EVDE YILBAŞI KOMBİNLERİ NASIL YAPILIR?

2022’ye veda edip yeni yılı kucaklamaya ramak kaldı desek çok da abartmış sayılmayız. Koskoca bir seneyi iyi kötü arkamızda bırakmanın yanında, şimdiden onlarca anlam yüklemeye başladığımız 2023 de kapıya dayandı. Geçmişe veda ederken, ona yüklediğimiz anlamlardan dolayı özel kıldığımız bu geceyi eğlenerek geçirmekse hepimizin hakkı… Onlarca seçenek arasından bu geceyi evde ailenle ya da arkadaşlarınla kutlamaya karar verdiysen, yılbaşı gecesi ne giyeceğine de şimdiden karar vermen gerektiğini hatırlatalım. Peki evde yılbaşı kombinleri nasıl yapılır?

Aslına bakılırsa bu sorunun yanıtı tamamen o gece için yaptığın programda saklı! Evde yılbaşını arkadaşlarınla kutlayacaksan, evine davet edeceğin arkadaşların için bir “dress code” belirleyebilirsin. Evde daha rahat ve cool olmak istiyorsan, kendini içinde daha özgür hissettiğin spor kombinler yapabilirsin. Eğer yılbaşına özel giyim konusunda hassassan, daha şık parçalarla kendini güvende hissedebilirsin. Yılbaşı ruhunu sonuna kadar hissetmek istiyorsan, yılbaşı temalı ürünlere göz kırparak eğlencenin dozunu artırabilirsin.

Dagi Blog olarak “evde yılbaşı gecesi için kombin önerileri” konusunu senin için masaya yatırdık! Göz açıp kapayıncaya kadar hızla geçen 2022’ye veda ederken, yeni yıl ruhunu baştan sona hissedebileceğin yılbaşı giyim önerileri için hazırsan başlıyoruz!

Evde Yılbaşı Gecesi İçin Kombin Önerileri

Kadınları ve erkekleri ilgilendirdiği kadar çocukları da heyecanlandıran yılbaşı gecesi için “Ne giyeceğim?” sorusu ortak telaşın diğer adı diyebiliriz. Eğer yılbaşında kendi düzenleyeceğin veya katılacağın davetin teması belliyse, moduna ve ruhuna uyum sağlayacak parçaları bulmak sandığından daha kolay olabilir. Eğer şık ve özel bir ev partisine katılacaksan, daha şık ve zarif parçalar tercih edebilirsin. Daha cozy ev stili bir yılbaşı partisi seni bekliyorsa; kendini en rahat ve konforlu hissettiğin parçalarla iş birliğine gidebilirsin. Ancak tahmin edeceğin üzere “evde yılbaşı gecesi için kombin önerileri” listemiz bunlarla sınırlı değil! İşte başlıyoruz!

Ev Konforunu Yılbaşı Partisine Taşıyan Parçalar: Pijama Takımları ve Sweatshirt Modelleri

Evet evet, yanlış okumadın! Ev konforunu yılbaşı partisinde de devam ettirerek özgürlük alanını genişletebilir, sevdiklerinle birlikte eğlencenin dozunu ikiye katlayabilirsin. "Peki nasıl?” dediğini duyar gibiyiz! Moduna ve tarzına uyum sağlayacak parçaları favori renklerinle bir araya getirerek evde yılbaşı partisini unutulmaz kılabilirsin. Seninle birlikte hareket eden parçaları yılbaşı kombinine dahil ederek adımlarına özgürlük kazandırabilirsin. Cool ve eğlenceli kombinler için ihtiyacın olan renkli erkek pijama takımı, kadın pijama takımı, kadın sweatshirt ve erkek sweatshirt modellerine www.dagi.com.tr’den tek tıkla ulaşabilirsin!

Hem cool hem de trend görünümler peşindeysen kargo pantolon modellerini tercih edebilir, kombinini tamamlamak için kapüşonlu sweatshirt modellerinden yardım alabilirsin. Çünkü hayat kurtaran basic parçaların yılbaşında da seninle olmaması için hiçbir sebep yok!

Eğer yılbaşı partisi düzenliyor ve arkadaşlarını ev partine davet ediyorsan, daha önce de söylediğimiz gibi yeni yıla özel bir dress code ile bu partiyi akıllara kazıyabilirsin. Dagi’nin yılbaşı koleksiyonunda yer alan yılbaşı temalı trikolarını bu stil oyununa dâhil ederek cool bir ev partisine imza atabilirsin. Cool ev partisini daha da neşeli hale getirecek eğlenceli çoraplar ile kombinine son dokunuşu yapabilirsin.

P.S. Evde parti moduna geçmek için yeni yıl kombinlerini son dakikaya bırakmamanı şiddetle tavsiye ediyoruz!

 

Zamana Meydan Okuyan Kült ve Klasik Parçalar: Jean Pantolon ve Gömlek İkilisi

Seneler değişir, zaman su gibi akıp geçer ama bazı şeyler hiç değişmez! Belki sevginiz ya da sevgiliniz de bu cümleye dâhildir. Ama biz tabi ki zamana meydan okuyan kült ve klasik parçalardan ya da şıklığın değişmez garantörlerinden bahsediyoruz. Evet evet, jean pantolon ve gömlek ikilisi evde yılbaşı partisi için mükemmel bir seçenek olabilir.

Seni ne giyeceğim derdinden kurtaran bu şık ikiliyle hem pratik hem de cool kombinler yapabilir, yılbaşında da tüm meraklı bakışları üzerinde toplayabilirsin. Kombinini güçlendirmek için stil sahibi aksesuarları iş birliğine davet ederek yeni yılı sıcacık karşılayabilirsin. Jean pantolon modelleri yerine bir alternatif arıyorsan, kargo pantolon modellerine bir şans verebilirsin. Eğer hala gardırobunda stilini tamamlayacak kadın gömlek modelleri ya da erkek gömlek modelleri yoksa Dagi’nin yeni sezon koleksiyonuna göz atabilirsin.

Eğlencenin Dozunu Artıran Aksesuarlar: Çorap, Boxer ve İç Çamaşırı Modelleri

Evde yeni yıl kutlamaları olur da eğlence olmaz mı? Hazır aile ya da arkadaşlarla toplanılmış, eskiye veda yeniye merhaba denirken özel olarak yılbaşı temalı filmlere göz atabilir, çocuklar için keyifli bir film seçebilir ya da TV ve müzik platformlarından uzak ama kişisel müzik listelerinizle yakın bir gece planlamış olabilirsiniz. Planınız ne olursa olsun, hem neşenizi hem de enerjinizi artıracak aksesuarlar yılbaşında da yanınızda olsun!

Dagi’nin yılbaşı temasına uygun yılbaşı çorapları, renkli ve eğlenceli boxer modelleri ile seksapelin dozunu artıran kadın iç çamaşırları yeni yılda da size ve sevdiklerinize eşlik etsin!

Evde yılbaşı kutlaması için kendinizi hediyelere ve Dagi koleksiyonuna teslim etme zamanı!