Bralet Sütyen Ne Demek?

 

Son zamanlarda bralet sütyen kelimesini sıklıkla duymuş olabilirsin. Onların da tıpkı sütyenler gibi göğüsleri dik tutmak ve daha şekilli göstermek gibi görevleri var elbette. Sağladıkları konfor ve rahatlığın yanında çekici görünümleriyle bir adım öne çıkan braletler kadınların en çok tercih ettiği sütyen modelleri arasında üst sıralarda yerini alıyor. Peki son zamanların yükselen trendi bralet sütyen ne demek?

Bralet sütyen; çeşitleri, alışılagelmiş diğer sütyenlerin aksine yokmuş hissiyatı verecek kadar hafif, esnek, rahat, seksi ve şık ama aynı zamanda göğüsleri daha şekilli gösteren yeni nesil iç çamaşırıdır. Normal sütyen modellerinden farklı olarak bralet modellerinde tel ya da balen olmaz. Her hareketine uyum sağlayabilecek kadar esnek bralet çeşitleri ile sen de konfor alanını genişletebilir, ayarlanabilir askı boyları ile gün boyu kendini özgür hissedebilirsin. Oldukça şık, iddialı ve seksapeli yüksek bu modelleri dantelli bralet olarak görebileceğin gibi bralet takım halinde de kullanabilirsin.

Bralet sütyen ne demek sorusunu senin için yanıtladık! Eğer sen de bralet modelleri nasıl kombinlenir? diyorsan Dagi Blog olarak senin için hazırladığımız önerilere göz atabilirsin. Hazırsan başlıyoruz! 

Bralet Nasıl Kombinlenir?

Sezonlardır önlenemez yükselişini sürdüren bralet modellerinin yayılmacı bir politika izlediğini söylesek çok da abartmış sayılmayız! Gigi Hadid, Kendal Jenner, Bella Hadid, Hailey Bieber ve Elsa Hosk gibi dünyaca ünlü top modellerin de günlük stillerine dahil ettiği seksapeli yüksek bu parça ile sen de cool kombinler yaparak yaratıcılığına vurgu yapabilirsin. Peki dünyaca ünlü it-girt’lerin ve top modellerin sezon boyunca üstlerinden çıkarmadıkları bralet nasıl kombinlenir?

Sokak modasının zamansızlığa oynayan parçası haline dönüşen ve mevsimlere meydan okuyan joker yüzlü parçaları bralet modelleri, yeni sezonda da yoluna zirvede devam ediyor. Gardırobun seksapeli en yüksek parçalarından biri olan ve konfor alanımızı sonuna kadar genişleterek neredeyse her parçayla kombinlenebilen bu parçalar için söylenecek şey çok!

Kışın daha çok kayık yaka ve V yaka trikolarla birlikle salaş hırkalarla kombinlenen bralet sütyen modelleri ile zarif ve şık kombinler yapabilirsin. Serin havalara aldırış etmeden kombinlerine dahil edebileceğin braletlerle feminen görünümler elde edebilirsin. Günlük bralet çeşitleri ile denimlerini ya da eteklerini bir araya getirerek iddialı bir duruş sergileyebilirsin. Eğer göğüslerinin daha dik ve dolgun durmasını istiyorsan, push up ve destekleyici bant yapısına sahip modellere yönelebilirsin. Bralet nasıl kombinlenir? sorusunun yanıtı bunlarla sınırlı değil!

Braletleri tek başına kullanabileceğin gibi onu oversize gömlek ya da ceket modelleri ile tamamlayarak sokak modasına yön verebilirsin.  Eğer bütünde hoş bir görünüm yakalamak istiyorsan bralet takım çeşitleri tam senlik demektir! Gardırobundaki eksik parçaları tamamlamak için sen de Dagi’nin şık bralet sütyen ve külot modellerine hemen göz atabilirsin.

