COOL VE ŞIK SONBAHAR STİLİNİZİ TAMAMLAYACAK SWEATSHIRTLER!

Gardıroplarımızın uzatmalı sevgilisi sweatshirt modelleri için; zamansız ve cool sokak stilinin yeni vazgeçilmezi desek çok da abartmış sayılmayız! Dagi Blog olarak “Cool ve Şık Sonbahar Stilinizi Tamamlayacak Sweatshirtler” konusunu senin için radarımıza aldık! Sweatshirt nasıl kombinlenir? diyorsan doğru yerdesin! İşte başlıyoruz…

Sweatshirt Nasıl Kombinlenir?

Gardırobun poker yüzlü parçası sweatshirt modelleri için ne söylesek az! Mevsimlere meydan okuyan, bizi hem evde hem de sokaklarda asla yalnız bırakmayan, kombinlendiği her parçaya rahatlıkla uyum sağlayan bu parça abartılmayı fazlasıyla hak ediyor! Kısacası hem şık hem de spor kombinlerin olmazsa olmaz parçası sweatshirtler ile imkansız diye bir şey yok! Peki sweatshirt nasıl kombinlenir?

Eğer şık kombinler peşindeysen kadın sweatshirt modelleri ile elbiselerinden, blazer ceketlerine, mini eteklerinden, jean pantolonlarına, uzun çizmelerinden taytlarına kadar aklına gelen her parçayla onu birleştirebilir; güçlü bir stil hamlesi yapmak için aksesuarlarından yardım alabilirsin. İkonik görünümler elde etmek için yapman gereken tek şey sana ilk bakışta uyumsuz görünen parçaları bile yanyana getirmekten korkmamak!

Sonuna kadar özgürlük savunucusu olan bu parçalarla spor kombinler yapmak istersen bisikletçi tayt modelleri, yüksek bel taytlar, jean pantolonlar ve sweat pantolonlar yardımına hazır! Kombinini tamamlamak için sneaker’larını, postallarını ya da spor ayakkabılarını iş birliğine davet edebilirsin.

Söz konusu erkek sweatshirt kombinleri olduğunda da durum pek farklı değil! Erkek sweatshirt kombinleri için de formül sandığından basit! Kendini içinde en rahat hissettiğin jean pantolonlar, jogger pantolon modelleri, paraşüt pantolonlar ve eşofmanlar seçtiğin sweatshirt modeline eşlik edebilecek cesarete sahip! Sweatshirt’lerin başına buyruk tavrı ile doğru stil kodlarını bir araya getirerek sen de tüm meraklı bakışları üzerinde toplayabilirsin.

Peki çocuk sweatshirt modelleri nasıl kombinlenir? dediğinizi duyar gibiyiz. Erkek çocuk sweatshirt modelleri ve kız çocuk sweatshirt modelleri arasından çocuğunuzun bedenine en uygun parçayı seçerek onun konfor alanını maksimuma çıkarabilirsiniz. Rengarenk ve desenli çocuk sweatshirt modelleri ile onları mutlu ederek hareketlerine özgürlük kazandırabilirsiniz.

Erkek çocuk sweatshirt modellerini jean, kargo pantolon ya da eşofmanlarla bir araya getirerek kombini spor ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Kız çocuk sweatshirt modelleri için seçeneklerin neredeyse sınırsız olduğunu söyleyebiliriz. Sweatshirtleri, kız çocuk tayt modelleri, etekler, pantolonlar ve elbiselerle bir araya getirerek renkli ve cool kombinler yapabilirsiniz.

SWEATSHİRT İLE YAPABİLECEĞİNİZ 5 KOMBİN ÖNERİSİ

1. Muhteşem Üçlü: Kangru Cepli Sweatshirt, Jean, Bere

Stil sahibi görünümler elde edebilmen için dolabında olması gereken muhteşem üçlünün formülünü veriyoruz: Yumuşacık tuşeli kangru cepli sweatshirt, kendini içinde en rahat hissettiğin jean pantolon ve soğuk havalara meydan okuyacağın bere! İşte sokak modasına uyum sağlarken cool tavrını ortaya koymak bu kadar basit!

Adımlarına özgürlük kazandırmanın yanında yaratıcılığını konuşturmak istiyorsan jean yerine mini, midi ya da maksi etekleri kombinine dahil edebilirsin. Hazır konu yaratıcılıktan açılmışken soğuk hava koşullarına uyum sağlamak için roll neck trikolarını, sokak modasının nabzını tutmak istiyorsan oversize tişörtlerini iş birliğine davet edebilirsin. Modunu yükseltmek için baskılı sweatshirt modelleri ile aranı sıkı tutabilirsin.

2. Rahatlığı Ön Planda Tutan Parçalar: Tayt ve Sweatshirt Kombinleri

Rahatlığını ön planda tutmak isteyenler için biçilmiş kaftan olan kadın sweatshirt modelleri ile soğuk havalara meydan okuyabilir, onları adımlarını özgürleştiren kadın tayt modelleri ile bir araya getirerek “ne giyeceğim” stresinden kurtulabilirsin. Hem yazın hem de kışın kurtarıcısı kısa sweatshirt modelleri ile yüksel bel tayt modellerini kombinleyerek iddialı tavrını ortaya koyabilirsin.

