kendini gösterecek diğer renk ise bordo. Her ten rengi ile hoş bir uyum sağlayan bordo bronzlaşmış teninize de farklı bir hava katacağı ise kesin… Her stile uygun farklı tasarımlarıyla adından fazlasıyla söz ettirecek bordo mayo/bikini modasını kesinlikle keşfedin.

İçimizi Isıtacak Renk: Turuncu

Tüm bakışlar üzerinizde olsun istiyorsanız, turuncu rengi tam size göre. Dikkat çekici yanı ile mayo ve bikinilerin 2020 yaz sezonunda en şık rengi olarak karşımıza çıkacak. Pozitif enerjisi ile turuncu mayo ve bikiniler kumsalların aranan stili olmaya aday.

 

Leopar Desenin Çarpıcı Etkisi

Her koleksiyonda severek kullanılan leopar deseni plaj giyimde de görüyoruz. Şık aksesuarların ve farklı tasarımların bir araya gelmesiyle 2020 sezonu mayo/bikini modasında adından fazlasıyla söz ettirecek gibi duruyor.

Yazın Habercisi Çiçekler

Yaz mevsimini anlatan çiçek desenleri plajlarda kendisini göstermeye hazırlanıyor. Mayo/bikini modasında kullanılan canlı renk seçenekleri ile adeta yaz için trend alarmı veriyor. Stilinize şıklık katmak istiyorsanız bu moda tam size göre.

Bu sezon güneşin mutluluk veren enerjisini ve koleksiyonu özgün kılan stil parçaları ile Dagi'de benzersiz bir yaza hazır olacağız. Birbirinden farklı tasarımları ve göz alıcı renkleriyle 2020 Plaj Giyim trendlerini keşfetmek için Dagi mağazaları veya Dagi.com.tr’ye uğramayı unutmayın.