Jean ve Bralet Kombinleri

Dantelli bralet modelleri ile kötü gün dostu jean’lerini bir araya getirerek adımlarına özgürlük kazandırabilirsin. Eğer belin inceyse, yüksek belli pantolonları tercih ederek belinin inceliğini ön plana çıkarabilirsin. Sezonun bir diğer yükselen yıldızı İspanyol paça pantolonlarla bralet modellerini bir araya getirerek mükemmel bir uyum yakalayabilirsin. Vücut hatlarına vurgu yapacağın bir jean arıyorsan tercihini slim fit ya da skinny modellerden yana kullanabilirsin. Sıcak yaz günlerinde braletini tek başına kullanabileceğin gibi, hafif serin akşamlarda kombinini oversize gömleklerinle ve sneaker’larınla tamamlayarak it girl mertebesine ulaşabilirsin. 

Jogger Pantolon ve Bralet Kombinleri

Denim’lerin kalbimizdeki yeri ayrı! Ancak denim’lerin zamansızlığına meydan okuyan ve bunu yaparken yaratıcılığımızı sonuna kadar kullanmamıza imkan tanıyan jogger pantolonlarla aşka düştüğümüz de bir gerçek. Jogger pantolonlar ile bralet modellerini bir araya getirerek sen de yaratıcı yönünü zirveye taşıyabilir, cool tarzınla sokak modasına yön verebilirsin. Hem yazın hem de kışın kullanabileceğin jogger pantolonlarla pratik ve şık kombinler yaparak “ne giyeceğim” derdinden kurtulabilirsin. Kışın kazaklarla birlikte kombinleyeceğin dantelli bralet modelleri ile stil sahibi görünümler elde ederek zevkli seçimlerini ortaya koyabilirsin.

Triko Kazak ve Bralet Kombinleri

Soğuk havalarda da bralet sütyen kombinleri yapılır mı? dediğini duyar gibiyiz. Kışın soğuğunda içini ısıtacak bralet modelleri ile sen de romantik ve iddialı kombinler yapabilirsin. Ortamın ısısını yükseltecek kayık yaka ya da ve yaka trikolarla dantelli braletlerini birleştirerek zevkli seçimlerini ortaya koyabilirsin.

Gardırobun kurtarıcısı V yaka triko modelleri ile içini ısıtırken, seni ne giyeceğim derdinden kurtaran jean’leri bir araya getirebilirsin. Saklanmak yerine açığa çıkmayı seven braletlerini düşük omuzlu parçalarla gün yüzüne çıkartabilirsin. Jean’lerden sıkıldıysan ve daha feminen bir alternatif arıyorsan mini eteklerine bir şans verebilir, seçeceğin aksesuarlarla silüetini güçlendirebilirsin.

Blazer Ceket ve Bralet Kombinleri

Kim demiş blazer ceketlerle bralet kombinleri yapılmaz diye? Kalıpların dışına çıkmak ve stiline mertebe atlatmak istiyorsan sen de blazer ceketlerinle iş birliği yapabilir, girdiğin her ortamda tüm meraklı bakışları üzerinde toplayabilirsin. Stil ikonu gibi parmakla gösterileceğin bu kombini tamamlamak için palazzo pantolonlarından ya da jean’lerinden yardım alabilirsin. Seksapelin dozunu artıracağın bu kombinde seçeceğin braletin rengi ile diğer parçaların renginin birbiri ile uyumuna dikkat edebilirsin.

Kimono ve Bralet Kombinleri

Eğer sen de kimonoları yalnızca plajda giyebileceğin parçalar olarak düşünüyorsan, çok şey kaçırıyor olabilirsin. Renkli, çok desenli ya da tek renk kimonoların içerisine tarzına ve göğüs yapına uygun bir bralet seçerek sen de alışılmışın dışına çıkarak stil hanene artı puan yazdırabilirsin. Kimono ile yapacağın bralet kombin seçenekleri ile ister plajda istersen de sokakta konfor alanını genişleterek özgürlüğün tadını çıkarabilirsin. Kombinini tamamlamak için şort modellerini iş birliğine davet edebilir, parmak arası terlikler ya da sandaletlerinle cool bir görünüm elde edebilirsin.