Geçtiğimiz sezondan beri yükselişini sürdüren nam-ı diğer bisikletçi taytı yani biker tayt modelleri ile aranı sıkı tutabilir, kombinini kısa sweatshirt modelleri ile tamamlayabilirsin. Sokak stiline sıcak dokunuşlar yapmak için çoraplarından ve sneaker’larından yardım alabilirsin. Stiline mertebe atlatmak ve trend görünümler elde etmek istiyorsan biker tayt modelleri ile bol sweatshirt modellerini tek potada eritebilirsin.

Mevsimlere aldırış etmeyen ve geniş renk skalasına sahip uzun sweatshirtleri desenli tayt modelleri ile birleştirerek stilini bir üst seviyeye taşıyabilirsin. Beyaz sneakerlar veya postallarla iş birliği yaparak konforu tüm hücrelerinde hissedebilirsin.

3. Zıt Kutuplarda Dans: Oversize Sweatshirt ve Blazer Ceket Kombinleri

İster günlük kombinlerinde istersen de özel buluşmalarda kombinlerine dahil edebileceğin oversize sweatshirt modelleri ile zıt kutuplarda dansa ne dersin? Sonbaharda katmanlı kombinler senin de vazgeçilmezlerin arasındaysa kapüşonlu sweatshirt modelleri ve blazer ceketlerle iş birliğine gidebilirsin. Daha spor görünümler peşindeysen jean’lerini bu stil oyununa dahil ederek cool bir görünüm elde edebilirsin. Jean’lerden sıkıldıysan palazzo pantolonlara göz kırpabilirsin.

Zıt kutuplarda dans ederken kat kat giyinme trendini başarılı bir şekilde uygulamak istiyorsan, kapüşonlu sweatshirt kadın modellerini, mini etek ya da deri pantolonlarınla bir araya getirirken; blazer’ını bir dış katman olarak bu stil oyununa dahil edebilirsin. Adımlarına özgürlük kazandırmak için kombine son dokunuşu sneaker’larınla ya da postallarınla yapabilirsin. Daha feminen görünümler için topuklu ayakkabılarını iş birliğine dahil edebilirsin.

4. Baştan Aşağı Konfor: Fermuarlı Sweatshirt ve Jogger Pantolon Kombinleri

Fermuarlı sweatshirt modelleri için gardırobun kurtarıcısı desek çok da abartmış sayılmayız. Üstelik hem kapüşonlu hem de kapüşonsuz versiyonlarıyla kalplerimizi çalan bu rengarenk sweatshirtlerin gardırobundaki diğer parçalarla bir uyum sorunu da yok. Peki bu cesur ve zamansız fermuarlı sweatshirt modelleri nasıl kombinlenir?

Hem çocukların hem de yetişkinlerin dört mevsim sıklıkla kullandığı bu parçaları jogger pantolonlarla bir araya getirerek trend görünümler elde edebilirsin. Kombinini fitilli çorap, sneaker ve bere ile tamamlayarak stiline mertebe atlatabilirsin. Baştan aşağı konfor manifestosuyla yola çıkan fermuarlı sweatshirt modelleri ile kombin yaparken renk uyumuna dikkat edebilirsin. Tonsürton renklerle aranı sıkı tutarak sokak modasına yön verebilirsin.

5. Cool Etki: Sweatshirt ve Eşofman Takımları

Baskın karakterini ortaya koymaya hazırlanan sweatshirt ve eşofman takımları sonbaharda da bizi yalnız bırakacağa benzemiyor. Popülaritesinden ödün vermeyen kadın sweatshirt ve erkek sweatshirt modelleri ile sen de sınırları ortadan kaldırarak hayallerinin ötesinde kombinler yapabilirsin. Girdiğin her ortamda tüm meraklı bakışları üzerinde toplamak istiyorsan sweatshirt ve sweat pantolonunu bir takım olarak kullanabilirsin.

Hem kadınlarım hem de erkeklerin joker parçası olan bisiklet yaka sweatshirt modelleri ile sweat pantolonlarını aynı renklerde tercih ederek güçlü bir monokrom etki yaratabilirsin. Kombinine renk katmak istersen bel ya da sırt çantalarınla birlikte şişme montlarından yardım alabilirsin.

Sokağın ritmini yakalamak için takım ruhunu çağrıştıran kombinler yapabilir, kapüşonlu sweatshirt modelleri ve joggerlarınla geçtiğin her yerde güçlü bir etki bırakabilirsin. Kombinlerine son dokunuşu yapmak için militer botlarından, postallarından ya da snekarlarından yardım alabilirsin. Sınırları zorlamak ve klişeleri ortadan kaldırmak istiyorsan Dagi kadın sweatshirt ve erkek sweatshirt koleksiyonuna hemen göz atabilirsin.